- Konu Sahibi umutlugirl
Çekilmez mi :) 4 kere aşılama oldum çapada. Ama sonuç alamadık... Peki rapordan yararlanarak gidersek çift embriyo koyulur mu acaba??? Yaşım 28...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çekilmez mi :) 4 kere aşılama oldum çapada. Ama sonuç alamadık... Peki rapordan yararlanarak gidersek çift embriyo koyulur mu acaba??? Yaşım 28...
Rahim filmi malum berbat bir sey... O kadar aşılama o kadar git-gel hepsi çok yoruyor insanı. Bu son durak olur inşaallah hepimiz için. Bir de çalışıyorum acaba kaç gün dinlenmek gerekir? Hiç de sevmiyorum evde yatmayı ama böyle bi durumda katlanmak gerekiyor.Neler çektim diyorsun yani :)
Evet bende raporlu hastasıyım hastanın durumunu değerlendirerek karar veriyor canım.
Selam kizlar yine ben :)
Ctesi kokontrol vardı şuan herşey yolunda ve salı sabah yumurta toplama olacak. Kan alındı bende ve ona göre taze mi yoksa donmuş embriyo transfer edecekmiş selen hanim. Bu durumu yaşayanlar neye göre taze veya dondurulmuş embriyo bana yardımcı olabilirler mi?
Rahim filmi malum berbat bir sey... O kadar aşılama o kadar git-gel hepsi çok yoruyor insanı. Bu son durak olur inşaallah hepimiz için. Bir de çalışıyorum acaba kaç gün dinlenmek gerekir? Hiç de sevmiyorum evde yatmayı ama böyle bi durumda katlanmak gerekiyor.
Çok sağ ol canım :) ilk defa tüp bebek yapılacak evet ama ne bileyim ikiz çok ama çok istiyoruz tüp bebeği temmuz gibi falan düşünüyoruz muayeneye ne zaman gitmeliyim bilemedim temmuza daha 4 ay var...Transferden sonra ilk 3 gün dinlenmen yeterli.sonra normal hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar.ağır işler yapmadan.
Çok sağ ol canım :) ilk defa tüp bebek yapılacak evet ama ne bileyim ikiz çok ama çok istiyoruz tüp bebeği temmuz gibi falan düşünüyoruz muayeneye ne zaman gitmeliyim bilemedim temmuza daha 4 ay var...
Yumurtan çok fazlaysa genelde dondurulmuş embriyo transferi Yapılıyor.rahim toparlansın diye.çünkü yumurta sayısı çok fazla olunca.rahimde östrojen yüksekliğinden Rahime Sıvı sızması fln oluyor.buda embriyonun tutunmasını engelliyor.ama ortalama Sayıda yumurtan varsa.rahmin durumuda iyiyse.kanında e2 p4 tahlillerine bakılıyor.onlarda normalde taze transfer Yapılıyor.
Tüm test ve tahlillerinizle gidin. Rahim filminiz varsa götürün. Yoksa başka yerdede çektirip götürebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu ay bende umuta gidicem inşallah ama bişey merak ettim tahliller rahim filmi vs bize verilen ücrete dahilmi yoksa tahliller ve rahim filmi için başka bi hastaneyemi gidiyoruz
YOK yumurtam da az 6 tane malesef.
O testleri yaptırdım fakat yarın değerleri söyleyecek selen hanim. Hayırlısı olsun bakalım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Cem. beyin ve umut tüp bebeğin genel.sayfası kapanmış mesaj yazılmıyor niye böyle oldu acaba gelişmelerden haberdar olamıyorum((
Muhtemelen sana taze transfer yapılır.yumurta azmış.tabi kan sonuçların normal çıkarsa
adet ağrısı gibi hafif ağrı oluyo ama oda aynı gün geçiyo çok hafiften bi kanama oluyoAy inşallah ya hayırlısı olsun bakalım. Peki birşey sorucam yumurta toplama işlemi sonrası çok ağrı oluyor mu?
Ay inşallah ya hayırlısı olsun bakalım. Peki birşey sorucam yumurta toplama işlemi sonrası çok ağrı oluyor mu?