Umut tüp bebek

Kesinlikle katılıyorum sana fatmaanur görünüşten önce içeriye bakmak lazım

Yer konusunda kesin düşündükleri bir şey vardır

Zaten Umutta bahçecide aynı kişinin canım...Ama bahçeci sanırım kendine başka yer bakıyo..

şahsen bendee küçük olmasına takılsaydımm oraya gitmezdimm...umutdan önce ist tüpe gittiim orasıı çok büyükk ve güzell....ama umutdakii dr ve çalışanlar çook daha ilgilii....bana uzak olmasına rağmen umutu tercih ettimm.....beklense bilee neslihan hanımm gelip ilgileniyorr neden beklediğimizi sölüyorr....o kadar olurr..beklemek nekiii hepimizin sonucu güzell olsunn ben beklerim kendi adımaa....

Son halini bilmiyorum canım.Ama ben gözlemlerimi söylemiştim yoksa ben de umuttan çok memnun kaldım biliyorsun.Daha önce amerikanda denemiştim ve oraya milyarları gömmüştüm.Orada ilgiden hiç memnun kalmamıştım ama umut sanki benim evim gibi idi.(Kaldı ki benim evime umut çok uzak).Günde 1 kaç kez arayıp dr. hemşirelerin embriyologların başını ağrıtıyordum.Orada hiç olumsuz bir ses tonuyla dahi karşılaşmadım sabırla bana yardımcı oldular...O yüzden bu denememde hamile kalamasaydım bile yine umutta denerdim...Zaten 4 tane daha dondurulmuşum var , 2. ye doğal yollardan hamile kalamazsam 2 yıl sonra yine bana umudun yolları görünüyor...zemuszemus

Çingişçim kese görmeye gittiniz mi?Kaç tane yiğenimiz geliyormuş?

kızlar bende bahecı gıdıyorum alkman hasanesıyle anlasamamıslar ve bahcecı ekıbını toplamıs umut tup bebek merkezıne tasımıs dun benımde orda yumurta toplama ıslemım vardı ...karsıyta gemek zorunda kaldım oyuzden.....30 yumosum toplandı ve 21 dollenmıs bugun nhaber verdıler bakalım hayırlısı artık

evet gerçekten ekip çok ilgili neslihan hanım 3 kata kadar bize eşlik etti ve muayenemiz bitene kadar bekledi

su sonucun ne oldu canımmmm????sushii sen ne aşamadasınn transferin oldumuuu????sonuçlarınızı bildirin kızlarrrr....

öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. benim drm halit bey. senin kim di acaba. bir de umutta fiyalar nasıl. bizde nasipse ocak da yaptırıcaz. bahçeci ile umut un fiyatları ayrımı, yoksa takipleri bahçecide , uygulamayı umuttamı yapıyolar?..

evet takıpler bahcecıde dr umutta uygulamaları yapıyor buarada ben cocuk sıtıyorum dayanasıma dernegıne uye oldum 2.350euro dan 1900 euroya dustu

BUARADA KIZLAR YUMURTA TOPLANDIKTAN SONRA KARNI SISEN OLDUMU SANIRIM BUNA OHSS DIYORLAR BANA BILGI VERIRMISIN IZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…