Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Kızlar ben önümüzdeki ay başlayacağım nasipse. Size sorum; kaç gun rapor aldınız çalışan arkadaşlar ??? Yani 1 haftalık bir rapor yeterli olur mu ??

Opu günüyle birlikte toplam 5kere gidiyosun.aralıklı gittiğin için öyle uzun süre alma.sadece kontrolün olduğu gün alırsın.transferde ztn bir sonraki ay yapılıyor.transfer içinde 3 kez gitmiş oluyosun transfer günüyle birlikte toplamda.yoksa opuya kadar 2 hafta geçiyor.

Opu günüyle birlikte toplam 5kere gidiyosun.aralıklı gittiğin için öyle uzun süre alma.sadece kontrolün olduğu gün alırsın.transferde ztn bir sonraki ay yapılıyor.transfer içinde 3 kez gitmiş oluyosun transfer günüyle birlikte toplamda.yoksa opuya kadar 2 hafta geçiyor.
Peki transferden sonra kaç gun almak gerekir?? O güne kadar hallederim zaten öğlene kadar çalışıyorum ama transferden sonra dinlenmek gerekiyor sonuçta

Peki transferden sonra kaç gun almak gerekir?? O güne kadar hallederim zaten öğlene kadar çalışıyorum ama transferden sonra dinlenmek gerekiyor sonuçta

Eğer ağır bir işin yoksa 2 veya 3 gün yeterli transferden sonra dinlenmen için.1 2 gün dinlendikten sonra normal hayatınıza devam edin diyolar çünkü ztn genelde 5 veya 6.gün embriyosu verildiği için ogün yada diğer gün tutunuyor embriyo.başka alternatif yok.

E2 değerim düşük çıktı. Pazartesi tekrar geleceğim kontrole ona göre transfer günü belirleyecekmişiz
Ya ben de cts geldim dusuk cikti simdi klinikteyim bakalim benim de ayni sekilde bakalim normalde pers transferdi dusuk cikinca bugun bakilacak eger normalse cts

Selen hanım bir iki gün dikkat et demişti bana. Ama rapor almaktan yana değildi. Ben yinede test günüme kadar rapor alıp dinlendim. Yatmadım ama iş yapmadım

merhaba kızlar bugün 10+1 olduk iğne jel bitti çok şükür :halay:
hamişler sizler ne durumdasınız bende bulantılar çok fena afedersiniz sabahları safra kusuyorum yemek yedikten sonra da 1 - 2 saat içerisinde çıkarıyorum ama nedense hala kilo alıyorum:KK51:canım sürekli ekşi şeyler istiyor:p
canım benim de öyle oluyordu o kahverengilikler içerdeki hafif kanamaların beklemesiyle oluyormuş.Selen Hanıma sor belki iğne verir. smyye2709 smyye2709

merhaba kızlar bugün 10+1 olduk iğne jel bitti çok şükür :halay:
hamişler sizler ne durumdasınız bende bulantılar çok fena afedersiniz sabahları safra kusuyorum yemek yedikten sonra da 1 - 2 saat içerisinde çıkarıyorum ama nedense hala kilo alıyorum:KK51:canım sürekli ekşi şeyler istiyor:p
canım benim de öyle oluyordu o kahverengilikler içerdeki hafif kanamaların beklemesiyle oluyormuş.Selen Hanıma sor belki iğne verir. smyye2709 smyye2709
Merhaba canım hayırla sağlıkla büyüsün kuzucuğun. Zaman hızlıca geçiyor :) iğneler bitince hamilelik daha keyifli.
Mide bulantısı bende 17. haftada kesildi ama tamamen değil tabi hala ara ara çıkarıyorum :(

Selam kızlar bi sorum olacaktı
Mesela ilk deneme olmadı Allah korusun ikinci denemede dondurulmuş transfer edildiğinde ne kadar ücret alıyorlar bilginiz var mı?
veraerva veraerva

Selam kızlar bi sorum olacaktı
Mesela ilk deneme olmadı Allah korusun ikinci denemede dondurulmuş transfer edildiğinde ne kadar ücret alıyorlar bilginiz var mı?
veraerva veraerva
Cnm ben 2.deneme 5.500 diye biliyorum. Dondurulmus embriyolari saklamak icin de 1400 tl aliyor ilk seferinde transferden sonra kalanlar icin cnm

Canım bugün epey bir artmış değer, bir ton ilacımı aldım, o müthiş ! İğnemi oldum :)
Cumartesi transfer günüm. Dualarınızı bekliyorum, bir tanecik ve orta kararız, bakalım tutunabilecek miyiz☺️
Bugün rüyamda senin pozitif haberini aldığımızı gördüm :)

Hayr olur inşallah

şu tonla aldığımız ilaçları geçtim, psikolojik olarak o kdR zor bir süreç ki.. Umarım sonu iyi olur.

Merhaba canım hayırla sağlıkla büyüsün kuzucuğun. Zaman hızlıca geçiyor :) iğneler bitince hamilelik daha keyifli.
Mide bulantısı bende 17. haftada kesildi ama tamamen değil tabi hala ara ara çıkarıyorum :KK43:
Amin canım Allah razı olsun:KK36:
İnşallah benim de bir an önce kesilir şu bulantılar 17. haftaya varmadan.senin neden hala bulanıyor acaba rennie ya da gaviskon tarzı bir ilaç kullanıyor musun pekio_O veraerva veraerva

Back
X