Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bizde umut tüp bebekte yaptırıcaz enver bey ile görüşmüştük 5 ay önce ama bi takım sorunlardan dolayı başlayamadık Allahım izin verirse 35 gün sonra başlıcaz enver bey gitti mi acaba ilk sayfalarda yanlış mı okudum bilmiyorum çok üzülürüm enver bey çok iyi ve ilgili bi doktordu :gitme::çok üzgünüm:
allah yardımcın olsun inşallah birçok sperm bulunur ve kavuşursun bebegineYarın eşime tese yapılıyor sperm çıkarsa banada opu yapılacakkkk arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin
Yarın eşime tese yapılıyor sperm çıkarsa banada opu yapılacakkkk arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin
allah yardımcın olsun inşallah birçok sperm bulunur ve kavuşursun bebegine
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Güzel haber vermek istiyorummmm sperm çıktı
arkadaşım herşey yolunda gitti eşimden sperm çıktı allahıma şükürler olsun
canım inşallah bebeiş haberlerinide burda kutlarız dğier topikte okumuştum yazmıştım canım tekrar tebrikler allahım bebekle sonuçlandırsın bu savaşını darısı bana ve bütün isteyenlere.arkadaşım herşey yolunda gitti eşimden sperm çıktı allahıma şükürler olsun
canım her zaman cevap veririm istediğin her şeyi sorabilirsin....
bende avupa yakasında oturuyorum ondan bahçeciye gitmek istemiştim..fakat rapor geçmediği için gidemedim....bahçecide tedavi görenleri umuta yolluyorlar onu duymuşsundur..yumurta toplama işlemi ve transfer umutda olabiliyor.fakat umutdan bahçeciye yollamıyorlar....
benim eşimde oligo spermi var..tese olmadı kendiliğinden çıktı sperm...ama emre bey içinde çok iyi şeyler diyorlar...tese yapan dr umutda emre beyy.
transferden 1 saat sonra felan çıktık.arabayla eve döndük bi sorunda olmadı....
emin ol olmazdaa...uzaklığı takma kafana yanii...bizim arabamızda yok hep vapurla geçtik karşıya...gitmek çok kolayy kadıköye..bilmiyorum senin nerde oturduğunu ama üsküdardan bi minibüsle gidiliyor umuta...
canım inşallah bebeiş haberlerinide burda kutlarız dğier topikte okumuştum yazmıştım canım tekrar tebrikler allahım bebekle sonuçlandırsın bu savaşını darısı bana ve bütün isteyenlere.
hilalcim transferden sonra hangi ilaçları kullanmaya devam ettin. bişey daha sormak istiyorum transferden sonra ayrı odadamı istirahat ettin. 1 saat dinlendim yazmışın da.
dediğin gibi uzaklığıda takmıyorum kafama rabbim nasip ettikten sonra olur. sen keseyi görmeye ne zaman gideceksin. içime ikiz gibi doğuyor ama?hayırlısı tabi..
kızlarr 1 tane kese gözüktüü kalp atışlarıda görünüyormuşş....