Sedasem hakkınızda hayırlısı olsun benim eşimde azosperm kaan hocada microtese oldu eşim sperm bulundu ama tüp bebek tedavimizde döllenme olmadığı için iptal oldu tedavimiz.şimdi istanbulda deneme yapacağız eşim tekrar microtese olacak eşimin hormonları normal emre beyde semih beyde bizede kesin tıkanıklıktır diyorlar.bizde 2 merkez arasında kaldık karar veremiyoruz ama büyük ihtimal memorial olacak.bana orası daha cazip geldi.daha donanımlı gibi.herşey kısmet tabii ki.
iyi haberlerini bekliyoruz cnm
Kızlar ben de umut kızıyım ve 7 haftalık hamileyim , darısı sizin başınıza...Transferden sonra ne olur sakin olun , stres yapmayın...
slm cumartesı umut tup bebekte transferım var bana dua edın ne olur tutar inşallah allah herkeze hayırlı evlatlar versın
cnm belki karşılaşırız orda seninle
canım ben kolay tanınırım :)))))))))))))))))) sağ kolumda kocamaaannn bir yara izim var :)))
gorursen benı umutta hemen konuşalım olurmu:))) ben 1 ağustosta regl olucam sanırım 2. gunu gıderim start veririz:))) sen ne alemdesim bu arada.
transfer gercekleştı 3 tane tranfer edılgı gerı sayım başladı 12 gun gecer mı sımdı
canım benimde dün olmam gerekiyordu ama halen giden gelen yok:) ben büyük ihtimal senin transfer zamanlarında orda olcam ağustos 20 gibi, tamam bu ayrıntıyı söylediğin iyi oldu, görürsem seni, gelirim yanına tanışırızalkisalkisalkis
transfer gercekleştı 3 tane tranfer edılgı gerı sayım başladı 12 gun gecer mı sımdı
hayırlı olsun cnm, 12 gün dediğin nedirki cabucak gecicek ve inş güzel sonuç alıcaksın,olumlu düşün olumlu olsun..:Saruboceq:
ilayda transferin hayirli olsun. Kendine dikkat et. Insallah 12 gün sonra güzel haberi verirsin.
Bu arada sizin sorun neydi ?
kızlar şoktayım, adetim 3 gün geçmişti, evde test yaptım pozitif cıktı, sonra kan verdim değerim 149 çıktı, bu değer sizce nasıl düşükmü normalmi, bidahaki ay tüp bebege baslıcaktım allahım cok büyük binlerce kez şükür..
[ı]günaydin ilayda bu konuda ben sana birsey diyemem bunu yasamadigim için. Dikkat et dinlen agir birseyler kaldirma agir hareketler etme su 12 gün sabret. Sancilar transferin etkisidir daha yeni taze sayilir. Sakin kafana takma ve kafani dagit düsünme.
Sana soru sormustum, sizin sorun neydi ?[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?