opuyorumnanaktanhilal çok teşekür ederim allah sanada hayırlısını naip etsin
nurten ben kesinlikle umu tüp bebek merkezini tavsiye edrim bana tek embriyo verildi ve sonucum pozitif
aminn canımmm...tek embryo ile hamile kalındığını bize gösterdinnnnn......tekrar tebrik ediyorummm.....
bende ilk denememi umutta yaptım ve hamileyim kesinlikle tavsiye edrim canım allah gönlüne göre versin
hilalcim ben bundan birkaç ay evvel enver beyle görüşmüştüm sene sonunda tedavi düşündüğümü belirtmiştim ona ,herşey çok güzeldi.ama o gitti.geçende sorumlu bi bayanla görüştüm.herhangi bi dr.la görüşmedim daha.dr.a da karar vermediğim için soruyorum size hangisi sizce iyi diye.ona göre birini seçip ona gidicem...
bende ilk denememi umutta yaptım ve hamileyim kesinlikle tavsiye edrim canım allah gönlüne göre versin
sağolun arkadaşlar tavsiyeleriniz için.a.s. bu arada hilalcim maşallah yumoşlarınahihoyyyt Rabbim tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn
indirim ile ilgili bişey bilmiyorum canımm...ama umutuuu tavsiye ederimmm....bende çok araştırdımm vee bana yakın hastaneler varkenn umut tüpü tercih ettim......
çokkkkkkkkkkkkkk teşekür ederim valla söylenecek o kadar çok şey var ki mutluluğu anlatacak ifadeleri bulmakta zorlanıyorummmmm
hılalcım allah 2,yuzune guler ınsaalah.emeklerın zayi olmasın kardesım.bende umutta ılk denememı yaptım ulun beyde bakalım 11,gun bu aksam kan testı yaptırıcam.dua edermsın bana.sende ıyı buyut bakalım yumosları.
evet kısa protokolll seninkide ölemiydiii geneldee umutdaa kısa protokol oluyorrr yanii kimi duyduysam kısa diyorr......bugünnn 7.günümm tedavimdeee yarıladıkk hraldee....dr.a c.tesi gitmiştimm yumurtalar kaç tane diye sordumm ulun beyin bana cevabıda iyi şuandaa bana yumurta avcılığı yapmaaa çok yumurtasıı olupp içi boş çıkan var dedii:))))yarın gidicemm bi dahaaa bakalımm ne alemde yumuoşlarr...bu benim 2.denememmm bu kadar iğne yememiştim ilkindee by sefer çok yiyorumm göbeğim mosmor oldu yaaa....
Bendee avrupa yakasında oturuyorumm senin gibi yapmayı düşünüyorummm...oraya gitmektense yakın bi yerdee testimi yaptırırm diyorumm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?