arkadaşlar hepinize merhabalar evet umut küçük bir merkez ama merkezin içindeki ekip çok büyük ben umut tüp bebek merkezinde görmüş olduğum tedaviden çok memnun kaldım hepimiz amacımıza ulaşmak için biraz sabretmeliyiz
Kesinlikle katılıyorum sana fatmaanur görünüşten önce içeriye bakmak lazım
Yer konusunda kesin düşündükleri bir şey vardır
Ben de umut hamilesiyim kızlar.Darısı başınıza.Ancak benim anlamadığım bir şey var.Umut zaten çok büyük bir yer değil , şimdi bahcecinin opularını ve transferlerini nasıl kaldıracak.Zaten yatacak zor bulunuyordu bir de bahçeci hastaları zor olacak...
Toprakçım senin ahamileliğin benden önce oldu. Benim ikinci opu zamanımda umut komple tadilata girmişti. Komple ikinci kat yatakhane üçüncü kat ameliyathane en üst kat ise muayenehane oldu. Daha önceden muayene ve yatış aynı kattaydı, o yüzden boş yataklı odalar bile kalıyor yani orayaı tamamiyle genişletip daha kullanışlı hale getirdiler. Ben her gittiğimde farklı hemşireler oluyordu hep soruyorudum nerden diye Almandan geldiklerini söylüyorlardı canım.
Bilmiyorum canım.Ama klinikte duydum öğle bir şey..
Günaycım bekleme dönemi nasıl gidiyor?Var mı bir farklılık?
şahsen bendee küçük olmasına takılsaydımm oraya gitmezdimm...umutdan önce ist tüpe gittiim orasıı çok büyükk ve güzell....ama umutdakii dr ve çalışanlar çook daha ilgilii....bana uzak olmasına rağmen umutu tercih ettimm.....beklense bilee neslihan hanımm gelip ilgileniyorr neden beklediğimizi sölüyorr....o kadar olurr..beklemek nekiii hepimizin sonucu güzell olsunn ben beklerim kendi adımaa....
Sadece kasikta bir dolgunluk var canim ara sira da ağri o kadar hayatim
Evet hayatımmm.Zaman geçmiyor.Saniyeler geçmez oldu ya..
evet gerçekten ekip çok ilgili neslihan hanım 3 kata kadar bize eşlik etti ve muayenemiz bitene kadar bekledi
kızlar bende bahecı gıdıyorum alkman hasanesıyle anlasamamıslar ve bahcecı ekıbını toplamıs umut tup bebek merkezıne tasımıs dun benımde orda yumurta toplama ıslemım vardı ...karsıyta gemek zorunda kaldım oyuzden.....30 yumosum toplandı ve 21 dollenmıs bugun nhaber verdıler bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?