merhaba canım yaptırdın mı ayrıntılı ultrasonu sonuç iyidir umarım.ben yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum çünkü perinatologlar en fazla %70 e kadar görebiliyorlarmış bir sorun olduğunda.zaten öyle bir şey olsa da yapılacak bir şey olmaz bu saatten sonra aldıracak halimiz yok.kaldı ki öyle bir olasılık olsa bile Allahtan gelen başımız üstünedir.yaptırmak için bu son haftamdı zaten her ne kadar merak etsem de yaptıramam artık

ay ne çene yaptım

el ayak ukuşukluğu bir dönem bende de oldu geçti magnezyum içiyor musun ben hiç içemedim çok kusma yaptı bende.o yüzden haftada birkaç kere muz yemeye çalışıyorum maden suyu içiyorum.
melidya
ne durumda ben de merak ettim.alışveriş konusunda da bebek arabası puset yatak vs. önerisi olan varsa onlardan alsak.artık ağırlaşmaya başladım çünkü bu aralar gidip almazsam sonrasında hiç çıkamam heralde çünkü çok yoruluyorum halsizlik ve ağırlık var üstümde.bir de istanbul gibi bir yerde araçsızlık hamileler için çok zormuş onu anladım şöyle bir uçan süpürgem olaydı iyiydi
veraerva
arkadaşım oğluşun nasıl sen nasılsın Allah güle güle büyütmek nasip etsin Furkanınızı