Sağolsunlar başka bir bölümden yardımcı oldular ama size de yinede konumu kopyalayıp iletebilirim.
Ben 36 yaşındayım 2 çocuk annesiyim.ilk evliliğimden 2 sağ çocuğum var ve 3 düşüğüm. 2. Evliliğimide 3 sene önce yaptım ve bu eşimden de 4 düşüğüm var bende mutasyonlu gen var homozigot pai 4g olan. Sürekli düşüklerim oluyor ilk 4ünü kürtajlarla geçirdim son 3 düşük kendiliğinden düştü. En son adet tarihim 1 şubattı o sıra işte biyokimyasal gebeliğim olmuş fakat 21 şubatta kadın doktoruna gittiğimde bana yumurtamın çatlak olduğunu söyledi o günde ilişkim oldu eşimle. Bugün tam 1 hafta gecikmem var ve doktora kan vermeye gittiğimde sonuç 2 çıktı yani gebelik yok görünüyor. Haftaya kadar adet olmazsam yine kan vermeye gel dediler ama sürekli sol kasığımda baskı ve ağrı var. Sizce hala gebelik oluşabilir mi hani son adet tarihim 1 şubatsa 21 şubatta yumurtam çatlak göründüyse bugün ile tam 1 haftada gecikmem var. ne zaman gebelik görünebilir eğer oluşursa? Kafam çok karışık eşimle bir umut işte ALLAHTANDIR bekliyoruz olacak diye. Eşim belki ilaçlardandır yada erken menopozdur diyor acaba doğru söylüyor olabilir mi? Ben ecopirin 100lük ve diofol isminde folikasit kullanıyorum. Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilirmi lütfen? Aslında iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var.