Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Kaderdaslarim benim sonucum 0.47 üzgünüm olmadı şükürler olsun bir evladım var Rabb'im ona uzun ömürler versin umarım bir dahakine bize de Nasip eder yuce Rabb'im .. Sizden guzel haberler bekliyirum
Takipteyim ins .. Bende anlatirim Dr la
Görüşünce

Hayirlisi olsun canim.allahim enkisa zamanda hepimize nasip eder insallah ne diyelim.guclu olmaktan baska caremiz yok.

Benim bundan onceki tedavide 5.gune 2 embriyo 6.gune 1 embriyo yani 3 embriyo kalmisti.2 tanesini transfer ettirdik olumsuz oldu.sonra dna hasari yaptirdik.yuksek oranda hasar cikti.6 ay boyunca dna hasari tedavisi yaptirdik.simdiki tedavide yine 3 embriyo kaldi 6.gune.bu sefer acgh yaptirdik embriyolara. 1 tane saglikli embriyo geldi.ozaman diyorumki dna hasari tedavisi cok buyuk bi olumlu sonuc yaratmamis.kalan embriyo sayisi yine ayni cunku.ama mutlaka cgh yapilmali bence.enazindan saglikli embriyo verilir yine olmazsa bu sefer rahimle ilgili bi sikinti varsa enazindan histeroskopi filan yapilir diyorum.
Sagolasin cnm uzun uuzn Yazdin sizlerin yorumlarıyla selen hanıma basladim bende memnundum da nasip bence cunku selen Hnma aynen boyle soyledi hasar varsa tedavi edilse bile genetik durumdan dolayı ayni olabilir yine demsiti ve ztn senin esin klomen yeni bitirmiş Dedi spermi de var ztn baya ileri hareketi azmış bakalım olmayınca olmuyor sanirim

Arkadaslar bende transfere basliycam.ama pko oldugum icin adet gecikmesi oldu yine.selen hanim gecikirse sokturucu kullan demisti.adet sokturucuyle adet olmam olumsuz bir durum olustururmu aceba transfer icin? bilgisi olan varmi?

Canim bende rahim kalinlastirmak icin adet sokturucu iki kutu ayni anda kullaniyorum cyklo pronovami ne oyle bi hap. Arkadadin dedigi gibi zarari olsa doktor niye versin rahat rahat kullan

Kaderdaslarim benim sonucum 0.47 üzgünüm olmadı şükürler olsun bir evladım var Rabb'im ona uzun ömürler versin umarım bir dahakine bize de Nasip eder yuce Rabb'im .. Sizden guzel haberler bekliyirum
Takipteyim ins .. Bende anlatirim Dr la
Görüşünce

Allah sabir versin canim benim ben hamilesin gozuyle bakmistim hep nasip kismet . Gec olsun da saglikli hamilelik yasayip yavrularimizi kucagimiza alalim insallah tek tesellim benim

Canim bende rahim kalinlastirmak icin adet sokturucu iki kutu ayni anda kullaniyorum cyklo pronovami ne oyle bi hap. Arkadadin dedigi gibi zarari olsa doktor niye versin rahat rahat kullan

Allah sabir versin canim benim ben hamilesin gozuyle bakmistim hep nasip kismet . Gec olsun da saglikli hamilelik yasayip yavrularimizi kucagimiza alalim insallah tek tesellim benim
Oyle cnm gec olsun güç olmasın sağlıklı hayırlı evlat olsun da biraz daha bekleriz ..

Oyle cnm gec olsun güç olmasın sağlıklı hayırlı evlat olsun da biraz daha bekleriz ..

Sendemi transfer olucaksin?rahim kalinlastirmak icin sokturucumu veriliyor.

Rahmi kalinlastirip dokecez kqlinlastirip dokecez dedi en son 8 di. Adet olucam tekrar ilaca baslicqm diger adetimde transfer olucam insallah . Embriyodami sikinti var neden bilmiyorum hic tutmadi. Onceki transferde 8.8 di rahim cok guzel dedi malesef negqtif oldu gine.

Rahmi kalinlastirip dokecez kqlinlastirip dokecez dedi en son 8 di. Adet olucam tekrar ilaca baslicqm diger adetimde transfer olucam insallah . Embriyodami sikinti var neden bilmiyorum hic tutmadi. Onceki transferde 8.8 di rahim cok guzel dedi malesef negqtif oldu gine.

Rahim kalinligi 8 az gibi sanki 10 ve uzerinde olursa cok daha iyi oluyor diye biliyorum.belki enaz 8 filandir.embriyodada sikinti olabilir hic belli olmaz.bizim 1 tane saglikli embriyo geldi.bende busefer olmazsa histeroskopi yaptiricam artik. 3.transfer olucak bu.

Rahim kalinligi 8 az gibi sanki 10 ve uzerinde olursa cok daha iyi oluyor diye biliyorum.belki enaz 8 filandir.embriyodada sikinti olabilir hic belli olmaz.bizim 1 tane saglikli embriyo geldi.bende busefer olmazsa histeroskopi yaptiricam artik. 3.transfer olucak bu.

Benimde 3. Transferim en az 7 olmasi g3rekiyor ama selen hanim en az 8 de transfer yapiyorum yoksa yapmiyorum dedi . Adet oldum yine ilaca baslayip 14. Gun gidecem bakalim cok sıkıldım artik 1 senedir kalinlassin diye ugrasiyorum. Bunada sukur yinede Allah dermansiz dert vermesin .

Iyi seneler arkadaslarim insallah bu sene bize ugurlu gelir beveklerimizi kucagimiza aliriz

Benimde 3. Transferim en az 7 olmasi g3rekiyor ama selen hanim en az 8 de transfer yapiyorum yoksa yapmiyorum dedi . Adet oldum yine ilaca baslayip 14. Gun gidecem bakalim cok sıkıldım artik 1 senedir kalinlassin diye ugrasiyorum. Bunada sukur yinede Allah dermansiz dert vermesin .

Iyi seneler arkadaslarim insallah bu sene bize ugurlu gelir beveklerimizi kucagimiza aliriz

Bende transfer icin gidicektim.tarlusal icmeye basladim cok az az kanama var.adetmi degilmi onuda anlayamadim.bide adetin 2.gunu kontrole gidip oyle baslaniyordu galiba ilaca.sen gitmeden direk basliyomusun?

Bende transfer icin gidicektim.tarlusal icmeye basladim cok az az kanama var.adetmi degilmi onuda anlayamadim.bide adetin 2.gunu kontrole gidip oyle baslaniyordu galiba ilaca.sen gitmeden direk basliyomusun?

Iki ay kullan dedi .ilac bittikten 7 gun sonra digerlerine basla dedi . Bu arada adetim basladi normal olarak bugun baslicam . 12. Gun gel kontrol edelim dedi . Guya adetim artacakti bende oluyom mu belli degil 3 gunum toplamda bi ped doldurmaz yani .[/QUOTE]

Iki ay kullan dedi .ilac bittikten 7 gun sonra digerlerine basla dedi . Bu arada adetim basladi normal olarak bugun baslicam . 12. Gun gel kontrol edelim dedi . Guya adetim artacakti bende oluyom mu belli degil 3 gunum toplamda bi ped doldurmaz yani .
[/QUOTE]

Bendede ilk basta cok az az geldi.bugun yogun bi sekilde oldu.bende bugun 1.gun olarak kabul ettim.yarin kadin dogumcuya gidip muayne olucam kist filan varmi.yoksa estrofeme basliycam.12.gunde selen hanima gitcem.yakin zamanlarda transfer olucaz ozaman

Bendede ilk basta cok az az geldi.bugun yogun bi sekilde oldu.bende bugun 1.gun olarak kabul ettim.yarin kadin dogumcuya gidip muayne olucam kist filan varmi.yoksa estrofeme basliycam.12.gunde selen hanima gitcem.yakin zamanlarda transfer olucaz ozaman[/QUOTE]

Benimki bu ay olmuyacak ama gelecek ay insallah

Merhaba arkadaskar benim size bi sorum olucak disarda test yaptirdiginz zaman doktorla gorusmek icin merkeze gittigimzide muayene ucreti oduyormuyuz ?

Arkadaslar rabbim hepinize kolaylık versın inşallah hacico hacico canım nasılsın dogum yapmıssındır yazamadım bayadır

Arkadaslar rabbim hepinize kolaylık versın inşallah hacico hacico canım nasılsın dogum yapmıssındır yazamadım bayadır
Amin inşallah canım bu uğurda emek veren herkese Rabbim hayirlisini nasip etsin :) ben de pazartesiyi bekliyorum sezeryan için canım Dr.la kararlaştırıldı bakalım nasıl olcak heyecan korku stres karmakarışık kafam sen nasılsın nasıl gidiyor ;)

Amin inşallah canım bu uğurda emek veren herkese Rabbim hayirlisini nasip etsin :) ben de pazartesiyi bekliyorum sezeryan için canım Dr.la kararlaştırıldı bakalım nasıl olcak heyecan korku stres karmakarışık kafam sen nasılsın nasıl gidiyor :KK66:
Bende aynen senin gibi hissediyorum ama skıntı bastı beni :( normal dogum yapıcam inşallah bakalım bekliyorum hayırlısıyla :) keske whatssp grubuna gelseydin burdan cok takip edemiyoruz :)

Bende aynen senin gibi hissediyorum ama skıntı bastı beni :KK43: normal dogum yapıcam inşallah bakalım bekliyorum hayırlısıyla :) keske whatssp grubuna gelseydin burdan cok takip edemiyoruz :)
Ben de çok korkuyordum hayirlisiyla kurtuldum canım inşallah sen de kurtulursun.oglusuma kavustum şükürler olsun :) normal doğum kararı en güzel karar sezeryan zormuş gerçekten ;)

Bende aynen senin gibi hissediyorum ama skıntı bastı beni :KK43: normal dogum yapıcam inşallah bakalım bekliyorum hayırlısıyla :) keske whatssp grubuna gelseydin burdan cok takip edemiyoruz :)
Whatsapp grubuna ben de gelmek istiyordum ama tanımadığım kişiler vardı diye gelmek istemedim

Whatsapp grubuna ben de gelmek istiyordum ama tanımadığım kişiler vardı diye gelmek istemedim
Bizde hiç tanımıyoduk ama inan şimdi kardeş gibi olduk :) bu arada 12 saat sonra sezeryana alınıcam normal dogum için daha cok beklemem lazımmıs 38 hafta oldu benım kızların gelecegi yok doktorlarda daha fazla bekleyemeyız dediler yani sezeryan mecbur

Back
X