• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp'de Tedavi Olanlar yada Şu An Tedavide Olanlar

kızlar bizde umut tüp bebekte yaptırıcaz enver bey ile görüşmüştük 5 ay önce ama bi takım sorunlardan dolayı başlayamadık Allahım izin verirse 35 gün sonra başlıcaz enver bey gitti mi acaba ilk sayfalarda yanlış mı okudum bilmiyorum çok üzülürüm enver bey çok iyi ve ilgili bi doktordu :gitme::çok üzgünüm:

merkez hakkında yazılan yorumlara bende içtenlikle katılıyorum kesinlikle umut tüp bebek merkezi

arkadaşım herşey yolunda gitti eşimden sperm çıktı allahıma şükürler olsun

canım çok sevindim inan. nasıl bi duygu olduğunu çok iyi anlıyorum.eşimden sperm bulunduğu gün nasıl sevinmiştim bende. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah pozitif sonucu görenlerden ol.

arkadaşım herşey yolunda gitti eşimden sperm çıktı allahıma şükürler olsun
canım inşallah bebeiş haberlerinide burda kutlarız dğier topikte okumuştum yazmıştım canım tekrar tebrikler allahım bebekle sonuçlandırsın bu savaşını darısı bana ve bütün isteyenlere.

canım her zaman cevap veririm istediğin her şeyi sorabilirsin....
bende avupa yakasında oturuyorum ondan bahçeciye gitmek istemiştim..fakat rapor geçmediği için gidemedim....bahçecide tedavi görenleri umuta yolluyorlar onu duymuşsundur..yumurta toplama işlemi ve transfer umutda olabiliyor.fakat umutdan bahçeciye yollamıyorlar....
benim eşimde oligo spermi var..tese olmadı kendiliğinden çıktı sperm...ama emre bey içinde çok iyi şeyler diyorlar...tese yapan dr umutda emre beyy.
transferden 1 saat sonra felan çıktık.arabayla eve döndük bi sorunda olmadı....
emin ol olmazdaa...uzaklığı takma kafana yanii...bizim arabamızda yok hep vapurla geçtik karşıya...gitmek çok kolayy kadıköye..bilmiyorum senin nerde oturduğunu ama üsküdardan bi minibüsle gidiliyor umuta...

hilalcim transferden sonra hangi ilaçları kullanmaya devam ettin. bişey daha sormak istiyorum transferden sonra ayrı odadamı istirahat ettin. 1 saat dinlendim yazmışın da.
dediğin gibi uzaklığıda takmıyorum kafama rabbim nasip ettikten sonra olur. sen keseyi görmeye ne zaman gideceksin. içime ikiz gibi doğuyor ama?hayırlısı tabi..

canım inşallah bebeiş haberlerinide burda kutlarız dğier topikte okumuştum yazmıştım canım tekrar tebrikler allahım bebekle sonuçlandırsın bu savaşını darısı bana ve bütün isteyenlere.

belginim sen nasılsın herşey yolunda inşallah arkadaşım.

hilalcim transferden sonra hangi ilaçları kullanmaya devam ettin. bişey daha sormak istiyorum transferden sonra ayrı odadamı istirahat ettin. 1 saat dinlendim yazmışın da.
dediğin gibi uzaklığıda takmıyorum kafama rabbim nasip ettikten sonra olur. sen keseyi görmeye ne zaman gideceksin. içime ikiz gibi doğuyor ama?hayırlısı tabi..

coraspirin,progestan fitil,progynex iğne,climara bant,göbekten iğne var,belexon ve elevit vitamin ilacı....dinlenme odası var canım..6 tane felan yatak var aralarada perde koymuşlar....
pazartesi muayeneye gidicem canım..p.tesi görücez bakalım 1 tane mi 2 tanemii...benimle olsunlardaa.....her ikisinede razıyım....

meldayel canım çok sevindim sperm çıkmış eşinden....transferin oldumu???inşş bebeklerin sımsıkı tutunur sanaa....

iyi geceler kızlar hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekürler cumartesi transfer yapıldı 3 tane embryo verildi şimdi sıra beklemekte hilall herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim profilindeki resimdeki bebek kadar tatlı bir bebek nasip etsin allah sana

Back
X