- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
- Konu Sahibi pembeumutyildizi
-
Yerleşme kanaması vs şart değilki. Belirtiler herkeste farklı oluyor sonuçta sizinde dediğiniz gibi.. rahim kalınlaşması regl zamanı yaklaştıkça artan bir durumdur her kalınlaşma hamilelik demek değil malesef. 4.5 değeriniz güzel ama katlanarak artması dileğiyleMerhaba 21 şubatta yumurtlama günümdü. Günlerdir yerleşme kanaması hariç belirti çok fazla. Bat 6 Mart. Bugün dayanamadım hcg ye baktırdım 4,5. Ama doktor cumartesi yine gel takip edelim dedi. Öncesinde ultrasonla baktı rahimde kalınlaşma var, muhtemelen hamilesin ama kana bakalım öyle konuşalım dedi. Kan sonucundan sonrada cumartesi tekrar bakalım dedi. Bir yanım kalınlaşma , belirtiler boşa değil, bebek olmasa hcg o kadar yüksek çıkmazdı diyor. Diğer yanım başkalarına bakıyor onlar da bat aynı tarihler ama hcg biraz daha yüksek ve yerleşme kanaması oluyor. Herkeste aynı belirtilerin olmadığını, yumurtlama tarihi farklı olduğu için değerlerin farklı olabileceğini biliyorum. Ama bazen... qhh işte moral bozuluyor. Siz ne dersiniz ? Kendimi mi kandırıyorum yoksa umuda devam mı
Çok sağolun, bilemiyorum doktor da umutlu konuşunca sevindim. Ama değer düşük gelince üzüldüm, açıkçası biraz daha yüksek bekliyordum. Ama, gebelik yoksa daha düşük olur diyorlar. Kimi arkadaş da daha ufak, o yüzden dwğer düşük diyor. En fazla 11 günlük çünkü. 2. Haftadan sonra asıl değer belli olurmuş yükselirmişYerleşme kanaması vs şart değilki. Belirtiler herkeste farklı oluyor sonuçta sizinde dediğiniz gibi.. rahim kalınlaşması regl zamanı yaklaştıkça artan bir durumdur her kalınlaşma hamilelik demek değil malesef. 4.5 değeriniz güzel ama katlanarak artması dileğiyle
Regl gününüz bile gelmemiş daha kanda çıktığına dua edin benceÇok sağolun, bilemiyorum doktor da umutlu konuşunca sevindim. Ama değer düşük gelince üzüldüm, açıkçası biraz daha yüksek bekliyordum. Ama, gebelik yoksa daha düşük olur diyorlar. Kimi arkadaş da daha ufak, o yüzden dwğer düşük diyor. En fazla 11 günlük çünkü. 2. Haftadan sonra asıl değer belli olurmuş yükselirmiş
Kafam çok karıştı gece gece
Gerçekten miRegl gününüz bile gelmemiş daha kanda çıktığına dua edin bence
Gebelik olmayınca 1 i bile bulmuyor o değer canım bence kendini umutsuzluğa kaptırma benimde regl tarihim 6 sı ve çok sabırsızlanıyorum şöyle seninki gibi bir umudum olsa beklemek daha kolay olurdu heraldeMerhaba 21 şubatta yumurtlama günümdü. Günlerdir yerleşme kanaması hariç belirti çok fazla. Bat 6 Mart. Bugün dayanamadım hcg ye baktırdım 4,5. Ama doktor cumartesi yine gel takip edelim dedi. Öncesinde ultrasonla baktı rahimde kalınlaşma var, muhtemelen hamilesin ama kana bakalım öyle konuşalım dedi. Kan sonucundan sonrada cumartesi tekrar bakalım dedi. Bir yanım kalınlaşma , belirtiler boşa değil, bebek olmasa hcg o kadar yüksek çıkmazdı diyor. Diğer yanım başkalarına bakıyor onlar da bat aynı tarihler ama hcg biraz daha yüksek ve yerleşme kanaması oluyor. Herkeste aynı belirtilerin olmadığını, yumurtlama tarihi farklı olduğu için değerlerin farklı olabileceğini biliyorum. Ama bazen... qhh işte moral bozuluyor. Siz ne dersiniz ? Kendimi mi kandırıyorum yoksa umuda devam mı
Çok sağolasın böyle sınırda kalınca da bir garip oldum. Okuduğum yorumlarda hep daha yüksekti ama o arkadaşların bat tarihi geçmiş. Biz ovü testi yaptığımız için acaba oldu mu olmadı mı heyecanı oldu her gün. Umarım bir sonraki test yüksek çıkar. Allah size de isteyen herkese de sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.Gebelik olmayınca 1 i bile bulmuyor o değer canım bence kendini umutsuzluğa kaptırma benimde regl tarihim 6 sı ve çok sabırsızlanıyorum şöyle seninki gibi bir umudum olsa beklemek daha kolay olurdu heralde
Aminn hayırlısıyla insallah yükselir muhtemelen stres yapma dua etÇok sağolasın böyle sınırda kalınca da bir garip oldum. Okuduğum yorumlarda hep daha yüksekti ama o arkadaşların bat tarihi geçmiş. Biz ovü testi yaptığımız için acaba oldu mu olmadı mı heyecanı oldu her gün. Umarım bir sonraki test yüksek çıkar. Allah size de isteyen herkese de sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
Amin canım, Bi yerde okumuştum kk da, evde idrar ile yaptığımız gebelik testinde bat tarihinden önce pozitif çıkanların kızı olmuş, bat tarihinden sonra pozitif çıkanların ise oğlu olmuş. Erkek çocuğunda hcg oranı daha geç yükseliyormuş okuduklarıma göre. Acaba diyorum öyle bişey miAminn hayırlısıyla insallah yükselir muhtemelen stres yapma dua et
Yap bakalım biraz heyecanını dindirir sabrını artırır belkiAmin canım, Bi yerde okumuştum kk da, evde idrar ile yaptığımız gebelik testinde bat tarihinden önce pozitif çıkanların kızı olmuş, bat tarihinden sonra pozitif çıkanların ise oğlu olmuş. Erkek çocuğunda hcg oranı daha geç yükseliyormuş okuduklarıma göre. Acaba diyorum öyle bişey misağlıklı olsun başka bişey istemem. 1,5 gün kaldı bakalım heyecan tavan. Yarın erken gebelik testi yapayım diyorum. En son geçen pazar yaptım çıkmamıştı. Sonra kan testi yaptırdım. Başka yok.
Merhaba, erken gebelik testi negatif ne yazık kiYap bakalım biraz heyecanını dindirir sabrını artırır belki
Yani testler her zaman doğru sonuç vermeyebilir elbette bir çok kişiden okumuştum burda uzun bir süre idrar testinde pozitif görmedim diye net sonucu kanda görürsün ancak yarına ne kaldı ki zaten bosver yapma test falan dahaMerhaba, erken gebelik testi negatif ne yazık kiolabiliyor mu böyle, doktor yarın yine kan istedi
Sağol canım, oluyor değil mi böyle? Yani bat günüm idrar testi negatif olup kanda pozitifi gören? Kötü bişey varsa diye bazen jmutsuzlanıyorum ayy yarın Bi olsaYani testler her zaman doğru sonuç vermeyebilir elbette bir çok kişiden okumuştum burda uzun bir süre idrar testinde pozitif görmedim diye net sonucu kanda görürsün ancak yarına ne kaldı ki zaten bosver yapma test falan daha
Evet 6 haftalık hamile olmasına rağmen idrar testi negatif geleni bile duydum hayırlısı hakkında canımSağol canım, oluyor değil mi böyle? Yani bat günüm idrar testi negatif olup kanda pozitifi gören? Kötü bişey varsa diye bazen jmutsuzlanıyorum ayy yarın Bi olsa
Ciddi misin, en garantili olanı kan demek kiEvet 6 haftalık hamile olmasına rağmen idrar testi negatif geleni bile duydum hayırlısı hakkında canım
46 çıktı canımEvet 6 haftalık hamile olmasına rağmen idrar testi negatif geleni bile duydum hayırlısı hakkında canım
Hayırlı olsun canım hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah46 çıktı canım
Amin, Allah dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinHayırlı olsun canım hadi gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Bildiğim bişeyse tabii konunuza bakayımHayırlı olsun size benimde konumda banada böyle sizin gibi bilgi veren olsa keşke. Konu açtım ama cevap yokumutla umutsuzluk arasındayım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?