Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

hilall85

minik MİNA artık evindee
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.621
68
163
İstanbul
bismillah diyerekkk tedavime başladımm
hamileyim diyerek devam edippp
anne olarak bu serüvenden çıkmak istiyorummm.....inşşş nasip olurrr....banada,,,sizede,,,tüm isteyen herkese rabbim evlatt yada evlatlar nasip etsin inşşş.....
bir çok merkez araştırdıktan sonraa 2.tedavimee umut tüpdee başladımmm...bugünnn 3.iğnemii vurdumm...aranızdaaa şuanda tedavide olanlarrr varsaaa hep birlikte bu günlerimizi paylaşalım.......

hilalcim tedavin hayırlı olsun.önce tedavin güzel devam etsin,sonra sağlıklı yumoşlar toplansın,sonrada sağlıkla evlatların seninle bir ömür boyu hayata devam etsin.

hilalcim,öncelikle tedavin hayırlara vesile olsun inşallah.cnm yaaa ben 2 aşılama 1 tüp denedim.hepsi de negatif :çok üzgünüm: 1.tüp denemsini yaptıralı 1 seneden fazla oldu.şimdi tekrar düşünüyorum.merkez konusunda kararsızım.galiba ben de umudumu umuta bağlayanlardan olacağım.ama yine de sorayım dedim seni bu merkeze yönlendiren ne oldu?ve gerçekten beklediğin gibi mi?burda hep iyi şeyler yazıyor gerçekten de öyle mi yani?

gügü canımmm benim akrabamın tanıdıkları orda tüp denemiş tutmuşda ve çokda memnun kalmışlar... banada orayı tavsiye etmiştiii....ilk eşim telefonla görüştüüü...sonradann biz ist tüplede görüştükk ordada başlıycaktıkk çünküü bizee yakın olan bir hastaneydi.....fakat aklımda hep umut vardııı..umutla görüşmedendee karar vermek istemedikk.....ve umutla görüşmeye gittikk çokda mmnun kaldıkk ilk görüşmedenn dahi....dr.um ulun beyyy çookda memnunumm inşş sonuda böle güzel olurr...tavsiye ederimm kesinlikle çok ilgili bi hastanee.....

hilacigm sayfa açmış ugramazsam olurmu çok sevdigim arkadaşım orada tedaviye başladı hayırlısı ile bebişine kavuşur inşallah kaydirigubbakcemile5

hepimizz canım benimm sende inşşş kavuşursun bebeklerineee.....tüm isteyen herkes kavuşsun inş evlatlarınaaa....

fatmanurr diğer taraftada tebrik etmiştimmmm burdada ediyimm......rabbim tamamına erdirsin inşşş.....
gügüü canımmm umutda denediii fatmanurrr haberin olsunn......

suu canım senide tebrik ederimmm...rabbim tamamına erdrisinnn......darısı başımızaa....
senin dr.enver beydii dimii????ama umutdan gitti enver beyy senden sonramı gitti sneden öncemii sucum????

Hilal mrhb. hayırlı olsun tedavin allah sonucunu pozitif almayı nasip etsin. Ben de 2. denememi Umut ta düşünüyorum kesin değil ama olumlu çok şey duyuyorum. Biz eşime test yaptırdık umutta ilk orda öğrenmiştik durumumuzu. Enver beyle görüşmüştüm ama başka yerde yaptırdım tüpü. :çok üzgünüm: Hayırlısı olsun ne yapalım sonuç nereye gitsemde aynı olacaktı. Rabbim bizlere anne olmayı nasip eder inşallah.:Saruboceq:

arkadaşlar bende umut tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum yaklaşık bir aydır araştırıyorum internetten ve başka yerlerden ilk sırada umut tüp bebek berkezi var benim için hakkında çok araştırma yaptım ve kararımı verdim umut tüp bebek merkezinde yaptıranlar lütfen bilgi versinler ve ayrıca bu siteye üye olunca yüzde 50 indirim olduğunu duydum doğrumu indirimden faydalanmak için hangi aşamalı yapmamız lazım

opuyorumnanaktanhilal çok teşekür ederim allah sanada hayırlısını naip etsin

nurten ben kesinlikle umu tüp bebek merkezini tavsiye edrim bana tek embriyo verildi ve sonucum pozitif

amin canım benim...dediğin gibi nerde yaptırsan sonucun aynı olucaktıı..benimde ilk denemem olmadııı....bu sefer bende çok araştırdım merkezzz ilk bahçeci ile görüştükkk onlar bizi umuta yönlendirdi çünküü raporumuz var bizim ve raporda umutda geçiyordu...ilk görüşmeden dahi memnun kaldım bennn.....kesinlikle tavsiye ederimm.....
hakkında hayırlısı olsunnnn canım....

indirim ile ilgili bişey bilmiyorum canımm...ama umutuuu tavsiye ederimmm....bende çok araştırdımm vee bana yakın hastaneler varkenn umut tüpü tercih ettim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…