Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebekte şansını temmuz ve ağustosda deneyecekler..

ınş allah hayırlısını versn ıns hepınıze cok tşk ederım son 8 gun

arkadaslar ben geldım transferımın 7 gunu 28 temmuzu dort gozle beklıyorum ınsallah hayırlı sonuclar alırım ılaydacım bol sanslar rabbım gonlune gore versın

Bende umutta ilk denemi yaptırdım. Eşimde oran azdı ama tedaviden önce argınmax kullandı. 25 yumurtam çıktı ama içinden sadece 2 olgun çıktı ve onlarda döllenmedi. Şimdi uzun protocolle deneyeceğiz Enver beyde yumurta geliştirici ilaçda verecekler.
Benim tavsiyem eğer gençseniz ve yumurta rezerviniz iyi ise kısa protocolle başlamayın, uzun protocolde yumurta gelişimi daha düzenli oluyor.

selam periler benim doktorum levent bey ama yoksa enver beylede görüştüm bi cok kez
benimde bugün beşinci günüm

esinin sorunu neydi ? Arginmax'i nerde bulabiliriz.
Esimde azospermi var

banu sen umutun sitesindeki banusun dimi :))) nasıl yakaladım ama :))) inşallah hepiniz benim gibi umuttan umudunu alanlardan olursunuz arkadaşlar ve benim gibi meleklerinizi bekliyor olursunuz inşallah

arkadaşlar bende umutta başlamayı düşünüyorum ramazanı şeriften sonra ama kararsızım alman hastanesinde oldu ilk kontrollerim sanırım onlar umuta yönlendirecekler yada sadece transfer umutta olacak bilgim yok hemüz ama sorum şu size sizi umutta karar kılmaya teşvik eden ne oldu lütfen deneyimlerinizi orda gördüğünüz ilgi ve işleyişi başarı oranlarını yazarmısınız mayıs 13te ilk tüpbebeği yaptırdım çapada ama sonuç negatif hatta hiiçç tutmamış. onun için umut hakkında bilgi edinmek istiyorum

olmadı galıba kızlarr 71 den 78 cıktı galıba dış gebelık ya da kımıyasal allah hepımıze yardımcımız olsun(

ilayda255 canım hemen unutsuzluğa kapılma dış gebelikte kimyasal gebelikte bildiğim kadarıyla normal gebelik gibi seyrediyor sadece keseyi göremiyosun ve dış gebeliği anlamak için ayrı testler var doktorun derdi öyle bişey olsa bazı gebelikler yavaş ilerleyip birden artıyomuş canını sıkma pozitif ol
bak ben daha hiç bhcg değerini 2 bile görmedim bırak 71 i tüp bebek bile yaptırdım kalbini ferah tut canını sıkma inş. hamilesindir

olmadı galıba kızlarr 71 den 78 cıktı galıba dış gebelık ya da kımıyasal allah hepımıze yardımcımız olsun(

canım ne olur sıkma canını, değerin belki yükselir yarın tekrarla kan testini, bak seninle msn den konusuyoduk bende umutta yaptırcaktım ağustos ayında ve bir önceki ay kendiliğimden hamile kaldım, allahım herkes için en doğru zamanı ve en iyisini biliyor.. benim değerim de önce 149 dan 120 ye düştü kimyasal olabilir dendi banada sonra testi tekrarladık yükselişe geçti,allahtan ümit kesilmez lütfen üzme kendini..

aa cnm nasılsın senın sesını duymak ne guzel ya ben senı msn de ne kadar aradım bılıyonmu ay cok sevındım nasıl mutlu oldum bılemezsın ya? benı yanlız bırakma olurmu?

cnm moral ıçın tşk ederım cok ıyısın ama umutlanmak ıstemıyorum artık mahvoldum cunku

aa cnm nasılsın senın sesını duymak ne guzel ya ben senı msn de ne kadar aradım bılıyonmu ay cok sevındım nasıl mutlu oldum bılemezsın ya? benı yanlız bırakma olurmu?

cnm ben seni burdan takip ettim hep, msn e girdiğimde hep baktım sana ama hiç online göremedim neyse senin için dua ediyorum cnm, inş değerin yükselir, sakın sıkma canını ve üzme kendini..

cnm ben seni burdan takip ettim hep, msn e girdiğimde hep baktım sana ama hiç online göremedim neyse senin için dua ediyorum cnm, inş değerin yükselir, sakın sıkma canını ve üzme kendini..

qallah razı olsun be gece 00:00 de işten cıkıyorum cnm onun için fazla gunduz gıremıyorum nette ama benı dusundugun ıcı çok tşk ederım yarın tekrar kan verecam bakalım hayırlısıyle

Merhaba arkadaşlar benim sorunumda eşiminin azoospermia olması şuan merkez araştırıyorum ama birtürlü karar veremedim......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…