Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Ayyy amin canım İnşallah burdaki herkes müjde verir.cem bey takıyor spekulumu.Bende selen hanımı isterdim ama bu seferlik böyle oldu.Beni birkaç aydır kontrol ediyordu selen hanım.bu ay ramazanda olsa mutlaka gel demişti.onun için.rezerv azlığı var bende zor bir hastayım.4 tane yumos gördü cem bey.şimdilik başladık ama selen hanım muayene edince ne diyecek bilmiyorum.İnşallah herşey güzel olur hepimiz icin
Tedavin hayırlı olsun Can'ım.önemli olan yumurtanın kaliteli olması.benimde transferimin 8. Günü rabbim hayırlısını versin inşallah

Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. İnsanın bu süreçlerde morale çok ihtiyacı oluyor sende bliyorsundur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada:)
Amin canım. Moral en önemli şey. Ben bunu malesef 4. tedavide anlayabildim. Diğerlerinde ruh gibiydim bunda öyle olmadım ailemede eziyet etmedim :D yoksa o dönemde mutsuz umutsuz olununca eşlerlede bağ bir tuhaf oluyor

çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin mide üşütmesine turşu suyu limon suyu iyi geliyor ama hamilelikte nasıl olur bilemem:KK51:
ne güzel sen herşeyini yapmışsındır oğluşunun ben daha hiçbirşey yapmadım cinsiyet belli değil ya bir de 3 ay dolsun kesinleşsin öyle yaparım inşallah:anneadayı:
bende iyiyim çok şükür 10. haftada iğneleri kesecek selen hanım.3 ayı bitirene kadar gideceğim inşallah ne zamana kadar istersen ben hep burdayım dedi.sonrasında bana da dr. tavsiye eder inşallah küçükçekmecedeyim gerçi buralarda tanıdığı var mıdır bilmem o_O
Sağol canım. Allah kolaylaştırsın inşallah. İğneler kesilince insanın hamileliği ozaman başlıyor sanki. Ben çok ferahlamıştım. Seninde az kalmış neyseki.

hacico hacico veraerva veraerva Çok teşekkür ederim kızlar, transfer günü ile ilgili bir şey demedi Selen hanım, 24ünde kan tahlili ve muayeneye gideceğim. Yanılmıyorsam 5gün sonra da değerler istenen düzeydeyse transfer olacakmış.
veraerva veraerva canım geçmiş olsun. Bebişin cinsiyeti neydi bu arada belli olmuştur artık:)
Teşekkür ederim canım. Oğlumuz oluyor inşallah.

Selam kızlar nasil gidiyor?hamileler sizler nasilsiniz ben raporluyum çarşamba gününden beri,iyi oldu dinleniyorum.Perşembe günü başlıyorum işe.mide bulantilarin başladımı melidya melidya
Canım mide bulantısı var ama daha cok tiskinme var dogru düzgün biseyiyemiyoru bugunde yine kahverengi kanamam oldu yıne pruluton vuruldum kesildi ya biraz keyifsizim ailevi heralde ondan oluyo sen nasılsın

@didecinna senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah 24 ünde kan değerlerin iyi çıkar ve haftaya bebeklerinle kavuşursun inşallah. Sonraki 12 gün en zor dönem :) Zaman duruyor sanki

Merhaba arkadaslar,
2 kez negatif sonuclanan tup bebek denemesi oldu. 3. Denememizi umut bahceci de yaptirmayi dusunuyoruz cunku raporlu hakkim var. Tedavi ne kadar onemliyse maddiyatta o kadar onemli. Fiyat acisindan bilgisi olan var mi acaba?

Back
X