- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
- Konu Sahibi umutlugirl
- #1.021
Amin inş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Opudan bende korkuyodum hiççç zor deilmiş benden 15 yumurta aldılar narkoz bile anlamıyosun zaten rabbim yardımcın olsun insallah :)Opu zor bir surecmi peki?korkuyorum acikcasi
Maşallah canım yumurta sayın çok iyi. Biz de 5 tane çıkmıştı ona bile çok sevindik çünkü ilk iki tedavimde 1 er tane 3. tedavide 3 tane toplanabilmişti. Benim de aynı ay transfer yapmadı dondurdu çok fazla hormon yüklemesi olduğu için kan testlerinde değerler şaşıyordu. İyi de oldu aslında dinlendim :) çünkü sonra 10/11 haftalık olana kadar iğne vuruldum en azından o süre iyi geldi toparlandım. inşallah seninde güzel haberlerini alırız.Kızlar birsey sormak istiyorum.cuma opu var.kontrolde 20 den fazla yumurta alırız dedi selen hanim.sizce bu ay transfer olur mu?cvplarsaniz sevinirim.
Hayırlısı Allahtan canım ben de eşime taksiye binelim deyip durmustum ama sonra Kıyamadim metrobüse bindik ☺e o da malum hoplayip zıplattı bayaBişey olmaz canım merak etme kısa yolculukta sıkıntı yok. Ben taksiyle döndüm ama adam öyle bir zıplatıyordu ki otobüsle dönsem okadar sarsılmazdım
Haklısın canım. Allah kolaylaştırsın inşallah ikinci bebeklerimiz kendiliğinden gelir, öyle olanı da çok duydum nasip kısmet.Hayırlısı Allahtan canım ben de eşime taksiye binelim deyip durmustum ama sonra Kıyamadim metrobüse bindik ☺e o da malum hoplayip zıplattı bayaordan buraya metrobüs paklar bizi yoksa taksi en az 200 250 tutardı bu tüp bebek ücretleri çok sarsti bütçemizi Allah bereket versin bu yolda emek verip zorlanan herkese
İyiyim bu aralar sadece bu progestan iğne zorluyor beni kalça ağrısı dışında bi sıkıntım yok çok şükür sen nasılsın transferin bugün olacaktı değil miHacico nasılsın seni merak ettim
Amin insallah canımHaklısın canım. Allah kolaylaştırsın inşallah ikinci bebeklerimiz kendiliğinden gelir, öyle olanı da çok duydum nasip kısmet.
Canim simdi kan alindi e2 ve progestrona bakicaklar bakalim nolcak.İyiyim bu aralar sadece bu progestan iğne zorluyor beni kalça ağrısı dışında bi sıkıntım yok çok şükür sen nasılsın transferin bugün olacaktı değil mi
Amin insallah canım
Evet benim yengemin iki tüp bebek tedavisi de tutmuştu iki oğlu oldu yillar sonra da kendiliğinden kızı oldu Allah ol derse oluyor hiç bir zaman ümitsizliğe kapılmamalıyız![]()
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımCanim simdi kan alindi e2 ve progestrona bakicaklar bakalim nolcak.
Allah Allah neden öyle dedi acaba bir fikrim yok belki rahmini uygun görmüş olabilir canım inşallah her şey iyi olur içini ferah tutBende anlamadim normalde genelde olan senin dedigin gibi ama selen hanim bana adetin 14-15. Gunu transferin olucak demisti bana cok kisa geldi bu sure kafamcok karisik bakalim simdi ne dicek bekliyorum![]()