Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Inşallah canım ben hep arayarak ulaşıyorum özellikle de test hakkında konuşacaksin elbetteki araman lazım açıklama yapması lazım. .tatlım ya keşke benimde dondurulmuş olsaydı çok güzel yeniden iğne kullanmadan transfer olur işte. ..neden tutmadigi için yapilacak testleri bizde yapmadık 3.denememizde bile. .ama galiba ilki tuttuğu için yapmadılar. .elimizden geleni yaptık dimi ama üzme kendini ..Allah büyük sen yarın merkez i ara selen hanımla konuş
Allah razı olsun senden. Şuan en iyi anlayan sensin beni galiba bende seni. Eşim inatla erken mi yaptık acaba diyor. 10.günde bu değer kesin gebelik yok demek dimi. Eşimi inandıramıyorum da o yüzden sorıyorum. 0.513

Buarada Selen Hanım döndü bana. Kliniğe gel görüşelim dedi. Belki onunla konuşursam içim rahatlar.

Buarada Selen Hanım döndü bana. Kliniğe gel görüşelim dedi. Belki onunla konuşursam içim rahatlar.
Git bakalım ne dicek canım valla burda okumuştum 12. Günde bile yok çıkınca sonra tekrar test yaptiranlari 10. Günde negatif çıkıp sonradan hamile olanlarida bırakma ilaçları tekrar yap testini inşallah bi mucize olur arkadaşım sendende Allah razı olsun seni çok iyi anlıyorum tabı o çaresizligide ikinci denemem de negatif sonucu aldığımda carsidaydim bağıra bağıra ağladım ama yapcak bişey yoktu...Allahim güç versin

Git bakalım ne dicek canım valla burda okumuştum 12. Günde bile yok çıkınca sonra tekrar test yaptiranlari 10. Günde negatif çıkıp sonradan hamile olanlarida bırakma ilaçları tekrar yap testini inşallah bi mucize olur arkadaşım sendende Allah razı olsun seni çok iyi anlıyorum tabı o çaresizligide ikinci denemem de negatif sonucu aldığımda carsidaydim bağıra bağıra ağladım ama yapcak bişey yoktu...Allahim güç versin
Amin canm cümlemize. Selen hanım ilaçları bırak dedi. Bende ne derse onu yapıcam. Yolumuz uzun Allah büyük

Bebegim benim 3.tedavi olucak hic bi sorun olmuyor tedavi sirasinda.yumurtalar harika gelisiyor.hersey cok iyi gitti olmadi.ilk tedavide bende hemen olucak gibi dusunuyodum.neler neler var rezervi az olan yumurtasi az cikan.yasim ileri dgl yumurtam cok kesin olur diyordum.allah nasip etmedikten sonra olmuyor olmuyor.1 yumurtasi cikip hamile kalan var.ama hic olumsuzluga kapilma.savasmaya devam.ben artik olumsuzluga okadar alistimki.olumlu olursa anormal gelir yani.bu sefer asla uzmuycem kendimi.kac kere gerekiyosa okadar yaptiricam allah buyuk.ama durumun iyi embriyosu 5.gune gidemeyen insanlar var.sansimiz yuksek.onlari transfer edelim olmazsa yeniden acgh yapalim diycek doktor sana.burda yapilicak bise yok senin durumunda.en fazlama bu sefer daha rahat olucak rahim fln iyce dinlenicek.onlarin olabilecegini dusunuyorum ben.
Hayaller_hayatlarr Hayaller_hayatlarr canım yazını şimdi gördüm atlamışım sıkıntıdan sanırım. Benimde ilk denememdi ama daha öncede 1 aşılama vardı. Olumsuzu görmekten öyle bktım ki.Şimdi pskolojim öyle bir hal aldı ki tamam diyorum benim hiç çocuğum olmıycak. Eşime bile diyorum bu kadar herşey güzelken olmadıysa bize Rabbim evlat yazmadı demekki diyorum. Kurumun pskoloğuyla görüşme talep edicem umarım reddetmezler çünkü önce bu kafamın değişmesi lazım. 1 tanecik denemede bütün umudumu yitirdim. Etrafımda neler neler var hepsinin tuttu. Tüpleri tıkalı olan mı dersin eşinde sperm parmak sayısı kadar olan mı dersin. Allah ol demeden olmuyo işte. İmtihanımız cidden çok büyük.İnşallah bende senin gibi güçlü hissedebilirim bir gün maşallah sana.

N nacay nasılsın canım bayramın mübarek olsun ilaçları biraktinmi adet tarihin ne zaman hemen olucakmi acaba. .
Canım seninde bayramın mübarek olsun. Daha iyiyim. İlaçları dün bıraktım adet tarihim normalde bu gün. Sanırım ilaçlar gecikme yapıcak. Sende durum nedir? Senden olumlu haber bekliyorum Allahn izniyle ve sen bana teselli ve umut olursun inş.

Canım seninde bayramın mübarek olsun. Daha iyiyim. İlaçları dün bıraktım adet tarihim normalde bu gün. Sanırım ilaçlar gecikme yapıcak. Sende durum nedir? Senden olumlu haber bekliyorum Allahn izniyle ve sen bana teselli ve umut olursun inş.
Benimde adet tarihim bugün Sağol canım inşallah evet ilaçlar gecikme yapıyo genelde bide biz pkoyuz daha çok etkiliyo geçilmesini. .bende umutla bekliyorum diğer türlü olmayacak diye düşününce anında gidiyo morelim kendimi iki taraflı hazırlamam lazım. ..bidaha bi seneyi bulur para biriktirip yapmamız. .inan para yada acimiyorum varım yoğum gitsin evladim olmayınca napicam diyorum. .Fakat hayal kırıklığı varya o çok kötü. .ilk zamanlar dün gibi aklımda daha iki aylık evliyim olur diyoduk şimdi 3 seneyi geçti ya hersey nasip biyandan düşünüyorum nasıl dayandim bu 3. Ve oncedende tedavi gördüm ama Rabbim dayanma gücü veriyo bunada dayanicam. ..sende dayanicaksin gorceksin dahada güçleniyo insan herseferinde kabulleniyo belkide. .uzun oldu valla sabah sabah duygusala bağladım :)

Benimde adet tarihim bugün Sağol canım inşallah evet ilaçlar gecikme yapıyo genelde bide biz pkoyuz daha çok etkiliyo geçilmesini. .bende umutla bekliyorum diğer türlü olmayacak diye düşününce anında gidiyo morelim kendimi iki taraflı hazırlamam lazım. ..bidaha bi seneyi bulur para biriktirip yapmamız. .inan para yada acimiyorum varım yoğum gitsin evladim olmayınca napicam diyorum. .Fakat hayal kırıklığı varya o çok kötü. .ilk zamanlar dün gibi aklımda daha iki aylık evliyim olur diyoduk şimdi 3 seneyi geçti ya hersey nasip biyandan düşünüyorum nasıl dayandim bu 3. Ve oncedende tedavi gördüm ama Rabbim dayanma gücü veriyo bunada dayanicam. ..sende dayanicaksin gorceksin dahada güçleniyo insan herseferinde kabulleniyo belkide. .uzun oldu valla sabah sabah duygusala bağladım :)
Canım Allah insanlara sabır denen şeyi vermese yaşayamazdık ki zaten. Seninki olucak Allahn izniyle. Ben 1.de bu kadar yıkıldım senin hislerini anlayabiliyorum. Zaten dua ederken Allahm benimki 1. Onunki 3. Tanımadığım o insana nasip et o birdaha hayal kırıklığı yaşamasın demiştim. Çocuğu olan anneler bizi kalpsiz sanıyo. Sanıyolarki biz birinn evladı olunca kıskanıyoruz haset ediyoruz halbuki bizim gönüller öyle genişlemiş ki Allah biliyo herkese dua ediyorum eminmki çocuğu olmayan herkes benim gibidir. Bu yüzden dualar seninle şimdi. Allah ol diycek bu kez inşallah. Maddi olarak çok yıpratıcı evet benim donmuşlar olmasa kalkamam altından tek umudum onlar. Ama benm içimden bi his bende yada eşimde başka bi sorun olduğunu ve bu sorunun bulunamadığını söylüyo.

Be
Canım Allah insanlara sabır denen şeyi vermese yaşayamazdık ki zaten. Seninki olucak Allahn izniyle. Ben 1.de bu kadar yıkıldım senin hislerini anlayabiliyorum. Zaten dua ederken Allahm benimki 1. Onunki 3. Tanımadığım o insana nasip et o birdaha hayal kırıklığı yaşamasın demiştim. Çocuğu olan anneler bizi kalpsiz sanıyo. Sanıyolarki biz birinn evladı olunca kıskanıyoruz haset ediyoruz halbuki bizim gönüller öyle genişlemiş ki Allah biliyo herkese dua ediyorum eminmki çocuğu olmayan herkes benim gibidir. Bu yüzden dualar seninle şimdi. Allah ol diycek bu kez inşallah. Maddi olarak çok yıpratıcı evet benim donmuşlar olmasa kalkamam altından tek umudum onlar. Ama benm içimden bi his bende yada eşimde başka bi sorun olduğunu ve bu sorunun bulunamadığını söylüyo.
Belki bizde de öyle bi sorun vardır canım bizde yaptırmadik o testleri..bugün idrar testi aldım negatif çıktı ama ovulasyon testiymis bunda da mı gebelik çıkıyo anlamadım yada yanlış verdi. ..Aynen öyle birinin olunca benimmis gibi sevinirim. ..ya benim umudum gitti canım galiba yok :(

Be

Belki bizde de öyle bi sorun vardır canım bizde yaptırmadik o testleri..bugün idrar testi aldım negatif çıktı ama ovulasyon testiymis bunda da mı gebelik çıkıyo anlamadım yada yanlış verdi. ..Aynen öyle birinin olunca benimmis gibi sevinirim. ..ya benim umudum gitti canım galiba yok :KK43:

Kacinci gundu.kanda baktirmadan hic idrara guvenme.hamile olup cikmayanlar oluyo idrarda

8. Günüm canım transfer günü nü de sayarsak 9. Günüm oluyo ovulasyon testi de geçiyo mu yani idrar testinin yerine.tabiki kan testi kesin sonuç ama
Canım ovulasyonda çıkmaz. Ovulasyon yumurtlama dönemini gösterir sen panik yapma sakın. Senin vücudun yumurtlama döneminde değil ki taniki o test negatif çıkcak.

Canım ovulasyonda çıkmaz. Ovulasyon yumurtlama dönemini gösterir sen panik yapma sakın. Senin vücudun yumurtlama döneminde değil ki taniki o test negatif çıkcak.
O zaman adam yanlış verdi testi nebilim bugün de ağlama günüm deyim herseye aglayasim geliyo bayram bile sıkıcı geliyo bana asıl pozitifse bayram olucak bana negatifse de zehir olur. ..

O zaman adam yanlış verdi testi nebilim bugün de ağlama günüm deyim herseye aglayasim geliyo bayram bile sıkıcı geliyo bana asıl pozitifse bayram olucak bana negatifse de zehir olur. ..
Bu hisler öyle tanıdık ki. Ah canım benim dua edelim. Bana zehir oldu bu bayram sana çifte bayram olsun inşallah. İdrar testinde zaten çıkmayabilir. Kafanı takıp kendini üzme belkide üzüntüden stresten benim bebeklerim gitti. Güzel düşün Allahın hazinesi bol elbet bize de vercel

Bu hisler öyle tanıdık ki. Ah canım benim dua edelim. Bana zehir oldu bu bayram sana çifte bayram olsun inşallah. İdrar testinde zaten çıkmayabilir. Kafanı takıp kendini üzme belkide üzüntüden stresten benim bebeklerim gitti. Güzel düşün Allahın hazinesi bol elbet bize de vercel
Amin canım elimizden gelen dua tabi attım üstünden o hali doğru söylüyorsun daha testime var ..Allah razı olsun arkadaşım böyle konuşunca iyi geliyo insana

Ve aleykum selam A ayparcm
Şuan abdestli bi şekilde dua ediyorum rabbim emeklerini zayi etmesin inşallah,kucağını ve kucağı boş olan evlat bekleyen ismini bilmediğim tüm ümmeti muhammede hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin rabbim inşallah.hepimiz o yollardan geçtik ve geçiyoruz beklemek zor biliyorum,fakat asla şunu unutmamak gerek,allah sabredenlerle beraberdir.ben sabrettim 4. De rabbim nasip eyledi çok şükür,sonuna kadarda gitmeyi nasip eyler inşallah.negatif sonuç alan arkadaşım sende lütfen kendini hırpalama olacak allahın izni ile vakti gelmemiş henüz öyle düşün

Back
X