hilalcim,öncelikle tedavin hayırlara vesile olsun inşallah.cnm yaaa ben 2 aşılama 1 tüp denedim.hepsi de negatif :çok üzgünüm: 1.tüp denemsini yaptıralı 1 seneden fazla oldu.şimdi tekrar düşünüyorum.merkez konusunda kararsızım.galiba ben de umudumu umuta bağlayanlardan olacağım.ama yine de sorayım dedim seni bu merkeze yönlendiren ne oldu?ve gerçekten beklediğin gibi mi?burda hep iyi şeyler yazıyor gerçekten de öyle mi yani?
Hilal mrhb. hayırlı olsun tedavin allah sonucunu pozitif almayı nasip etsin. Ben de 2. denememi Umut ta düşünüyorum kesin değil ama olumlu çok şey duyuyorum. Biz eşime test yaptırdık umutta ilk orda öğrenmiştik durumumuzu. Enver beyle görüşmüştüm ama başka yerde yaptırdım tüpü. :çok üzgünüm: Hayırlısı olsun ne yapalım sonuç nereye gitsemde aynı olacaktı. Rabbim bizlere anne olmayı nasip eder inşallah.:Saruboceq:
arkadaşlar bende umut tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum yaklaşık bir aydır araştırıyorum internetten ve başka yerlerden ilk sırada umut tüp bebek berkezi var benim için hakkında çok araştırma yaptım ve kararımı verdim umut tüp bebek merkezinde yaptıranlar lütfen bilgi versinler ve ayrıca bu siteye üye olunca yüzde 50 indirim olduğunu duydum doğrumu indirimden faydalanmak için hangi aşamalı yapmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?