Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Aynen canım ikna etmeye çalışıcam eşimi oda haklı ama bende bahceciye güveniyorum yani memnunum bu sefer bende rahmime çizik attirmayi düşünüyorum bakalım ya N nacay arkadaşım anlıyorsun sen beni işte banada 1. Den beri en iyi yere gidin diyolar ama nere gideyim zaten gittiğim yer en iyi yerlerden diyorum
Özel mesaj attım sana canım bakarmsn müsait olduğunda.

Merhaba nacay
Sende kendimi gordum sanki. Ilk denememde hersey mukemmeldi neden olmadi bizde anlamamistik. Allahta 2 tane dondurulmus embriyom vardi . Ben kendimi hemen toparladim . Hemen o tahlilleri yaptirdim. Mthr faktor v leiden vesaire, ve cok cok hafif bir pihtilasmaya yatkiblik cikti. Ve transfer gunu clexana basladik taki doguma kadar devam etti. Ben tahlilleri kartal egitim ve arastirmada genetik bolumunden numara alarak yaptirmistim. Genetik tahliller benim ve esimin hepsini yaptirdik hersey super hic bir sikinti yoktu . Bir ay arayla ekim deki adetimle tekrar dondurulmus tedaviye basladim ve hamileydimm. Suan 2 bucuk aylik dunyalar yakisiklisi bir oglum var. Selen hanimi hic birakmadim hamileligim boyunca . Cokta guzel bir hamilelik gecirdim . Dogumumuda selen hanim yapti. Allahim senin kucaginida tez vakitte doldursun insallah. Hep olumlu ol
Doktorumuz harika ondan endisen olmasin .

Merhaba nacay
Sende kendimi gordum sanki. Ilk denememde hersey mukemmeldi neden olmadi bizde anlamamistik. Allahta 2 tane dondurulmus embriyom vardi . Ben kendimi hemen toparladim . Hemen o tahlilleri yaptirdim. Mthr faktor v leiden vesaire, ve cok cok hafif bir pihtilasmaya yatkiblik cikti. Ve transfer gunu clexana basladik taki doguma kadar devam etti. Ben tahlilleri kartal egitim ve arastirmada genetik bolumunden numara alarak yaptirmistim. Genetik tahliller benim ve esimin hepsini yaptirdik hersey super hic bir sikinti yoktu . Bir ay arayla ekim deki adetimle tekrar dondurulmus tedaviye basladim ve hamileydimm. Suan 2 bucuk aylik dunyalar yakisiklisi bir oglum var. Selen hanimi hic birakmadim hamileligim boyunca . Cokta guzel bir hamilelik gecirdim . Dogumumuda selen hanim yapti. Allahim senin kucaginida tez vakitte doldursun insallah. Hep olumlu ol
Doktorumuz harika ondan endisen olmasin .
Ne güzel bir mesaj bu:) Allah yakışıklı oğlunu size bağışlasın hayırlı evlat olsun inşallah. İlk zamanki umutsuzluğumu bir nebze olsun attım. Olumlu düşünmeye çalışıyorum. Hiçbir sebep olmadan olumsuz olması daha kötü insanı umutsuzluğa sürüklüyor. Doktorumdan şmdilik herhangi bir şüphem yok zaten negatiften sonraki konuşması bile çok güzeldi. Zeynep kamile randevu aldık eşimle yarın gidicez. Halledemezsek dediğin hastaneyede bakarız inşallah. Teşekkür ederim desteğin için.

Bizim bi vatsap grubumuz var aslihan diye bi arkadaşımız var aramızda iki gün vardı o p tesi transfer oldu bende çarşamba ikimizinde ikizler vardı benim ondan önce bi bebeğim kalbi durdu biri gitti suan çok şükür 7.ay oldu bi oglusum olcak aslihan arkadaşımızında ikizleri 5.5 aylıkken normal doğumla doğum yaptı ve bebisleri yasamadi yani demek istediğim dr degistirmekle hiç alakası yok taktiri ilahi onuda tuttu ikizleri vardı hatta alış veriş yaptı amam 5.5 aylıkken kese dışarı attı kendini yani sabır bekliyin selen Hanim güvenin

aaa hatırladım o bayanı Allah sabır versin insanın aklına geliyor böyle şeyler ama yine de yapıyoruz alışverişimizi her şey Allahtan:KK51:benim oğluşum da 5 aylık oldu.Selen Hanıma devam etmeyi ben de çok isterdim ama baya tuzluya mal oluyor.hele ki E economists13 arkadaşımıza kendisi doğum yaptırmış fiyatlar nasıl acaba:KK76: ben avrupa yakasındayım sen doğumu nerde yapmayı düşünüyorsun canım?

Merhaba kızlar bende selen hanımın hastasıyım pazartesi gunu transfer oldum dualarınızı beklerim test tarihim 1 ekim inşallah hayırlı haberlerle donmek nasip olur.
Çok zor bi surec Allah bekleyen isteyen herkesin kucagını doldursun

Hamile arkadaşlarım saglıcakla kucagınıza alırsınız bebişlerinizi inşallah

bizim oğluşumuz da büyümüş teyzeleri dün selen doktoru baktı resimlerini çekti 178 gr. olmuş:nazar: ama bana hissettirdiği ağırlık sanki 1 2 kiloymuşçasına:anneadayı: karın ağrıları falan da normalmiş rahim büyüdüğü için dedi doktorumuz.hareketlerini ben hissedemiyorum ama 2 haftaya hissedermişim.omega 3 verdi 3 hafta sonra yine çağırdı.sanırım selen hanımdan ayrılamicaz biz bu gidişle duygusal bağ kurduk bebeğim ve ben:KK68:
Merhaba cnm bende Selen hanıma gitmeyi planlıyorum bir oglum var 4 yasinda kendiliginden oldu iki senedir ikinci icin uğraşıyoruz olmadı artık tedavi istiyorum bilgi verebilir misin cnm Dr klinik ve fiyati Hakkı'nda .. İns saglikla alırsin evladini kucağına

Merhaba cnm bende Selen hanıma gitmeyi planlıyorum bir oglum var 4 yasinda kendiliginden oldu iki senedir ikinci icin uğraşıyoruz olmadı artık tedavi istiyorum bilgi verebilir misin cnm Dr klinik ve fiyati Hakkı'nda .. İns saglikla alırsin evladini kucağına
Merhaba canım klinik güzel selen hanımı tavsiye ederim.fiyat hakkında çok net bilgim yok merkezi arayıp sorabilirsin istersen ama kişiye göre tedavi yapıldığı için herkesin ödediği para farklı oluyor.bizimki ilaçlar dahil 10bin tlyi bulmuştu.Allah bu yolda uğraşan herkesin gönlüne göre versin:dua:

Merhaba hacico hacico yazamadim kusura bakma epeydir,benim hamilelik iyi gidiyor şükürler olsun,sali günü 4 boyutlu ultrasonunuz var inşallah icerdede durumlar iyidir :)
Ellerim uyuşmaya başladı,3. Ayimdan beridir el uyuşması var bende,doktorum normal diyor, melidya melidya sen nasılsın seni merak ediyorum başladımı hazırlıklar ben bi kaç bişiyler aldim ama geçen yazilan yazilari okuyunca biraz daha bekleme karari aldim :( rabbim utandirmaz inşallah

Merhaba hacico hacico yazamadim kusura bakma epeydir,benim hamilelik iyi gidiyor şükürler olsun,sali günü 4 boyutlu ultrasonunuz var inşallah icerdede durumlar iyidir :)
Ellerim uyuşmaya başladı,3. Ayimdan beridir el uyuşması var bende,doktorum normal diyor, melidya melidya sen nasılsın seni merak ediyorum başladımı hazırlıklar ben bi kaç bişiyler aldim ama geçen yazilan yazilari okuyunca biraz daha bekleme karari aldim :KK43: rabbim utandirmaz inşallah

merhaba canım yaptırdın mı ayrıntılı ultrasonu sonuç iyidir umarım.ben yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum çünkü perinatologlar en fazla %70 e kadar görebiliyorlarmış bir sorun olduğunda.zaten öyle bir şey olsa da yapılacak bir şey olmaz bu saatten sonra aldıracak halimiz yok.kaldı ki öyle bir olasılık olsa bile Allahtan gelen başımız üstünedir.yaptırmak için bu son haftamdı zaten her ne kadar merak etsem de yaptıramam artık:KK51: ay ne çene yaptım :KK53:
el ayak ukuşukluğu bir dönem bende de oldu geçti magnezyum içiyor musun ben hiç içemedim çok kusma yaptı bende.o yüzden haftada birkaç kere muz yemeye çalışıyorum maden suyu içiyorum.
melidya melidya ne durumda ben de merak ettim.alışveriş konusunda da bebek arabası puset yatak vs. önerisi olan varsa onlardan alsak.artık ağırlaşmaya başladım çünkü bu aralar gidip almazsam sonrasında hiç çıkamam heralde çünkü çok yoruluyorum halsizlik ve ağırlık var üstümde.bir de istanbul gibi bir yerde araçsızlık hamileler için çok zormuş onu anladım şöyle bir uçan süpürgem olaydı iyiydi:KK55:
veraerva veraerva arkadaşım oğluşun nasıl sen nasılsın Allah güle güle büyütmek nasip etsin Furkanınızı :anne:
:dua:

Merhaba, bende Selen hanıma randevu almayı düşünüyorum ama henüz karar veremedim. İki denememde olumsuz oldu. Fazla ara vermeden inş tekrar denemek istiyorum. Okuduğum kadarı ile yorumlar iyi Selen hanım hakkında. Peki sizin araştırmalarınızda başka önerilen başarı düzeyi yüksek hastaneler dr hangileri arkadaşlar. Bilgilerinizi paylaşırmısınız..

merhaba arkadaşlar durumlar nedir blackcelep61 blackcelep61 melidya melidya çifte hamişler sesiniz çıkmıyor:110: ne durumdasınız?@yagmur tanesi Selen Hanım çok iyi bir dr. bence bir görüş derim.benim ilk denemem pozitif oldu kendisinde çok şükür:dua: darısı bu uğurda emek harcayan arkadaşlara olsun:anneadayı:

Çok şükür iyiyiz,sen nasilsin canim.ben hazırlıklara başladım ikiz oldukları için erken doğarlar diye hazir edeyim dedim.kimisi yıkandı,kimisi yikanacak öyle işler işte canım. melidya melidya hiç yazmiyor,bende merak ediyorum onu.rahim incelmeye başlamış işte istirahtteyim bu aralar,progestan kapsül kullanıyorum

Çok şükür iyiyiz,sen nasilsin canim.ben hazırlıklara başladım ikiz oldukları için erken doğarlar diye hazir edeyim dedim.kimisi yıkandı,kimisi yikanacak öyle işler işte canım. melidya melidya hiç yazmiyor,bende merak ediyorum onu.rahim incelmeye başlamış işte istirahtteyim bu aralar,progestan kapsül kullanıyorum

iyiyim bende çok şükür alerji malerji idare ediyorum Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah zamanlıca gelsinler:dua:
ben henüz çok bir hazırlık yapamadım ama yavaş yavaş başlayayım diyorum gerçi erken doğum riski yok dedi dr. rahim kanalını ölçtü geçen ay 4.5 cm idi bu ay 5.5 cm olmuş benimki gittikçe yukarı çıkıyor ağzımdan çıkacak bir gün bu gidişle:KK48: bir de kafası 2 hafta bacakları ve göbeği 1 hafta önde gidiyormuş iri bir bebek olacak dedi dr:KK46:normal doğum riskli olabilirmiş ama ben çok kararsızım:işsiz:
melidya da umarım iyidir.bu aralar burası sessizleşti :KK51: ben de keşke istirahat edebilsem biraz iş iş çok yoruldum.şansımıza da ohal devam ediyor millet önceden çatır çatır rapor alırdı şimdilerde doktorlar gebersen rapor vermiyor:KK12:

merhaba canım yaptırdın mı ayrıntılı ultrasonu sonuç iyidir umarım.ben yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum çünkü perinatologlar en fazla %70 e kadar görebiliyorlarmış bir sorun olduğunda.zaten öyle bir şey olsa da yapılacak bir şey olmaz bu saatten sonra aldıracak halimiz yok.kaldı ki öyle bir olasılık olsa bile Allahtan gelen başımız üstünedir.yaptırmak için bu son haftamdı zaten her ne kadar merak etsem de yaptıramam artık:KK51: ay ne çene yaptım :KK53:
el ayak ukuşukluğu bir dönem bende de oldu geçti magnezyum içiyor musun ben hiç içemedim çok kusma yaptı bende.o yüzden haftada birkaç kere muz yemeye çalışıyorum maden suyu içiyorum.
melidya melidya ne durumda ben de merak ettim.alışveriş konusunda da bebek arabası puset yatak vs. önerisi olan varsa onlardan alsak.artık ağırlaşmaya başladım çünkü bu aralar gidip almazsam sonrasında hiç çıkamam heralde çünkü çok yoruluyorum halsizlik ve ağırlık var üstümde.bir de istanbul gibi bir yerde araçsızlık hamileler için çok zormuş onu anladım şöyle bir uçan süpürgem olaydı iyiydi:KK55:
veraerva veraerva arkadaşım oğluşun nasıl sen nasılsın Allah güle güle büyütmek nasip etsin Furkanınızı :anne:
:dua:
Amin canım benim Allah razı olsun. Biz çok iyiyiz hamdolsun. 65 günlük olduk bile. Oyuncak gibi oynuyoruz bebeğimizle. Rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Her şey yolunda mı.

Amin canım benim Allah razı olsun. Biz çok iyiyiz hamdolsun. 65 günlük olduk bile. Oyuncak gibi oynuyoruz bebeğimizle. Rabbim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Her şey yolunda mı.
çok şükür biz de iyiyiz canım bir kaç gündür rahatsızdım ishal kusma vs. :hasta: maşallah büyütmüşsünüz bebeğinizi:nazar: zaman ne çabuk geçiyor oğluşunu öp benim için sağlıklı güzel günleriniz olsun:anne: Amin darısı bütün hamişlere:anneadayı::KK200:

hacico hacico blackcelep61 blackcelep61 kızlar ben iyiyim cok sukur sizinde iyi oldugunuzu duydum :) bi wh..tsp grubu var orda yazısıyoruz bı kac arkadasla ondan buraya pek bakamadım :) gelmek isterseniz özelden cep numaranızı yazmanız lazım :) bende yavastan hazırlanıyorum erken dogum riski cok sukur yok heraey yolunda elhamdulıllah bu atada benimkilerin ikiside kız birine erkek demişlerdi kızmış :D öpüyorum sizi kendinize dıkkat edin

günaydın canım merak etmiştik biz de seni sesin çıkmayınca:KK51: gelmek isterim ama kimler var grupta bilmiyorum:KK48: Allah hayırlısını nasip etsin maşallah size kızçelerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah:dua: :KK15:

günaydın canım merak etmiştik biz de seni sesin çıkmayınca:KK51: gelmek isterim ama kimler var grupta bilmiyorum:KK48: Allah hayırlısını nasip etsin maşallah size kızçelerini sağlıkla kucağına alırsın inşallah:dua: :KK15:
Canım ben sümeyye aynur gurbet aslıhan ordayız iyi oluyo gelmek istersen özelden bana numaranı msjla :)

Back
X