Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

bende ilk denememi umutta yaptım ve hamileyim kesinlikle tavsiye edrim canım allah gönlüne göre versin

amin su.cum.Allah meleğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:gittim görüştüm ben de umutla yine.raporum çıkınca başlıyorum hayırlısıyla inş.ama karar veremedim orda hangi doktoru tercih edeceğimi.kimi tavsiye edersiniz kızlar:uhm:?

benim dr.um ulun beyyyy ben tavsiy edrim ulun beyyiiii....umutda hangi dr.la görüştün senn gügü???

hilalcim ben bundan birkaç ay evvel enver beyle görüşmüştüm sene sonunda tedavi düşündüğümü belirtmiştim ona ,herşey çok güzeldi.ama o gitti.geçende sorumlu bi bayanla görüştüm.herhangi bi dr.la görüşmedim daha.dr.a da karar vermediğim için soruyorum size hangisi sizce iyi diye.ona göre birini seçip ona gidicem...

ederimm tabii canımmm...dediğim gibi benim dr.um ulun beyyy ve kesinlikle tavsiye ederimmm....süleymen beyiii hiç görmedimm...çünkiii yenii geldiii ama umutun sorumlusu diye geçiyorr....mutlaka oda iyi bi dr.dur.....bideee benim görüşmeye gittiğim vakitt enver beyde ordaydıı fakat biz ulun beyle görüştükk..ilk görüşmeden dahi memnun kaldımm ulun beydennn....sende git görüşş muhakkakk onda başlarsın derim ben...
bugünn tedavimde 6.günüm dün kontrolüm vardıı yumurtalar iyi dedii ulun beyyy en büyüğü şuanda 13 mm en küçüğüdee 3 mm salıı günü tekrar kontrole gidicemmm....

hilalcim ben bundan birkaç ay evvel enver beyle görüşmüştüm sene sonunda tedavi düşündüğümü belirtmiştim ona ,herşey çok güzeldi.ama o gitti.geçende sorumlu bi bayanla görüştüm.herhangi bi dr.la görüşmedim daha.dr.a da karar vermediğim için soruyorum size hangisi sizce iyi diye.ona göre birini seçip ona gidicem...

gügü bende ulun bey derim

sağolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için.a.s. bu arada hilalcim maşallah yumoşlarınahihoyyyt Rabbim tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

bende ilk denememi umutta yaptım ve hamileyim kesinlikle tavsiye edrim canım allah gönlüne göre versin

canım hayılrı olsun.bende umutta ulun beyde transferım oldu bugun 11,gunum ınsaalah bende senın gıbı tuttu ıyenlerden olurum.bugun aksam testımı yaptırıyorum.umutttan sımdıye kadar memnunum zaten gerısı allah kalmıs.

sağolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için.a.s. bu arada hilalcim maşallah yumoşlarınahihoyyyt Rabbim tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn

canım bende ulun beyderım tabıkı dıgerlerıde ıyıdır sams ben ulun beye cok ısındım ıyı bır dokotr ve cok sabırlı ve olabıldıgınce cok sakın konusan ve ıyıcene anlatıyor ınsana sorularının vevaplarını.yınede sen bılırsın ama ben yınede ulun bey derım.

indirim ile ilgili bişey bilmiyorum canımm...ama umutuuu tavsiye ederimmm....bende çok araştırdımm vee bana yakın hastaneler varkenn umut tüpü tercih ettim......

hılalcım allah 2,yuzune guler ınsaalah.emeklerın zayi olmasın kardesım.bende umutta ılk denememı yaptım ulun beyde bakalım 11,gun bu aksam kan testı yaptırıcam.dua edermsın bana.sende ıyı buyut bakalım yumosları.

çokkkkkkkkkkkkkk teşekür ederim valla söylenecek o kadar çok şey var ki mutluluğu anlatacak ifadeleri bulmakta zorlanıyorummmmm

canım ya nasıl gıdıyor hamılelık yaptırdınmı 14,gun kan tetını okac cıktı degerler yukselıyormu ınsaallah ıyı haberlerını alırız can.aeo bızede dua et.

gügü canımm çok teşekkürr ederimm.....gördüğün gibi herkess ulun beyy diyorrr....hastası olupdaa onu istemeyenn olmaz heralde.....

hılalcım allah 2,yuzune guler ınsaalah.emeklerın zayi olmasın kardesım.bende umutta ılk denememı yaptım ulun beyde bakalım 11,gun bu aksam kan testı yaptırıcam.dua edermsın bana.sende ıyı buyut bakalım yumosları.

ilk öncelikleee aminn inşşş.....tabiki dua ederim...inşş pozitif sonuçç alıpp kucağına alırsın evlatlarınıı......bu akşam umutdamıı yaptırıcannnn testini?????bizee mutlaka yazz sonucunu canımm.....bu günlerdee hepp pozitif sonuç alan var geneldee.....inşş sende onlardan biri olursunn ve ardındann inşş bizlerde pozitif sonuç alırızz....

ayy canım agzından ballar damlıyor.ınsaaalh bır nufus patlaması yaparız hep beraber.yok umuta gıtmıcem gebzede bır ozel hastanede yaptırcam oraya sonucu bıldırcem.ınsaalah allah hepımızın kucagını evlatlarımızla hayırlısyla doldurur.yumoslar nezman kısa protokolmusun

evet kısa protokolll seninkide ölemiydiii geneldee umutdaa kısa protokol oluyorrr yanii kimi duyduysam kısa diyorr......bugünnn 7.günümm tedavimdeee yarıladıkk hraldee....dr.a c.tesi gitmiştimm yumurtalar kaç tane diye sordumm ulun beyin bana cevabıda iyi şuandaa bana yumurta avcılığı yapmaaa çok yumurtasıı olupp içi boş çıkan var dedii:))))yarın gidicemm bi dahaaa bakalımm ne alemde yumuoşlarr...bu benim 2.denememmm bu kadar iğne yememiştim ilkindee by sefer çok yiyorumm göbeğim mosmor oldu yaaa....
bendee avrupa yakasında oturuyorumm senin gibi yapmayı düşünüyorummm...oraya gitmektense yakın bi yerdee testimi yaptırırm diyorumm.....

evet kısa protokolll seninkide ölemiydiii geneldee umutdaa kısa protokol oluyorrr yanii kimi duyduysam kısa diyorr......bugünnn 7.günümm tedavimdeee yarıladıkk hraldee....dr.a c.tesi gitmiştimm yumurtalar kaç tane diye sordumm ulun beyin bana cevabıda iyi şuandaa bana yumurta avcılığı yapmaaa çok yumurtasıı olupp içi boş çıkan var dedii:))))yarın gidicemm bi dahaaa bakalımm ne alemde yumuoşlarr...bu benim 2.denememmm bu kadar iğne yememiştim ilkindee by sefer çok yiyorumm göbeğim mosmor oldu yaaa....
Bendee avrupa yakasında oturuyorumm senin gibi yapmayı düşünüyorummm...oraya gitmektense yakın bi yerdee testimi yaptırırm diyorumm.....

benımkıde kısa protokol hemde gıttgım gun adetımın 2,gunu oyle denk geldı artık sansmı desem.benımde gobegım morarmıstı.yanı bende gebzede oturoyurm sımdı ısten ızın al gıt zaten ısyerı boyle gozume bakıyor bırdaha ızın alcakmı dıye.buyuzden gebzede ozel hastanede yaptırcam haber vercem

Back
X