Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

hacico hacico selen hanim kanaman devam ederse proluton yaptir demisti,şimdilik devam etmiyor sukrolsun,progestan 2 ampul yapiliyorum 2 gündür.bugün doktoruma gittim çok şükür her şey yolunda hatta gelişmeyen kese de gelişmeye başlamış:21: çok sevindim bakalim ne olacak,diğerinin de kalp atışları başlamış
didecinna didecinna ben yaptirmistim cgh 2 embriyo genetik inceleme yaptirmistik.senin kaçıncı denemen olacak,hayırlı olsun tedavin canım

Kızlar kalp atışlarını gördüm büyümüş sıpalar harika bir duygu ya Rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin bu arada jel estrofem coraspin felan kesildi sadece günde 2 ampul progestan ve vitaminlere devam :) su iğnede biteydi iyiydi

hacico hacico selen hanim kanaman devam ederse proluton yaptir demisti,şimdilik devam etmiyor sukrolsun,progestan 2 ampul yapiliyorum 2 gündür.bugün doktoruma gittim çok şükür her şey yolunda hatta gelişmeyen kese de gelişmeye başlamış:21: çok sevindim bakalim ne olacak,diğerinin de kalp atışları başlamış
didecinna didecinna ben yaptirmistim cgh 2 embriyo genetik inceleme yaptirmistik.senin kaçıncı denemen olacak,hayırlı olsun tedavin canım
anladım canım bana da lekelenmelerin bittiyse prolutana gerek yok artık dedi dün kontrole gittim de.büyümüş bebişimiz çok şükür bir problem yok:KK46:

Kızlar kalp atışlarını gördüm büyümüş sıpalar harika bir duygu ya Rabbim isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin bu arada jel estrofem coraspin felan kesildi sadece günde 2 ampul progestan ve vitaminlere devam :) su iğnede biteydi iyiydi
maşallah canım ne güzel bir haber bu:KK5:
bende dün gittim kontrole orada eşiyle oturan pembe yelekli bayan sen miydin yoksa.selen hanıma herkes devam ediyor mu hala bu arada kafam karıştı :KK4:
coraspini kesmedi bende selen hn. iğne yerine jeli ikiye çıkarabilirsin dedi ama jel geri aktığı için ben yine güvenemeyip iğnemi yaptırdım:anneadayı:

Selam kızlar burada hamiş çokmuş çok sevindim hepinizi tebrik ederim Rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Ben agustos ta tüp düşünüyorum.selen hanıma gitmek istiyorum nasıl guler yuzlu ilgili bi dr mu sorularınıza cevap alabiliyor musunuz?
Bugun aradım 6500+1.5 2000 civarı ilaclar olur dedi
Buna ilaveten baska masraf cıkıyor mu kızlar?
Allah emeklerimizi zayi etmesin biz yola yeni cıkanlarada dua edin emi

Kızlar selen hanım iki embriyo koyuyor mu?ben ikiz olmasını cok istiyorum cunku
İki embiriyo yasak diyorlar ama cem bey koyuyormus diye okudum

Selam kızlar burada hamiş çokmuş çok sevindim hepinizi tebrik ederim Rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin
Ben agustos ta tüp düşünüyorum.selen hanıma gitmek istiyorum nasıl guler yuzlu ilgili bi dr mu sorularınıza cevap alabiliyor musunuz?
Bugun aradım 6500+1.5 2000 civarı ilaclar olur dedi
Buna ilaveten baska masraf cıkıyor mu kızlar?
Allah emeklerimizi zayi etmesin biz yola yeni cıkanlarada dua edin emi
Hayırlı olsun Can'ım.benim de transferimin 7.günü. Evet Selen hanım çok tatlı bir doktor.benim de toplam 8 bin tutmuştur.yalnız dondurmaya embriyon kalırsa ona da 1400 ayrıca ödüyorsun

Hayırlı olsun Can'ım.benim de transferimin 7.günü. Evet Selen hanım çok tatlı bir doktor.benim de toplam 8 bin tutmuştur.yalnız dondurmaya embriyon kalırsa ona da 1400 ayrıca ödüyorsun
Sagol canım inşallah bebeğin seninledir mujdeni yazmak nasip olur inşallah
İki embriyo koyuyor mu dr
Ücretsiz muayene varmış bu aralar adetsizken gitsem sorun olur mu
Ağustos transfer istiyorum Temmuz da mı ilaç baslatıyorlar

tatlım cevabını yeni gördüm, bizim ilk denememiz fakat biraz üzücü ilerledi tedavimiz.
14 yumurta toplandı oh şükür derken 4 ü olgun 3ü döllendi 5.güne 1 tane kaldı o da tam gelişememiş 6.gün aradılar çok şükür direnmiş:) cgh gönderdik 15 günde cevap geldi sonuç iyi. estrofeme başladık. Yalnız hala çok umutlu değilim, tabi bir de hayal kırıklığı yaşamayayım diye savunma mekanizması geliştirdim kendimce...
sana sorum şu canım cgh sonuçlarını sordun mu nasılmış? ben embriyo durumunu sordum, b kategorisi seninki deyip sağ olsun uzunca açıklama yaptı Selen hanım hücre bölünmesi vs ile ilgili. yani dedim çözdürürken kalite düşer mi okudum da dedim hayır dedi Selen hanım. Ama işte cgh iyi olsa da kalite de önemli şimdi endişeliyim ister istemez... ay ne çok yazmışım:)

Sagol canım inşallah bebeğin seninledir mujdeni yazmak nasip olur inşallah
İki embriyo koyuyor mu dr
Ücretsiz muayene varmış bu aralar adetsizken gitsem sorun olur mu
Ağustos transfer istiyorum Temmuz da mı ilaç baslatıyorlar
İnşallah Can'ım.ilk görüşme ücretsiz evet adet olmadan görüşebilirsin bende öyle yapmıştım.hemen başlamayı düşündüğüm için adetime kadar vitamin hapları verdi.adetimin 3.günü gittim iğnelere başladık.bana hemen transfer yapılacaktı aslında rahimim müsait olduğu için fakat bi hormonum yüksek çıktı ertesi aya transferim ertelendi.iyiki ertelenmiş dinlenmiş oldum.yani tamamen senin durumuna bağlı.transfer edilecek embriyo sayısına da dr ve embriyolog beraber karar veriyorlar.onlar daha iyi biliyor bizim durumumuzu.onlara güven

tatlım cevabını yeni gördüm, bizim ilk denememiz fakat biraz üzücü ilerledi tedavimiz.
14 yumurta toplandı oh şükür derken 4 ü olgun 3ü döllendi 5.güne 1 tane kaldı o da tam gelişememiş 6.gün aradılar çok şükür direnmiş:) cgh gönderdik 15 günde cevap geldi sonuç iyi. estrofeme başladık. Yalnız hala çok umutlu değilim, tabi bir de hayal kırıklığı yaşamayayım diye savunma mekanizması geliştirdim kendimce...
sana sorum şu canım cgh sonuçlarını sordun mu nasılmış? ben embriyo durumunu sordum, b kategorisi seninki deyip sağ olsun uzunca açıklama yaptı Selen hanım hücre bölünmesi vs ile ilgili. yani dedim çözdürürken kalite düşer mi okudum da dedim hayır dedi Selen hanım. Ama işte cgh iyi olsa da kalite de önemli şimdi endişeliyim ister istemez... ay ne çok yazmışım:)
Can'ım benim 5.güne 3 embriyom kalmıştı.bi tanesi çok iyi değildi 6.güne bekletildi.embriyolog dondurulmaya değer bir embriyo değil dedi muhtemelen gelişmedi.onlar daha iyi bilirler eğer embriyon iyi olmasaydı asla transfer yapalım demezlerdi diye düşünüyorum.herşeye yeniden başlayalım da diyebilirlerdi

Can'ım benim 5.güne 3 embriyom kalmıştı.bi tanesi çok iyi değildi 6.güne bekletildi.embriyolog dondurulmaya değer bir embriyo değil dedi muhtemelen gelişmedi.onlar daha iyi bilirler eğer embriyon iyi olmasaydı asla transfer yapalım demezlerdi diye düşünüyorum.herşeye yeniden başlayalım da diyebilirlerdi
Canım embriyolog Oya hanıma sordum 6. Gün, ne diyorsunuz cgh e göndermeye değer mi Nasıl diye, o da şuan transfer ve inceleme yapılabilecek düzeyde demişti.

Back
X