Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonucum pozitif çıktı kızlarrr.....darısı sizlerin başınaa inşş.....
gügüü inşş testlerinde bi sorun çıkmaz ve sende en yakın zamanda raporunu alıppp tedavini başlarsın ve senin inş ilk denemende yüzün güler...
Gügüü inşş testlerinde bi sorun çıkmaz ve sende en yakın zamanda raporunu alıppp tedavini başlarsın ve senin inş ilk denemende yüzün güler...
canım benim gözün aydın
canım hayırlı olsun allah hayırlısyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
gügüü inşş testlerinde bi sorun çıkmaz ve sende en yakın zamanda raporunu alıppp tedavini başlarsın ve senin inş ilk denemende yüzün güler...
SELAM KIZLAR DOKTORDAN GELDİM SÜLEYMAN BEYE GİDİORUM BENDE COK MORALİM BOZUK BU AY ASILAMA TEDAVİİSİNE BASLADIM MENOGON AMPUL 75LİK KULLANIORDUM 1TOZ 1SU HERGÜN BUGUN 10.GÜNÜM ADETLE BERABER ADETİN 3.GÜNÜ BASLADK 7TANE İĞNE KULLANDM DOKTOR BİRİ 11 2TANE 9.5 MMLİK ÖLLÇTÜ YANİ ANLAYACAGINIZ COK KÜÇÜKLER...NORMALDE 15OLMASI LAZIM PERŞEMBE TEKRAR CAGIRDI PERŞEMBE ZATEN 13 14.GÜNÜM OLCAK NEZAMAN CATLAMA İĞNESİ OLUCAM NEZMAN ASILAMA UUMUDUM BİİTİİ....İĞNEYİDE KESTİ...COK YUMURTA OLUSUOR DEDİ..ÖNEMLİ OLAN YUMURTA OLUSMASI DEĞİL AZ VE ÖZ OLMASI BİLİORSUNUZ BENİM OLUSUOR AMA KÜÇÜK KÜÇÜKLER NEE YARICAKLAR ÜÇTANE ÖLÇTÜ İŞTE KIZLAR 11 9.5 9.5 İĞNEMDE KESİLDİ.....PERŞEBEYE KADAR BÜYÜYECEĞİNİDE SANMIORUM NAPICAM YARDIMCI OLUN LÜTFEN KIZLAR BİŞE SÖLEYİN KIZLARboshayallersmile
hilal hayırlı olsun .....
sağol meldayell darısı başınaaa
inşallah canım ben çok tedirginim ya sperm çıkmazsa diye eğer eşimden sperm çıkmazsa benim yediğim iğneler boşuna olacak ve çocuk sahibi olma ümidimi tamamen yitirmiş olacağım
medayel ve espoir inşş ikinizinde eşinde sperm çıkarr ve yumurtalarınız toplanırr ardındanda bebekleriniz sım sıkı tutunur size......
dualarım sizlerlee kızlarrr
Merhaba meldayel zanedersem esin azosperm.
Benim esimde öyle.
Insallah sizde sperm bulunur.
Ne zaman tese olacak ?
Her hangi bitkisel, ilaç veya kür kullaniyor mu ?