Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

Merhaba öncelikle hayırlı olmasını diliyorum gruba yeni üye oldum , umut tüp bebek kadrosunun iyi olduğu hakında duyumlar aldım bende hatta bahçeci kliniğide aynı labaratuvarı kullanıyor bende şubat ayında denemeyi düşünüyorum...

maalesef her iki sonuçta bizler için canım üzülme Takdir ilahi bu.Birgün bizde anne olucaz inş. ama zamanı gelince ..dondurdukları varmıydı embriyolardan

merhaba kızlarrrr....bende diğer tarafdaa topiği arıyorumm meğer buraya taşınmışşşş......
güllücann canım inanki çok üzüldümmm...diğer tarafada yazmıştımmm ama burdanda yazıyımm....geçmiş olsunn..inş 2.denememnde pozitifi görürürsünn.....

bende umut tüpü tavsiye ederimm arkadaşlarrrr.....
kzıalrr bugünn dr.daydımm yumurtalarımm bi tarafıındaa 20 mm yumurtaam oluşmuşş.dr iyi dediii....yarın yine gidicemmmm....sayısınıda yarın sorarımm ulun beyeeee......

güllücancım,senin yaşadığın şeyi daha önce yaşamış biri olarak diyebilirim ki üzülme.biliyorum ilk günler insanın içi acıyor ama zaman herşeyin ilacı.demekki hakkında böylesi hayırlıymış.Rabbim en iyisini bilir.vakti zamanı gelmemiş daha demekki bizim için.bence moralini düzelt ,rahatla ve br süre geçince yeni tedavine odaklan.bakarsın bu arada kendiliğinden hamiş olmuşsun.:Saruboceq:inanıyorum Rabbim bize de nasip edecek bu duyguyu.bol bol dua et kendine ve bize olurmu cnm?a.s

HİLALCİM HAYIRLISIYLA BU AŞAMAYI DA ATLATIRSIN İNŞALLAH CNM...BAK YRN EVE GELİNCE NELER YAŞADIĞINI TEK TEK ANLAT OLURMU EN İNCE AYRINTISINA KADAR HEM DEyerimseniben

Back
X