Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

selen hanımda tutan varmı acaba bende dün gittim ama sanki içime sinmedi birde fiyat dedikleri fiyatı asabiliyormu donduruppu koyuyorlar
Ben Selen hanımla tedavimi oldum.Çok memnun kaldım.İnsani olarak da çok ince bir insan.Psikoloji de çok önemli bu tedavide.Arkadaşım da başarılı sonuçlanan tedavi görmüştü Selen hanımla.Ondan ismini duyup gittim.Kendisi kişiye özel tedavi uyguluyor arkadaşıma farklı bana çok farklı bir tedavi uyguladı.

Dun aksam yaptim 6. gunum cikmadi canim ::KK43: gunumu bekliyecegim moralim bozuk belki hamileyimdir bosuna üzülüyorum erkenden yapmamak lazim
Daha 6 gun mu oldu ben 10 a gelmişsindir dedim of keske erken yapmasaydın cnm bosuna canın skildi üzülme dur bakalım cok duyuyorum ıdrar da çıkmayan erken donemde :dua: guzel seyler olacak insaallah

Bu arada ben merkezden az once çıktım opu yapildi hamdolsun Suan hafif sanci var ama az yani adetten daha az hareket edince artıyor ilk narkoz deneyimimdi guzeldi valla :halay:bu arada 9 yumurtam toplandı biraz az geldi bana ama Dr Selen hanım gayet guzel Dedi simdi sira beklemekte dollenecek mi kac tane dollenecek kacinci güne gidecek :KK17::işsiz: vitaminleri kesit Suan da bir hafta iliski yasak Dedi bır hafta 10 güne adet olacaksın 2. Yada 3. Günü bekliyorum seni Dedi benden haberler bunlar kizlar .. Opu Suan icin beklediğimden cok daha rahattı bugun dinlenicem yarin normal yasama devam darısı size kizlar hic korkmayın Can'larım
Hayırlı olsun dilfeza. 9 yumurta oldukça iyi bir sayı. inşallah hepsi döllenir ve hepsi birinci kalite olur :)

selen hanımda tutan varmı acaba bende dün gittim ama sanki içime sinmedi birde fiyat dedikleri fiyatı asabiliyormu donduruppu koyuyorlar
ben selen hanımda tedavi oldum.çok şükür pozitif sonuç aldık.ancak senin içine hangisi siniyorsa ona git derim ben.cunku psikolojik olarak kendını olabildiğince iyi hissetmen gereken bi dönemdesin cunku.

ben selen hanımda tedavi oldum.çok şükür pozitif sonuç aldık.ancak senin içine hangisi siniyorsa ona git derim ben.cunku psikolojik olarak kendını olabildiğince iyi hissetmen gereken bi dönemdesin cunku.
İlk denemende mi hamile kaldın Can'ım ? Benimde dun opu oldu 9 yumurta toplandı bugun ilk gun bilgi verecekler muhtemelen cok heyecanlı bir bekleyiş senin kac yumurta toplanmıştı ?

İlk denemende mi hamile kaldın Can'ım ? Benimde dun opu oldu 9 yumurta toplandı bugun ilk gun bilgi verecekler muhtemelen cok heyecanlı bir bekleyiş senin kac yumurta toplanmıştı ?
hakkında hayırllısı olsun cnm. 2. tup bebek denememdi ama selen hanımda ilk denemem.benim 5 yumurtam vardı 3 ü ilerleyebildi.maşallah senın yumurta sayında güzel.içini ferah tut ve herseyın hayırlıısnı ıste.nasibinde varsa bebişin seni buluyor zaten:)

Dun aksam yaptim 6. gunum cikmadi canim ::KK43: gunumu bekliyecegim moralim bozuk belki hamileyimdir bosuna üzülüyorum erkenden yapmamak lazim
Mrb canım ben de dun yaptım negatif çıktı benimde 6. gunumdu akşam kan testi yaptiracam varsa çıkar yoksa da bu kabus burada biter

hakkında hayırllısı olsun cnm. 2. tup bebek denememdi ama selen hanımda ilk denemem.benim 5 yumurtam vardı 3 ü ilerleyebildi.maşallah senın yumurta sayında güzel.içini ferah tut ve herseyın hayırlıısnı ıste.nasibinde varsa bebişin seni buluyor zaten:)
Anladim cnm bakalım milletin 20-25 yumurta olunca 9 bana az geldi nasip olacaksa tek bir tane de yeter dimi senin ne guzel olumlu olmus tek embriyo mu transfer ettiler

Mrb canım ben de dun yaptım negatif çıktı benimde 6. gunumdu akşam kan testi yaptiracam varsa çıkar yoksa da bu kabus burada biter

Bugun 8. gunum yine idrqr testi yaptim negatif ama cumartesi kan testi yapacam. 6 da cok erkendi gercekten ama merakten ddduramiyordum. ilaclardanda biktim artik. suzgece döndük igneler yuzunden. bence sende 10. 12 gun kan testi yaptir kiminin anca o zaman kaninda ccikiyormus. hic riske atma. kacinci denemendi.

Anladim cnm bakalım milletin 20-25 yumurta olunca 9 bana az geldi nasip olacaksa tek bir tane de yeter dimi senin ne guzel olumlu olmus tek embriyo mu transfer ettiler

Benim 20-25 toplanmisti 15 i dollendi 7 si 5. gune gitti donduruldu . suan 1 i iyi 3 tane dondurulmusum var. en iyi kalite 2 tane konmustu bu sefer olmayinca olmuyo. 1 tane olsun yeterki kaliteli olwun tutsun

Bugun 8. gunum yine idrqr testi yaptim negatif ama cumartesi kan testi yapacam. 6 da cok erkendi gercekten ama merakten ddduramiyordum. ilaclardanda biktim artik. suzgece döndük igneler yuzunden. bence sende 10. 12 gun kan testi yaptir kiminin anca o zaman kaninda ccikiyormus. hic riske atma. kacinci denemendi.
kaçıncı gün embriyosuydu cnm transferin.erken yapmışsın gıbı geldi bana testi.

Kizlaaaaaar benim 9 yumyumdan 6 tanesi döllenmis hamdolsun Rabb'ime simdi 6 bebisim mi var benim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::dua::KK33: Umarım sağlıklı gelişirler en azında 3-4 tanesi 5. Güne gitse Nasıl sevinirim Yaa allahım hamdolsun rahimde tutunduğu gunleri de göstersin darısı da size olsun Can'larım ..Rabb'im daha fazla evlat hasreti yasatmasın sizlere de bana da

Kizlaaaaaar benim 9 yumyumdan 6 tanesi döllenmis hamdolsun Rabb'ime simdi 6 bebisim mi var benim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::dua::KK33: Umarım sağlıklı gelişirler en azında 3-4 tanesi 5. Güne gitse Nasıl sevinirim Yaa allahım hamdolsun rahimde tutunduğu gunleri de göstersin darısı da size olsun Can'larım ..Rabb'im daha fazla evlat hasreti yasatmasın sizlere de bana da

Hadi gözün aydın :) insallah kucagina almakta nasip olur canim

Bende basliycam en kisa zamanda hem heycanli hem sitresli bu yola inşallah Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin bu en özel en güzel duyguyu herkese yasatsin Rabbim.benim bitane oğlum var yedi yasinda simdi kardeş istiyoruz ama maalesef olmuyor normal yolla, amh değerin çok düşük 0.44 bu ikinci denememiz olucak bakalim herşey nasip :)

Bende basliycam en kisa zamanda hem heycanli hem sitresli bu yola inşallah Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin bu en özel en güzel duyguyu herkese yasatsin Rabbim.benim bitane oğlum var yedi yasinda simdi kardeş istiyoruz ama maalesef olmuyor normal yolla, amh değerin çok düşük 0.44 bu ikinci denememiz olucak bakalim herşey nasip :)
Hosgeldin cnm :) Hakkı'nızda en hayırlısı olsun sende selen hanımda mı
Başlıyorsun ? İkinci tup denemen sanirim dimi ne kadardır doğal yoldan denediniz ? Sorun sadece sende miydi ? Umarım bu yolda emeklerimizin karşılığını alırız cnm bende oğluma kardes iicn iki senedir doğal
Yoldan bekledik olmadi halbuki oglum kendiliginden olmustu esimde hareket azligi olduğunu öğrendik Dr asilama deneyelim Dedi fkt şans cok dusuk aşılamalarda diye direk tup dedik bakalım Aralık ortasında transferim
Olacak Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize :)

Back
X