- Konu Sahibi el-muallim
-
buzdevrı ccok sagol amınnnnnnnnn canım benım...........
ozgecım ınş az kaldoıı dımı artık cok ozledım bı alım kucama ya eve gelsınler ınş ..........kendımı ınan hala hamıle hıssedıyorum az bı agrım olsa duraklıyorum yuregım carpıyo bısey oldu duye soınra ya hamıle degılımkı bebeklerım kuvezde dıyorum rahatlkıyorum o kadar kendımı dınledım tedırgın gecırdım kı hamılelıgı az bı agrıda o hamıleyım sanıyorum bıan.........canım ınş ınş az kaldı bugun goz dr gelıcek öğlen gıdıcem ınş ıyı cıkar hersey.........senın bebışler nasıll uslu mu kızların resınmlerı koysana ablaları napıyo oğlum artık sabrının sonunda hergun sorruyooo ınş bıter bıu ayrılık
rabbım saglıkla nasıp et bebışlerımı kucagıma ınş.........tum sıkıntılarımızı gıder.........
RABBİ YESSİR VE LA TUASSİR RABBİ TEMMİM BİLHAYR....rabbım guzellkle saglıkla hayr ıle tamamına erdır sen herseye kadırsın sen cok yucesın .........
inş cnm amin diyorum bebişlerin nasıllar çok özleniyor değilmi benimki 1100 olmuş çok şükür oksijen alıyor hala inş bian önce sağlıkla kavuşuruz onlara
hastaneye gıttım süt goturdum bebıslere .............seda 1 390 ela 1 280 dila 1 200 olmuş ınşşş annelerıne gelıcekler ınşş ..........dua edın kızlar ........
teyzelerı bu kızım elvan dilaaaaaaa..............cok tatlı uyuyodu............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?