ilayda sen normal yoldan hamile kaldin; sen hiç merak etme tuttu zaten.
Babylove sende hamilesin hayirli olsun.
Sizin adiniza çok sevindim.Allahim kucaginiza saglikli almayi nasip etsin bebeklerinizi.
Darisi bütün isteyenlere (ve bana(((()
benim esim azosperm yani 0 sperm hiç çikmadi menide. Persembe günü ürologa gidicez nedenini ögrenmek için. Dua edin iyi geçsin ve güzel haberlerle dönelim.
Bende umutta ilk denemi yaptırdım. Eşimde oran azdı ama tedaviden önce argınmax kullandı. 25 yumurtam çıktı ama içinden sadece 2 olgun çıktı ve onlarda döllenmedi. Şimdi uzun protocolle deneyeceğiz Enver beyde yumurta geliştirici ilaçda verecekler.
Benim tavsiyem eğer gençseniz ve yumurta rezerviniz iyi ise kısa protocolle başlamayın, uzun protocolde yumurta gelişimi daha düzenli oluyor.
esinin sorunu neydi ? Arginmax'i nerde bulabiliriz.
Esimde azospermi var
son 8 gun
olmadı galıba kızlarr 71 den 78 cıktı galıba dış gebelık ya da kımıyasal allah hepımıze yardımcımız olsun(
canım ne olur sıkma canını, değerin belki yükselir yarın tekrarla kan testini, bak seninle msn den konusuyoduk bende umutta yaptırcaktım ağustos ayında ve bir önceki ay kendiliğimden hamile kaldım, allahım herkes için en doğru zamanı ve en iyisini biliyor.. benim değerim de önce 149 dan 120 ye düştü kimyasal olabilir dendi banada sonra testi tekrarladık yükselişe geçti,allahtan ümit kesilmez lütfen üzme kendini..
ilayda255 canım hemen unutsuzluğa kapılma dış gebelikte kimyasal gebelikte bildiğim kadarıyla normal gebelik gibi seyrediyor sadece keseyi göremiyosun ve dış gebeliği anlamak için ayrı testler var doktorun derdi öyle bişey olsa bazı gebelikler yavaş ilerleyip birden artıyomuş canını sıkma pozitif ol
bak ben daha hiç bhcg değerini 2 bile görmedim bırak 71 i tüp bebek bile yaptırdım kalbini ferah tut canını sıkma inş. hamilesindir
aa cnm nasılsın senın sesını duymak ne guzel ya ben senı msn de ne kadar aradım bılıyonmu ay cok sevındım nasıl mutlu oldum bılemezsın ya? benı yanlız bırakma olurmu?
cnm ben seni burdan takip ettim hep, msn e girdiğimde hep baktım sana ama hiç online göremedim neyse senin için dua ediyorum cnm, inş değerin yükselir, sakın sıkma canını ve üzme kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?