Merhaba arkadaşlar benim sorunumda eşiminin azoospermia olması şuan merkez araştırıyorum ama birtürlü karar veremedim......
ben umut tup bebekte yaptırdım menunumfakat esınde sorun varsa eger cem fıcıoglu dr gıtmene tavsıye ederım çök ıyı bır dr suanda bıldıgım kadarıyle yedıtepe unıv. sevgılerle.
selam nihan.
Benim esimde azosperm. Fakat mikro tese'e hemen basvurmak istemiyoruz. Biitkiselerle tedavi görmeni istiyorum.
Umut merkezi bana iyi ve uygun geldi yaptiracagimiz zaman orayi düsünüyoruz ve doktor emre bakircioglu'nu bir çok arkadas tavsiye ediyor.
simdilik esim düzenli uyguluyor.
Kan tahlilerimiz iyi çikti FSH ve LH degerleri normal.
Cuma bir spermiogram yapti ikincisi sonucu bekliyoruz.
Insallah faydasini görüz.
Siz ne zamandan beri biliyorsunuz azosperm oldugunu, ne yaptiniz ?
3 aydır biliyoruz ... şuan herhangi birşey yapmadık konu çok hasaas olunca çok iyi araştırma yapmadan birşey yapmak istemedik.....
Sende haklisin biz ikinci spermiogram sonucu aldik ve yine 0.
Ne yapacagimi bilmiyorum.
ümitlerimiz suya düstü
arkadaşlar ben dün dr.daydım alman hastanesinde takiplerim yapılacak umutta işlem yapılacak öyle bi kolaylık tanıdılar ssk dan yaralnmak istedik.ben almandaki ilgiden ve doktorumdan çok memnunum umarım umuttaki ilgide böyledir
2. kez hsg çektireceğim daha önceki temiz çıktı doktor değiştirdim bide o istedi fakat ilk çektirdiğimde tansiyonum 0 oldu bağırta bağırta çektiler nefes bile alamadım onlar dahi korktular o sebeple şimdi daha ağrısız nerde çektirebilirim genel anestezi almayı düşünüyorum hem uygun hem güvenilir bi görüntüleme merkezi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar ben dün dr.daydım alman hastanesinde takiplerim yapılacak umutta işlem yapılacak öyle bi kolaylık tanıdılar ssk dan yaralnmak istedik.ben almandaki ilgiden ve doktorumdan çok memnunum umarım umuttaki ilgide böyledir
2. kez hsg çektireceğim daha önceki temiz çıktı doktor değiştirdim bide o istedi fakat ilk çektirdiğimde tansiyonum 0 oldu bağırta bağırta çektiler nefes bile alamadım onlar dahi korktular o sebeple şimdi daha ağrısız nerde çektirebilirim genel anestezi almayı düşünüyorum hem uygun hem güvenilir bi görüntüleme merkezi arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
nihan1979 ve deniz bulut ilginize çok teşekkürler bende echomar ve radyomar arasında kararsızdım ikisinden birinde yaptırırım artık anestezi de olmam o zaman oda bi risk bence cesaret aldım sizden sağolun
nihan1979 canım doktorum halit fırat erden alman hastanesinde çok iyi sıcak kanlı anlayışlı güler yüzlü arkadaş gibi davranıyo valla eşim herkesi beğenmez halit beyi tanıyınca böyle doktor da varmıydı ya diyo bize çok güven veriyo bi şekilde olacak hiç merak etmeyin bunu başaracağız diyo umut tüp bebekte iyi zaten almanla bağlantılı imiş. ama halit beyi tavsiye ederim bi git görüş ben alman hastanesine mail yoluyla soru sormuştum onlar beni aradı randevülerimi ayarladılar felan tarih felan saat bekliyoruz dediler öyle tanıştık vardır bir hayır dedik başladık ramazandan sonra iğnelere başlıcam galiba öyle planladık
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?