Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebekte şansını temmuz ve ağustosda deneyecekler..

Merhaba arkadaşlar benim sorunumda eşiminin azoospermia olması şuan merkez araştırıyorum ama birtürlü karar veremedim......

ben umut tup bebekte yaptırdım menunumfakat esınde sorun varsa eger cem fıcıoglu dr gıtmene tavsıye ederım çök ıyı bır dr suanda bıldıgım kadarıyle yedıtepe unıv. sevgılerle.

ben umut tup bebekte yaptırdım menunumfakat esınde sorun varsa eger cem fıcıoglu dr gıtmene tavsıye ederım çök ıyı bır dr suanda bıldıgım kadarıyle yedıtepe unıv. sevgılerle.

sağol ilayda ne yapacağıma bir türlü karar veremedim gideceğim yerin ürolog dr. ve ekibinin çok iyi olmasını istiyorum o yüzden sürekli araştırma yapıyorum
umut tüp bebek merkezinin ekibi nasıl

selam nihan.
Benim esimde azosperm. Fakat mikro tese'e hemen basvurmak istemiyoruz. Biitkiselerle tedavi görmeni istiyorum.
Umut merkezi bana iyi ve uygun geldi yaptiracagimiz zaman orayi düsünüyoruz ve doktor emre bakircioglu'nu bir çok arkadas tavsiye ediyor.

bitkisel tedavi sonuç veriyormu?acaba

simdilik esim düzenli uyguluyor.
Kan tahlilerimiz iyi çikti FSH ve LH degerleri normal.
Cuma bir spermiogram yapti ikincisi sonucu bekliyoruz.
Insallah faydasini görüz.
Siz ne zamandan beri biliyorsunuz azosperm oldugunu, ne yaptiniz ?

arkadaşlar ben dün dr.daydım alman hastanesinde takiplerim yapılacak umutta işlem yapılacak öyle bi kolaylık tanıdılar ssk dan yaralnmak istedik.ben almandaki ilgiden ve doktorumdan çok memnunum umarım umuttaki ilgide böyledir

2. kez hsg çektireceğim daha önceki temiz çıktı doktor değiştirdim bide o istedi fakat ilk çektirdiğimde tansiyonum 0 oldu bağırta bağırta çektiler nefes bile alamadım onlar dahi korktular o sebeple şimdi daha ağrısız nerde çektirebilirim genel anestezi almayı düşünüyorum hem uygun hem güvenilir bi görüntüleme merkezi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ben ekomarda çektirdim ağrısız bir işlemdi tavsiye edebirim alman hastanesinde hangi dr gitdin bende merkezler konusunda arştırma yapıyorumda

ben de şişli ecomarda çektirdim. şişli migrosun yanı. sıfır ağrı. 3 dakaika sürüyor. sen de seyredebiliyorsun sıvının nasıl geçtiğini. hem kısa hem acısız. alman ile anlaşması varmış alman oraya yönlendiriyor zaten. başka bir arkadaş da orada çektirmişti o da hiç ağrısız demişti. ayrıca fındıkzade radyomar da çektirenler de çok memnun. aynı şekilde hiç ağrısız dediler. inan anestesi almaya değmeyecek kadar kısa ve ağrısız. o acıtan makineler eski tipmiş. onlara rahim tutturulup çevriliyormuymuş ne. eskilerle yıllar önce çektiren bir arkadaşım da ölüyorum sandım demişti ki acıya dayanıklılığıyla meşhurdur. ecomarı tüm kalbimle öneririm.

nihan1979 ve deniz bulut ilginize çok teşekkürler bende echomar ve radyomar arasında kararsızdım ikisinden birinde yaptırırım artık anestezi de olmam o zaman oda bi risk bence cesaret aldım sizden sağolun
nihan1979 canım doktorum halit fırat erden alman hastanesinde çok iyi sıcak kanlı anlayışlı güler yüzlü arkadaş gibi davranıyo valla eşim herkesi beğenmez halit beyi tanıyınca böyle doktor da varmıydı ya diyo bize çok güven veriyo bi şekilde olacak hiç merak etmeyin bunu başaracağız diyo umut tüp bebekte iyi zaten almanla bağlantılı imiş. ama halit beyi tavsiye ederim bi git görüş ben alman hastanesine mail yoluyla soru sormuştum onlar beni aradı randevülerimi ayarladılar felan tarih felan saat bekliyoruz dediler öyle tanıştık vardır bir hayır dedik başladık ramazandan sonra iğnelere başlıcam galiba öyle planladık
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

Dr.Halit beyi bende duymuştum aklımın bir köşesinde olsun sen randevuyu internet üzerinden mi aldın buda çok güzel demek maillerini takip edip hastalarına önem veriyorlar çünkü ben bazı tüp bebek merkezlerine mail göndermiştim ama cevap bile vermemişlerdi.

nihan1979 canım ben ilk tüp bebek denememin negatif sonuçlanması üzere internetten hastane arartırmaya başladım işleyişlerinin nasıl olduğu ssk anlaşması varmı diye umut ve alman hastanesine genel mail adreslerine mail yazdım her ikisininde 1-2 saat içinde tüp bebek kordinatörleri beni aradı durumumu anlattım biraz zaman geçti tekrar almam hastanesinin kordinatörü aradı moral verdi telefonda ve benim için halit beyden eşim için de emre beyden randevü aldığını söyledi oraya gittik ismimi söylediğimde telefonla görüştüğüm bayan geldi işlemlerimin halledilmesi için direktif verdi muayene olduk aynı alaka hala devam etmekte iyi olur inş.
internetten halit fırat erden yaz hakkındaki övgüleri göreceksin çok iyi bi insan ve doktor malum her doktor insan gibi insan olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…