Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebekte şansını temmuz ve ağustosda deneyecekler..

ne güzel sizde sperm bulundu iyi bir baslangiç diye biliriz.
Esin mikro tese olmadan önce herhangi ilaç kullandi mi kür uyguladiniz mi ?

ask böceği hepimiz hakkında hayırlısı canım.sperm bulunmuş bu çok iyi.umarım bidahakinde tutar.gelişmeleri mutlaka yazalım birbirimize.çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.biz eylük gibi kısmetse başlıcaz....

Kızlar ben de umut kızıyım ve 7 haftalık hamileyim , darısı sizin başınıza...Transferden sonra ne olur sakin olun , stres yapmayın...

cnm demek sende umutta yaptırdın, tebrik ederim, allah kucağınada almayı nasip etsin, bende ağustosda orda yaptırcam, dua et bizlere hamilelerin duası kabulolurmuskaydirigubbakcemile3

kızlarr sımdı gıdıyorum bana dua edın çok ıhtıyacım var sagılıcakla kalın hadı transfere

cnm belki karşılaşırız orda seninle

canım ben kolay tanınırım :)))))))))))))))))) sağ kolumda kocamaaannn bir yara izim var :)))
gorursen benı umutta hemen konuşalım olurmu:))) ben 1 ağustosta regl olucam sanırım 2. gunu gıderim start veririz:))) sen ne alemdesim bu arada.

canım benimde dün olmam gerekiyordu ama halen giden gelen yok:) ben büyük ihtimal senin transfer zamanlarında orda olcam ağustos 20 gibi, tamam bu ayrıntıyı söylediğin iyi oldu, görürsem seni, gelirim yanına tanışırızalkisalkisalkis

transfer gercekleştı 3 tane tranfer edılgı gerı sayım başladı 12 gun gecer mı sımdı

transfer gercekleştı 3 tane tranfer edılgı gerı sayım başladı 12 gun gecer mı sımdı

hayırlı olsun cnm, 12 gün dediğin nedirki cabucak gecicek ve inş güzel sonuç alıcaksın,olumlu düşün olumlu olsun..:Saruboceq:

:::)))))))))))) insallah canımm

hadi bismillah gerisi çabuk gelir canım. ananas yıyın derler transferden sonra:lepi:

ilayda transferin hayirli olsun. Kendine dikkat et. Insallah 12 gün sonra güzel haberi verirsin.
Bu arada sizin sorun neydi ?

hayırlı olsun cnm, 12 gün dediğin nedirki cabucak gecicek ve inş güzel sonuç alıcaksın,olumlu düşün olumlu olsun..:Saruboceq:

bugun transferım 2 gunum ama sol tarafta cok agrım var vuccutum yanıyor sankı agzım kuruyor acaba grıp olcam ne ıdrara cıkarken zorlanıyorum bana yardım edın asaga dogru sankı bırsey dusecek gıbı

ilayda transferin hayirli olsun. Kendine dikkat et. Insallah 12 gün sonra güzel haberi verirsin.
Bu arada sizin sorun neydi ?

bugun transferım 2 gunum ama sol tarafta cok agrım var vuccutum yanıyor sankı agzım kuruyor acaba grıp olcam ne ıdrara cıkarken zorlanıyorum bana yardım edın asaga dogru sankı bırsey dusecek gıbı

Günaydin ilayda bu konuda ben sana birsey diyemem bunu yasamadigim için. Dikkat et dinlen agir birseyler kaldirma agir hareketler etme su 12 gün sabret. Sancilar transferin etkisidir daha yeni taze sayilir. Sakin kafana takma ve kafani dagit düsünme.
Sana soru sormustum, sizin sorun neydi ?

SON 10 GÜN CANIM DİKKAT ET.DİNLEN AĞIR KALMDIRMA.İYİ HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAH:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar şoktayım, adetim 3 gün geçmişti, evde test yaptım pozitif cıktı, sonra kan verdim değerim 149 çıktı, bu değer sizce nasıl düşükmü normalmi, bidahaki ay tüp bebege baslıcaktım allahım cok büyük binlerce kez şükür..

Süper bir haber bu tebrik ederim alkisalkisalkis Değerin çok güzel bence 100 ün üzerinde olduğunda hiçbir tehlike yoktur ki iki gün sonra katlanacaktır.
Çok sevindim zemuszemus Allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

Bu arada siz de sorun neydi neden tüp yaptırmaya karar vermiştiniz fisfisfis

esımın sperm saysı cok duşuk ayrıca benım de tuplerım tıkalı sol yumurtam yok tutar ınsallah

ilayda sen normal yoldan hamile kaldin; sen hiç merak etme tuttu zaten.
Babylove sende hamilesin hayirli olsun.
Sizin adiniza çok sevindim.Allahim kucaginiza saglikli almayi nasip etsin bebeklerinizi.
Darisi bütün isteyenlere (ve bana (((()
benim esim azosperm yani 0 sperm hiç çikmadi menide. Persembe günü ürologa gidicez nedenini ögrenmek için. Dua edin iyi geçsin ve güzel haberlerle dönelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…