- 7 Mart 2016
- 326
- 279
- 33
- 40
- Konu Sahibi umutlugirl
teşekkürler cnm .6 ocak 2017 çıktı. hadi hayırlısıProfilinde Kişisel ayarlara gir, Hamilelik takvimi yazan yere tarih yazıyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler cnm .6 ocak 2017 çıktı. hadi hayırlısıProfilinde Kişisel ayarlara gir, Hamilelik takvimi yazan yere tarih yazıyorsun
:)teşekkürler cnm .6 ocak 2017 çıktı. hadi hayırlısı![]()
Cok sukur bugun yapilan tahlilde degerler 2 ye katlandi sanirim normale donuyor.persembe gunu gorecegiz ins.Canım son durum ne
Ben euthyrox 150 iciyorum selen hanım hasimato tiroidi olduğum icin transferden sonra kortizon kullanacagimi söyledi her dedigini harfiyen uyguluyorum hayirlisi bakalımmerhaba sizin adınıza sevindim.haşimato tiroidi için hangi ilacı kullanıyorsunuz acaba?benim transferim de ertelendi 20 yumurtadan 2 si 5. güne ulaştı ve inşallah c.tesi günü dondurulmuş embriyolarımız transfer edilecekselen hanım ikisini de transfer edecek.
![]()
Cumartesi çalışıyor ama pazarla denk gelecek gibi olursa ararsın asistanıyla konuşursun.Arkadaşlar birşey soracağım.selen hanım adetin ikinci günü gel dedi ama haftasonuna denk gelirse ne yapacağız.
Teşekkür ederim cevabın için.ben ilk görüşmede gördüm ama tam olarak hatırlamıyorum.kendi derdime düşmüştüm sanırım.Cumartesi çalışıyor ama pazarla denk gelecek gibi olursa ararsın asistanıyla konuşursun.
Bu arada ben asistanına bayılıyordum meğerse Cem beyin asistanıymış rotasyondalarmış. Diğer asistan ile henüz tanışmadım.
Cuma günü adet olursan cumartesi günü gidiyorsun. Cumartesi yada pazar olursan 3.gün yani pazartesi günü gidiyorsun benim de öyle olduArkadaşlar birşey soracağım.selen hanım adetin ikinci günü gel dedi ama haftasonuna denk gelirse ne yapacağız.
anladım canım hayırlısı olsun.bana öyle bir şey demedi ama unutmuş da olabilir belki ya da değerlerle de alakalı olabilir.peki senin tsh -t3 -t4 -anti tg- anti tpo değerlerin kaçtı hatırlıyor musun?transferden sonra içeçeğin kortizon hapı nedir biliyor musun ve şu anda kortizon kullanıyor musun?ne çok sordumBen euthyrox 150 iciyorum selen hanım hasimato tiroidi olduğum icin transferden sonra kortizon kullanacagimi söyledi her dedigini harfiyen uyguluyorum hayirlisi bakalım
çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canımCok sukur bugun yapilan tahlilde degerler 2 ye katlandi sanirim normale donuyor.persembe gunu gorecegiz ins.
canım selen hanımın asistanı olan hemşire hanımın ismi ayla.son 2 gidişimde kısa boylu hafif kilolu çok tatlı bi hemşire daha vardı yanında ilgilenen onun adını bilmiyorum.ama ayla hanım da çok tatlıTeşekkür ederim cevabın için.ben ilk görüşmede gördüm ama tam olarak hatırlamıyorum.kendi derdime düşmüştüm sanırım.
Galiba cem bey ile selen hanımın asistanları yer değiştirmiş. Selen hanımın asistanı ayla hanımdı ama galiba artık değilcanım selen hanımın asistanı olan hemşire hanımın ismi ayla.son 2 gidişimde kısa boylu hafif kilolu çok tatlı bi hemşire daha vardı yanında ilgilenen onun adını bilmiyorum.ama ayla hanım da çok tatlı![]()
Hayırlı olsun canım kaç yumurta toplandı?Şimdi opudan çıktım. Ağlayarak girdimAma şuan iyiyim şükür. Antibiyotik verdiler. Bizim cgh olacağı için transfer 2ayı bulur dediler. Hayırlısı bakalım sabırsızlıkla bekleyeceğim.
14 dedi hemşire canım. Teşekkür ederim hayırlısıyla olsun inşallah.Hayırlı olsun canım kaç yumurta toplandı?
İnşallah güzel haberlerini alırız yarın kaçtanesi döllenmiş haber verirler
Maşallah çok güzel. Çok sevindim sonrası için dondurmak için de ihtimalin artmış süper. Benim 5 tane toplandı ona bile çok sevindik. İlk iki tedavimde birer tane, üçüncü tedavide 3 tane toplanabilmişti14 dedi hemşire canım. Teşekkür ederim hayırlısıyla olsun inşallah.
Zaten Selen hanım da demişti önemli olan kaliteli olması diye cnm çünkü başta 7-8 tane toplarız demişti bana da.Maşallah çok güzel. Çok sevindim sonrası için dondurmak için de ihtimalin artmış süper. Benim 5 tane toplandı ona bile çok sevindik. İlk iki tedavimde birer tane, üçüncü tedavide 3 tane toplanabilmişti
Evet canım aynen öyle ama bahçecinin gerçekten doktorları da laboratuar kalitesi de farklı. Olumsuz sonuç alan çok az sayıda ama farkettim ki onlarda tekrar deneme yaptığında pozitif haberlerle geliyorlarZaten Selen hanım da demişti önemli olan kaliteli olması diye cnm çünkü başta 7-8 tane toplarız demişti bana da.
canım ben dün tekrar gittim kanıma bakıldı progestan iğneye başladık c.tesi transfer var inşallah.gebelik aşısını da sordum selen hanım mucizevi bir özelliği yok sana gerek yok dedi.rahim duvarı iyi olmayanlara yapılıyor dedi.bu arada yine ayla hanım vardı.cem bey evlendi sanırım belki hastalarını selen hanıma devretmiş olabilir geçici olarakGaliba cem bey ile selen hanımın asistanları yer değiştirmiş. Selen hanımın asistanı ayla hanımdı ama galiba artık değil