Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

kızlarrrr bu günn yumurttalarım toplandııı....bahçecidenn esra hanım topladııı...çok heyecan vvardıı fakatt ameliyathaneye inincee ve dr.u görünce çok rahatladımm....bana ilk sölediği şeyy ne güzell çok yumurtan var olduu buda benii rahatlattı doğrusu..uyumadan öncede inşş 2 tane kızın olur birinide bana verirsin dedii....ve öle uyudumm...uyandıktan sonrada çok ağrım olmadıı arkadaşlarr...uyandıktan sonrada 1 saat olmadanda çıktım hastanedenn şuanda iyiyimm allaha şükürr.....
16 tane yumurtam toplandııı...yarın saat 2 de haber vericeklermişş...haber gelmezse 2 den sonra ben kendim arıycammm.....iştee bölee arkadaşlarrrrr....
gügü meldayell sizlerr nasılsınızzz;?????

kızlarrrr bu günn yumurttalarım toplandııı....bahçecidenn esra hanım topladııı...çok heyecan vvardıı fakatt ameliyathaneye inincee ve dr.u görünce çok rahatladımm....bana ilk sölediği şeyy ne güzell çok yumurtan var olduu buda benii rahatlattı doğrusu..uyumadan öncede inşş 2 tane kızın olur birinide bana verirsin dedii....ve öle uyudumm...uyandıktan sonrada çok ağrım olmadıı arkadaşlarr...uyandıktan sonrada 1 saat olmadanda çıktım hastanedenn şuanda iyiyimm allaha şükürr.....
16 tane yumurtam toplandııı...yarın saat 2 de haber vericeklermişş...haber gelmezse 2 den sonra ben kendim arıycammm.....iştee bölee arkadaşlarrrrr....
gügü meldayell sizlerr nasılsınızzz;?????

arkadaşım hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliyoruz

hilalcim naptın arkadaşım transferin olmuştıur eminim.nsl geçti.neler oldu anlatsana.meraktan çatlıcam.ben hala adet olmayı bekliom :(

gügü transferim salı günü olduuu..bugünn 5.günümm.....3 tane embryo koyulduu 4 tanesidee dondurulduuu...şuandaa herşeyy iyigidiyorrr..tek sorunn bebişlerim bendemii değilmii diyeee merakk varr...inşş benimledirrr ve inş bu sefer yüzüm gülerr..inşş hepimizin yüzü gülerr...rabbimmm tüm evlat isteyen herkeseevlat nasip etsinn..aminnnn

merhaba arkadaslar:asigim: bugun süleyman beyle randevum vardı cok güzel geçti:1rolleyes: herşey yolunda dedi ilk iğnemi bugun vurulldum asılama yapılcak inşallah herşey gönlümüzce olsun bidaha cumartesi gidicem kızlar siz neler yapıorsunuz sonuc alan varmı a.s

hilal,cnm nslsn?anlatsana biraz varmı ağrın sızın?moralini yüksek tut olcak inş. bu sefer.dualarımız seninle şekercimmm...

Arkadaşlar beklemek nekadar zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yaaaa öledirrrr beklemekkkk........
gügü canımm iyiyimmm...bazenn adet sancısıı giriyorr kasıklarımaaaa o kadarrr.....onun dışındaa bi sorunumm yokkkk...sen anlattt nasılsınn gügüüü???yanlışş hatırlamıyorsamm adey olmayıı bekliyordunnn oldunmuu???heyecan çokk etkiliyorrr.....

yaaaa öledirrrr beklemekkkk........
gügü canımm iyiyimmm...bazenn adet sancısıı giriyorr kasıklarımaaaa o kadarrr.....onun dışındaa bi sorunumm yokkkk...sen anlattt nasılsınn gügüüü???yanlışş hatırlamıyorsamm adey olmayıı bekliyordunnn oldunmuu???heyecan çokk etkiliyorrr.....

hilal ne zaman sonuç alacaksın ben cumartesi günü başlıyorum tedaviye

fatmanurr bende sabırsızlıkla bekliyorummm.....12 gün geçtidee yarın kan verdikten sonra ve bu gece nasıl geçr bilmiyorumm yanii......

hilaaaaaaaaaaaallll.nslsn cnm?yrn büyük gün.çok heyecenlanıyom yaaaaaaaaaa sanki benim sonucumu bekliomuş gibiyim.ben ise hala rapor peşindeyim.adetin 2.günü kan verdim hormon tahlili istediler falan.

Back
X