Umut tüp bebek

benimde randevüm vardı enver beye ayın 8 gidecektim bana kim bakacak bilmiyorum umut hast hangi dr. tavsıye edersiniz enver bey yoksa benimde kafam karıştı cevap yazın oldumu....tşk

enver bey hangi hastaneye gitmiş bilgin varmı eger iyi bir hastaneyse oraya gitmeyi neden düşünmüyorsun

slm arkadaslar umut tüp bebekte süleyman bey dr. tüp bebek yaptıracagım dr. hakkında bilgisi olan varmı acaba tşk ettim allah gönlünüze göre versin...

Umutun doktorları en az Enver bey kadar başarılı.Benim doktorum da Bahçeci kliniğinden Halit Fırat erden.Ama yumurtalarım umutta toplandı.Esra hanım topladı.Transferim de yarın Umutta olucak.Ulun bey yapıcaktır.Güvene bilirsiniz kızlar.Bu ekip çok başarılı...

Enver bey kadıköy şifaya geçmiş evet ekip basarılı dediler umuttaki süleyman beyde bilgili geldi bana ocak adetimde baslıyacagım bende bazı testler istedi. bakalım insallah herke sıcın hayırlısı olur

kızlar benim dr.umda ulun beyyyy...daha tedaviye başlamadımm ön görüşme felan yaptık...ve ulun bey insanı çok rahatlatan bi dr...bende ulun bey derimmm...ayrıca süleymen beyii tanımıyorummm hiçç görmedim....

günaycımmm esra hanım yumurtaları topladı demişsinn...esra hanım bahçecidemi dr???çünkiii umutda bayan dr.yok diye biliyorumm...özel olarak sormuştukk bize yok demişlerdii.....

selam kızlar...bende yarın üçüncü denemem için umuta gidicem...2 kez negatif sonuç aldım...dondurulmuşlarla son 3 tane dondurulmuşum kalmıştı şimdi onları deniycemm....bugün aradım yarına randevu almak için ama çok şaşırdım enver bey ordan ayrılmış benim doktorum oydu...ama hayırlısı diyorum 2 defa denedim enver beyle olmadı gerçekten çok iyi bir doktordu..ama olmayınca oolmuyo işte....o yuzden allah vermedikçe doktor ne kadar iyi olursa olsun olmuyo....süleyman bey varmış bende ona randevu aldım hayırlısı diyip başlıycam bakalım ...bu son şansım ....

tedavin hayırlıı olsunnn canımmmmm........dondurulmuşş olduğu için senin işin daha kolayyy.....inşş dondurulmuşlarlaa yüzün gülerr.....

umut tüp bebekte fiyatlar artmış
herşey dahil 5000tl olmuş
çiderliye fiyat daha düşük
sgk anlaşması varmı bilemiyorum
herkese başarılar

arkadaşlar önce bahçeci almanla çalışıyordu...şimdi almandan ayrılmışlar...benim bayramdan önce transferim vardı ...o gün sözleşmeleri bitiyormuş alman karışıktı yani...umutta bahçecinin ekibi...ordada değişiklikler olmuş enver bey gibi...ama son durumlar nedir bahçeci labratuvar olarak nereyi kullanacak bilmem...almanın labratuvarını kullandığı için çok tercih ediliyordu.....şimdi mustafa bahçeci kendi ekibini kurdumu ...son durumlardan haberi olan var mı ...yazsın lütfen

gizemcim umutta tüp raporu geçerli

nilencim şu anda almanın çoğu doktorunun umutun laboratuvarını kullandığını biliyorum cnmcım

ev te nurtı katılıyorum bahcecı almandakı labortuvardakı ekıbı oylece almıs umuta tasımıs bende bugun opu oldu yumos sayım ıyıydı ama kalıtesını bılmıyorum yarın haber vercekler

Ben de umut hamilesiyim kızlar.Darısı başınıza.Ancak benim anlamadığım bir şey var.Umut zaten çok büyük bir yer değil , şimdi bahcecinin opularını ve transferlerini nasıl kaldıracak.Zaten yatacak zor bulunuyordu bir de bahçeci hastaları zor olacak...

evet gerçektenn küçük bi hastane umuttt...gittiğimizde bekliyoruzz ordaaa yoğunluk çok fazlaa bide bahçecidenn gelinince dahada kalabalık oluyorr....yatak işiyle ilgili bişey bilmiyorum daha o aşamaya gelmedikk ama bişey düşünülmüştür heralde.....

arkadaşlar hepinize merhabalar evet umut küçük bir merkez ama merkezin içindeki ekip çok büyük ben umut tüp bebek merkezinde görmüş olduğum tedaviden çok memnun kaldım hepimiz amacımıza ulaşmak için biraz sabretmeliyiz

Toprakçım senin ahamileliğin benden önce oldu. Benim ikinci opu zamanımda umut komple tadilata girmişti. Komple ikinci kat yatakhane üçüncü kat ameliyathane en üst kat ise muayenehane oldu. Daha önceden muayene ve yatış aynı kattaydı, o yüzden boş yataklı odalar bile kalıyor yani orayaı tamamiyle genişletip daha kullanışlı hale getirdiler. Ben her gittiğimde farklı hemşireler oluyordu hep soruyorudum nerden diye Almandan geldiklerini söylüyorlardı canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…