- Konu Sahibi umutlugirl
Sizce sebepsiz infertilitede başarı şansı nedir?? Yani sorun yok her şey normal ama aşılama ya da norma yolla çocuk olmuyor.. Tüp bebekte bu durum avantaj mı dezavantaj mı???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim ins nasip etsin bizede burdan birbirimize müjdeli haberler verelim birde spor yapmakta yasakmış bilmedigim icin dün spor yaptim sonradan tlfnla dktra sordum spora izin vermiorm dedi ins 7 yumurtam hala duruodurHiç üzülme benim de 6 yumurtam vardı ve 6 si da döllendi ve 5. Gün donduruldu. Şimdi bekliyoruz bakalım.
Hayırlısı olsun hakkınız da.
Cok teşekkür ederim evet daha toplanmadi ilk muaynemdim bakalim iğnelerle ne duruma gelicekler önceki tüp bebek denememdede 7 yumurta toplanmistiMrb cnm bence 7 yumurta çok iyi ama daha toplanması galiba yumurtaların artı yumurta sayısına bakma canım kalitesi çok önemli takılma fazla sayısına
Mrb arkadaşlar benim ilk deneyimim olduğu için merak ediyorum bugün adet oldum yarın selen hanima gitcem transferler atedin kaçıncı günü oluyor cvp verirseniz sevinirim
Canim adetin bitmis oluyor zaten transverde 2. Günü cagirmalarinin sebebi igneler basliyor yumurtalari olgunlastirmak icinMrb arkadaşlar benim ilk deneyimim olduğu için merak ediyorum bugün adet oldum yarın selen hanima gitcem transferler atedin kaçıncı günü oluyor cvp verirseniz sevinirim
kızlar bende selen hanımı düşünüyorum nasıl tavsiye ediyormusunuz?cem beyle ikisinin arasında kaldımn çünkü.[/QUOTE cem beyi cok metediolar ben erkek diye istemedim rahat edemem diye ama selenhanimdan suan icin memnunum istedigim saatte tlfndan ulasabiliyorum güler yüzlü ve isini dikkatli yapan bir doktor ama henüz ben cok yolun basindayim daha yumurta toplamam bile olmadi
cem beyi cok metediolar ben erkek diye istemedim rahat edemem diye ama selenhanimdan suan icin memnunum istedigim saatte tlfndan ulasabiliyorum güler yüzlü ve isini dikkatli yapan bir doktor ama henüz ben cok yolun basindayim daha yumurta toplamam bile olmadikızlar bende selen hanımı düşünüyorum nasıl tavsiye ediyormusunuz?cem beyle ikisinin arasında kaldımn çünkü.
ben kocaeli üniversitesinde çıkardım 10 gün kadar sürdü raporun cikmasiKızlar tüp bebek raporu heyete girince kaç günde çıkar bilgisi olan var mı?? Ben aşılama süreci tamamlandı şimdi tüp bebek için rapor çıkartıcam. Ama kaç günde çıkar hiç bilmiyorum. Çapada tedavi gördüm. Rapor için ne kadar beklediniz?
İnşaallah benimki de kısa zamanda çıkar da başlayabilirim tedavimeben kocaeli üniversitesinde çıkardım 10 gün kadar sürdü raporun cikmasi
İnşaallah benimki de kısa zamanda çıkar da başlayabilirim tedavime
Evet aşılama sürecini geçtik dosyayı heyete göndereceğiz dediler. Tüp bebek raporu çıkacak dediler. Birkaç tane tahlilin süresi dolmuş onları yeniden istediler yarın hepsini gösterip raporun çıkmasını bekleyeceğiz. Onun dışında bir şeye gerek yok zaten dosyanizda bilgileriniz var dediler. Çıkar çıkmaz da selen hanıma gitmek istiyorum bakalım...Çok fazla sürmez.tahlillerin tamamsa.aşılama başarısızlığından dolayı alcaksın sanırım.bazı belgeler istiyorlar.onlarıda önceden tamamla beklemezsin.
Benimde hormonlar yüksek olduğu icin erteledik ortayı tutturmak zor galibaMrb arkadaşlar normalde benim p tesi transfer olcak ti ama bugun gittim hormonlar düşük dedi 2 gün daha ertelediler hormon düşüklüğü neden kaynaklanıyor bilen varmi