Umut verın bana..

canım ben bursada dogum yaptım ordaki bütün bebekleri 2 kg dan önce bırakmadılar . tabi benim bebeklerde zaten iyi dogdularda diğerleri için dedim .senin bebişlere maşallah tabi 900 gr dı arkadaşımın bebeği pamukta yatırdı onu abartısız söylüyorum çok hassastı herkes ölecek diye bekledi ilkokulu bitirdi şimdi allahımda bize çocukların çok sağlıklı hayırlı günlşerini göstersin inşallah

canım kızlarının güzel haberlerini almak çok hoş.. inşallah çok yakında hep beraber evinizde olursunuz . dualarımız seninle...

ewet canım az kaldı ....benım ılk kızm 1650 geldı eve ıkıncı bebek 1700 geldı...benım kızlarım hıc rahat bırakmıyo bebelerı....bende senın gıbıyıdm tedırgındım..artık yorulmustum...ama ınnakı hersey gecıor...ben ınnaıyorum cok az kaldı senın meleklerın eve gelmesıne ...en önemli seyleri atlattılar cok sukur....resımlerını koyacam canım arkadaslar tarıf etsın...soracam daha bılmıorum nasıl resım yuklendıgını ...hayırlı haberlerını beklıorum..dualrım senınle ve butun annelrle...

canım pıtos trıa beko cok sagolun..........cok sukur goz dr ıyı dedı onbesgun sonra yıne gorucek.....ınş hep ıyı gıdr......beslenıyolar cok sevındım daha ıyıler .........hepınıze cok tesekkur canlarım.........yıne baktım baktım geldım ama cok sukur ıyıler........pıtoscum annesutu e proteın verıyolar baska mama yok........sutumnm su an ıyı sonra yetmez zaten

ınş ozge ınş canım..........bızım cadılar erken gormek ıstedı dunyayı ...........cok sukur kı ıyıler ........ınş az kaldı dımı benımde........koy resımlerını cok sekerdırler ya.......

rabbım saglıkla nasıp et bebışlerımı kucagıma ınş.........tum sıkıntılarımızı gıder.........
RABBı YESSıR VE LA TUASSıR RABBı TEMMıM BıLHAYR....rabbım guzellkle saglıkla hayr ıle tamamına erdır sen herseye kadırsın sen cok yucesın .........

8 yaşında bir ikiz annesi olarak bir an önce yavrularına kavuşmaın diliyorum canım göreceksin bak en kısa zamanda alacaksın o güzel prensesleri. Allah yardımcın olsun.bir an önce kilo alsınlarda annelerine kavuşsunlar.

mualllimcim günaydın bebişler bugün nasıllar bakalım çıkmanızla ilgili yeni bir gelişme varmı

inş cnm amin diyorum bebişlerin nasıllar çok özleniyor değilmi benimki 1100 olmuş çok şükür oksijen alıyor hala inş bian önce sağlıkla kavuşuruz onlara

inş cnm amin diyorum bebişlerin nasıllar çok özleniyor değilmi benimki 1100 olmuş çok şükür oksijen alıyor hala inş bian önce sağlıkla kavuşuruz onlara

hiramcım inaşlah sende bian önce bebegine kavuşursun onların inadı herşeye bedel. hemen toparlarlarda o inatlarıyla ömür boyu herşeyi elde ederler inşallah . senin bebeğin zekai tahirdemi canım

masum canım cok sagol.............trıa su an kılolarını beklıyoruz bısey demedıler bakalım ya ınş
hıracım masllah kızına benımkıler cıktı oksıjenden 20 cc alıyolar .........merak etme cıkar yetrkı baska sıkıntı olmasın canım............cok ozlenıyoo ya ınş alıcaz canım ınşşşşşşş rabbım yardım etsın bızlere bebışlerımız cok sıkıntı cektı ............hele reyhan ela cok fazla sıkıntısı oldu canım ya ınş sıkıntısız byuysunler

haylrıhaberlerini bekliyorum canım az kaldı allahın izniyle gececek bu günlerde evinizde saglıkla huzurla beraber olucaksınız inşallah

canım kurabııyee cok sagol.......amın canım.........bugun süt göturceem ınş azcıkda gorurum ballarımı....rabbım kavustursunn kuzularıma ınş.......

hastaneye gıttım süt goturdum bebıslere .............seda 1 390 ela 1 280 dila 1 200 olmuş ınşşş annelerıne gelıcekler ınşş ..........dua edın kızlar ........

hastaneye gıttım süt goturdum bebıslere .............seda 1 390 ela 1 280 dila 1 200 olmuş ınşşş annelerıne gelıcekler ınşş ..........dua edın kızlar ........

bu siteye her girdiğimde sayfana bakıyorum çok şükür bebeklerin iyiye gidiyor inşallah 3 minik bebişinle evine girersin

teyzelerı bu kızım elvan dilaaaaaaa..............cok tatlı uyuyodu............

maaşallah elvan dilaya.....onuda gördük çok şükür..........canım kilolarıda iyi maaşallah.....arkadaşımın bebeğide küvezdeydi,maaşallah oda geldi eve........onun kilosu 1700 gr.ken annesine verdiler.......ek olarak oda mama veriyormuş,dr.u önermiş ve hızlı kilo almaya başladı........prenseslerinin eve gelmelerine az kaldı hayırlısıyla.........bunca mücadelenin sonunda güzel günlerini görmeye az kaldı canım..........ALLAHA EMANET OLUN......

turser buluesu cok sagolun........ınş ya ınş .......beklemek zor artık ıkı ay olucak ama cok sukurkı ıyıler artık solunumlarıda ıyı kan da gerekmıyoo artık muayenelerıde ıyı ınş gel al derler bıgun......ne zor buı annenın böle ayrı olması kımse ayrılmasın ınşş......bazen düşünürüm çöpe atılan kapılara bırakılan bebekleri ........kimi herseyını verır bulamazkenn kimi ...........guzel gunler ver ya ılahi..........güzel kaderler ver.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…