selam kızlar uzun arastırmamdan sonra karar verdim süleyman beyde asılama tedavisine baslıcam lütfen yardım edin tedavi gören arkadaslar ben hep süleyman beyle ilgili güzel seyler okudum ilk asılamam olcak bundan önce bikere dogal yolla gebe kaldm ama bebegm karnımda öldü:gitme: Fakat şimdi eşim askere gidicek ve allahın iznyle asılama yapmaya karar verdim...yardm edin kızlar....
canım bence umut tüp bebek merkezine güven eekip olarak çalışıyorlar ve bu ekip çok iyi
haklsn cnm bircok kişiden duymustum zaten sen hiç gittinmi cnm tedavi olan varmı tanıdıgın
anldm canım benmde arastrmalarıma göre cok ii bidoktor birüsürü basarılı tedavisi var senin asılamamı tüpbebekmi cnm
ne yaptın gittin mi görüşmeye süleyman beye
Hakkında hayırlısı olsun o zaman umut ailesine hoş geldin
Dr.Süleyman beyi ve Umut tüp bebek merkezini öneririm ben Ankaradan kalkıp Umut tüp bebek merkezine geldim ve kendilerinden çok memnun kaldım
yerimsenibenyarın bende başlıyorum tedaviye umut tüp bebek merkeznde olacağım
AHAHAHA SÜPER CNM GÖRÜŞÜRÜZ KIZZZ:dance: BENİM RANDEVUM 2DE SENİN KAÇTA
Günaydınlar arkadaşlar
Bende yarın sabah umutta olacağım , daha önceki aşılamaların enver beyde olmuştu. Bu tedavime süleyman bey ile devam edeğim.
İnşallah iyi sonuçlar alır , hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
Ben artık 3,5 seneden beri çok yoruldummm. :1no2:
Günaydınlar arkadaşlar
Bende yarın sabah umutta olacağım , daha önceki aşılamaların enver beyde olmuştu. Bu tedavime süleyman bey ile devam edeğim.
İnşallah iyi sonuçlar alır , hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
Ben artık 3,5 seneden beri çok yoruldummm. :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?