Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Ay canim senin transferin ne zaman oldu ya cok sevindim inanki
teşekkür ederim canım cem bey beklemeye gerek görmedi 25 mayısta transferim oldu 6 haziranda 12. gün testini yaptım 1200 dü degerim 2 gün sonra tekrar test yaptım 2670 çıktı cem bey şu an izindeymiş 20 hazirana gün aldım keseyi görmek için ...

teşekkür ederim canım cem bey beklemeye gerek görmedi 25 mayısta transferim oldu 6 haziranda 12. gün testini yaptım 1200 dü degerim 2 gün sonra tekrar test yaptım 2670 çıktı cem bey şu an izindeymiş 20 hazirana gün aldım keseyi görmek için ...
Seninde hayırlı olsun Can'ım.ikiz gebelik mi acaba değerin yüksek

sevgii20 sevgii20 Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin inşallah canım,herkes hamile hepimizinki tuttu seninkide tutacak inşallah:KK49: bol bol dua et,meryem süresini ve fetih süresini okumani tavsiye ederim canım bir dileğin olursa 7 defa fetih süresini okumanin fayda sağlayacağını duymustum ben okudum

sevgii20 sevgii20 Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin inşallah canım,herkes hamile hepimizinki tuttu seninkide tutacak inşallah:KK49: bol bol dua et,meryem süresini ve fetih süresini okumani tavsiye ederim canım bir dileğin olursa 7 defa fetih süresini okumanin fayda sağlayacağını duymustum ben okudum
Okuyorum inşallah Can'ım teşekkür ederim inşallah bende Mutlu sona ulaşırım hayırlısıyla

Ya nasıl mutlu bi yer oldu burası harika valla herkez pozitifi gördü :) sevgi canım seninkide ikiz olabilir :)

sevgii20 sevgii20 nasilsin canim,senin kaçıncı günün bugün transfer olali?değişiklik hiasediyormusun kendinde,5.gün embriyosu idi seninkide yanlış hatirlamiyorsam ee 2tanede transfer oldu güzel olucak inşallah dualarimiz seninle

sevgii20 sevgii20 nasilsin canim,senin kaçıncı günün bugün transfer olali?değişiklik hiasediyormusun kendinde,5.gün embriyosu idi seninkide yanlış hatirlamiyorsam ee 2tanede transfer oldu güzel olucak inşallah dualarimiz seninle
2.günüm Can'ım ama hiçbir şey hissetmiyorum biraz umutsuzum açıkçası

Umutsuzluk bendede çok vardi biliyormusun,çokda umutlanmak da iyi değil ortada olmak lâzım,bende iyiyim hamdolsun çalışıyorum bugün ilk defa elim ayağım titredi açlıktan oldu herhalde yemek yedim az evvel,şimdi işimin başına dönecem canım

Umutsuzluk bendede çok vardi biliyormusun,çokda umutlanmak da iyi değil ortada olmak lâzım,bende iyiyim hamdolsun çalışıyorum bugün ilk defa elim ayağım titredi açlıktan oldu herhalde yemek yedim az evvel,şimdi işimin başına dönecem canım
Transferden sonra sen ne belirtileri yaşamıştın canım

Transferden sonraki 3.günümde kasiklarimda bi sanci oldu sadece,diğer günlerde olmadi canim.başka belirtide olmadi hee bide sağ ayağım ağrıdı ama hangi gündü hatirlamiyorum sanirim 1 hafta olmuştu herhalde.herkesin bünyesi farkli,kendini ona adapte etme çokda hareketsiz kalma,ben tarnsferimin 2. Günü akşamı uçağa binip trabzonna döndüm,evin içinde ufak tefek işlerini yap hatta yarim saat yürüyüş de iyi gelir diye düşünüyorum :KK54:

melidya melidya ,@hacico, veraerva veraerva kizlar bu hamilelik takvimi kafami karıştırıyor benim için 6.hafta içinde yaziyor ya doğrumu o acaba bilen varmı ?
Canım benimde kafam karışıyordu alıştım :)

Şöyle söyleyeyim mesela ben bugün 28 hafta 2 günlük hamileyim. Yani 28 haftayı 2 gün geçtiğim için 29. haftanın içindeyim.

28+1 ile 28+6 günleri arası 29. haftam diye geçiyor.

melidya melidya ,@hacico, veraerva veraerva kizlar bu hamilelik takvimi kafami karıştırıyor benim için 6.hafta içinde yaziyor ya doğrumu o acaba bilen varmı ?
canım bu konuda benim de pek bir bilgim yok ama ultrasonda bebek kaç haftalık görünüyorsa o doğru.sen kontrole gittiğinde selen hanıma sormayı unutma gerçi o sormadan söylemişti bana 7 haftalık diye :anneadayı:

Back
X