Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Benim de rahime çizik atıldı histeroskopi ile. İkinci tedavimden önce yapıldı histeroskopi çok şükür pozitif şu an transferim.

Kızlar ben ilk defa gideceğim diye mi temizken görelim dediler acaba rahim filmin hormon testlerim herşeyim var hemde bir yıl bile olmadı yaptirali esimin sperm testi de var

Kızlar ben ilk defa gideceğim diye mi temizken görelim dediler acaba rahim filmin hormon testlerim herşeyim var hemde bir yıl bile olmadı yaptirali esimin sperm testi de var

Olabilir cnm.ben eski hastayim mesela.2.tedavide direk adetle gittim.yogun oolduklari icin belki normal zamanda tahlil filan gerekliyse yapilsin onceden diyedir belki.

Benim de rahime çizik atıldı histeroskopi ile. İkinci tedavimden önce yapıldı histeroskopi çok şükür pozitif şu an transferim.

Gozunuz aydin sag saglim kucaginada alirsin insallah . Rahim ince diyemi histeroskopi yapilmisti. insallah bendede faydasi olur yarin kontrolum var.

Gozunuz aydin sag saglim kucaginada alirsin insallah . Rahim ince diyemi histeroskopi yapilmisti. insallah bendede faydasi olur yarin kontrolum var.
Amin Allah razı olsun sizlere de nasip etsin en guzellerini. Hayır canim benim hiç bir problemim yoktu ilki tutmadı. Doktor da anlam veremedi. Belki rahimde problem vardır bakarız hem de çizik atarız dedi. Ama bir problem cikmadi onda da.

Kızlar bugun aradım bana yanlis bilgi vermişler özür dilediler yarına randevu aldık bu adetimi kacirmamak adına bakalım umarım hersey guzel
Olur :) kızlar bu arada Suan fiyatlar nedir tup Bebek toplam fiyatı ilaçlar dahil

Birde muayene ucretini tedavi olursa düşüyorlar mı bilginiz var mı ?

Dusmezler tedavim baslamasina ragmen suan benden tahlil parasi bile istiyor birbirlerinden haberleri yok. ttedav ucretine 1 muane ucreti koyuyorlar. benimki sadece transfer olacak tam hatirlamiyorum 3 000 tl falan heralde ilaclar hharic. testler dahil

Kızlar bugun aradım bana yanlis bilgi vermişler özür dilediler yarına randevu aldık bu adetimi kacirmamak adına bakalım umarım hersey guzel
Olur :) kızlar bu arada Suan fiyatlar nedir tup Bebek toplam fiyatı ilaçlar dahil

hani nerdesin goremiyorum seni :) bende an itibariyle umut tupbebekteyim

Kisiye ozel yapilan isleme gore degisiyor cnm ama.sadece tup bebek+ ilac +dondurma ucreti 10000 tl yi buluyor.daha embriyoya genetik tahliller fln yapildigini dusun.embriyo basi 350 dolar.raporlu yaptirirsanda bunlar 5 bini buluyor.

Slm arkadaslar bugun itibari ile Selen hanımda tedavimiz basladi benim bir oglum var 4 yasinda kendiliginden olan ikinci icin iki senedir uğraşıyoruz olmadı Nasip.. Yasımız genc sayılır fkt ileri de daha fazla bekleyip kekse daha once yaptırsaydık tedavi olsaydik dememek icn tüp bebeğe karsr verdik .. Esimde sperm hareti dusuk asilama şansımız yüzde 15 o yüzden iki kere ilac yüklemesi yasamamak icin tup dedim bismillah dedik basladik Hakkı'mızda hayırlısı olsun insaallah hayırlı ise nasip etsin Rabb'im

Bu arada son güncel fiyat raporsuz 6500+merkeze 1500-2000 arası ilaçlar tutuyor merkeze ödene odeme tedavi başladığı gun 1300 kalan 5200 yumurta toplama günü veriliyor .. Bu arada bugun ki muayene de tedaviye dahil edildi odeme alınmadı bizden ayrica muayene ucreti :)

Merhaba kızlar blackcelep61 blackcelep61 hacico hacico umarım sağsalim alirsiniz yavrularinizi kızlar butun sayfalarını okudum veraerva veraerva cnm seninde Furkan kızın hayırlı evlat olsun ins gözün aydın :) bende bugun Selen hanıma tedaviye basladim size de dondurulmuş mu yaptı sorum su simdi bu adette yumurtayı büyütüyor topluyor diyelim dondurduktan sonra NE kadar zmn sonra adet oluyorsun normal adet gibi mi bekleniyor yoksa daha mı erken adet olunuyor opu dan sonra birde ikinci adette tekrar ilac igne kullaniliyor mu transfer öncesi ? Cok sordum kusura bakmayın kozlar cevaolaesianiz cok şevinrim :) birde bu surede agri kesici içtiniz mi ne içtiniz nelere dikkat ettiniz bizim bugun tedavinin ilk günü kafamda deli sorular :)

Merhaba kızlar blackcelep61 blackcelep61 hacico hacico umarım sağsalim alirsiniz yavrularinizi kızlar butun sayfalarını okudum veraerva veraerva cnm seninde Furkan kızın hayırlı evlat olsun ins gözün aydın :) bende bugun Selen hanıma tedaviye basladim size de dondurulmuş mu yaptı sorum su simdi bu adette yumurtayı büyütüyor topluyor diyelim dondurduktan sonra NE kadar zmn sonra adet oluyorsun normal adet gibi mi bekleniyor yoksa daha mı erken adet olunuyor opu dan sonra birde ikinci adette tekrar ilac igne kullaniliyor mu transfer öncesi ? Cok sordum kusura bakmayın kozlar cevaolaesianiz cok şevinrim :) birde bu surede agri kesici içtiniz mi ne içtiniz nelere dikkat ettiniz bizim bugun tedavinin ilk günü kafamda deli sorular :)

Yumurtalar toplandiktan 1 hafta 10 gun icinde adet oluyosun.o adetinin 2.gunu estrofeme basliyosun ilac crinone jel veriyor bide rahim kalinligin kontrol ediliyor 12.gunde filan kan veriyosun sonucun normalse adetinin 19 veya 20.gunundede transfer yapiliyor.bide progestan igne vuruluyor kalcadan gunluk

Merhaba nacay
Sende kendimi gordum sanki. Ilk denememde hersey mukemmeldi neden olmadi bizde anlamamistik. Allahta 2 tane dondurulmus embriyom vardi . Ben kendimi hemen toparladim . Hemen o tahlilleri yaptirdim. Mthr faktor v leiden vesaire, ve cok cok hafif bir pihtilasmaya yatkiblik cikti. Ve transfer gunu clexana basladik taki doguma kadar devam etti. Ben tahlilleri kartal egitim ve arastirmada genetik bolumunden numara alarak yaptirmistim. Genetik tahliller benim ve esimin hepsini yaptirdik hersey super hic bir sikinti yoktu . Bir ay arayla ekim deki adetimle tekrar dondurulmus tedaviye basladim ve hamileydimm. Suan 2 bucuk aylik dunyalar yakisiklisi bir oglum var. Selen hanimi hic birakmadim hamileligim boyunca . Cokta guzel bir hamilelik gecirdim . Dogumumuda selen hanim yapti. Allahim senin kucaginida tez vakitte doldursun insallah. Hep olumlu ol
Doktorumuz harika ondan endisen olmasin .
CNm Selen hanım nerede yaptırıyor dogumu ? Birde normal dogum yaptırıyor mu tup olanlara benim bir oglum var kendiliginden olan 4 yasinda normal dogum yaptimikinciye de tek gebelik olursa kesinlikle normal dogum istiyorum insaallah

Tedavin hayırlı olsun canım Hayaller_hayatlarr Hayaller_hayatlarr arkadaşımın sorunu cevaplamis gerçi benim opudan sonra adetim biraz daha gecıkmıştı.fakat selen Hn. Normal demişti.

Back
X