Umut verın bana..

oyyyy ana kuzuları ıkısıde... ınsallah bı an once toplarlanırlarda aıt oldukları yere annelerının kucagına gelırler

hay maşallah yaaa,minicikler,ama saçlara bak yaaaa,
hay yüce Rabbiimm,
çok duygulandıımm................

mıncık tulumların ıçınde kaybolmuşlardı..............cok sekerlerdı teyzelerıı.........

rabbim nazardan korusun.bu kücük melekleri insallah.rabbim doya doya emzirip öpüp koklamayida tez nasip etsin insallah.sükür zoru atlattilar vuslat yakindir annesi.rabbim tüm meleklerine kavusmayi bekleyen anneleride sevindirsin insallahhhh

Maşaallah hepsine Allah'ım evlerine geldikleri,annelerini kokladıkları günü de göstersin inşallah :Saruboceq: (amin)

ınşşşşşşşş canlarım ınş........artık tulum gıydıklerıne gore az kaldı ınşşş canlarım ........guzel dualarınız hep bana destek oldu moral verdı

muallimcim sanırım küvözdeyi ısyı kestikleri için tulum giydirdiler yani kendi ısılarını ayarlayabiliyorlarmı diye deniyorlar bu çok iyiye işaret yada zaman zaman küvöz dışında gözlemliyorlardır bu aralar çoook uyu muallimcim küçük cadılarrr gelmek üzere kaydirigubbakcemile3

canım ya ınşş...............evet haklısın ama razıyımm böle ayrı kalmakda cok zor...............

günaydınn... muallimcim gelişmeler var güne güzel bi haberle başladım . çok sevindim inşallah az bi zaman kaldı hadi bakalım annesi seninde şikayet edeceğin günler yakınn))))

hayırlısı olsun muallimcim
ne güzel haber bu böyle bıcırıklar giyinip hastaneden tası tarağı toplayıp hadi bize eyvallah diycek ordakilere .. eve gelceklerrrrrrrrr inşallah....

muallimcim inş yakında geliyor seninkiler maşallah darısı bize benim kızımada biberon vereceklermiş deneme için 24 cc oldu sütü inş bian önce kilo alır Rabbim onları bize bağışlasın cnm

zuzucum trıacım ınş gelıtrler canlarımm.............hıracım canım 20 cc yı gecıyo artık beslenmelerı bugun hemsıreyı aradım eyşan seda 1 480 oıldu bı bucuga yaklastı dedı.........ccok sevındım ınşşş artık kavusma gunu gelır canım .........senın kızında ıyı masallah canım ınşş alıcazz ınş

ınş canım ıkı ay olucak persembe gunu.......bugun gıdıcem bakıcam yıne ıyıdırler ınş kılo almaya basladılar artık .......beklıyorum dort gozle eksıklerımıde almaya calısıyorum ..........

Canım yazılanların bir kısmını okudum az önce
2 aydır hastanedeymiş kızların,hepiniz ne zor günler atlatmışsınız cidden
ama hayırlısıyla hepsi geride kaldı inşallah

Muallimcim bebişlerine Allahtan şifa diliyorum,sağlıkla sıhhatle tez zamanda evlerine dönecekler inşallah :Saruboceq:

Muallimcim sedamız 1.500 e yaklaşmış maşşallah ona.O zaman belki bebiklerin hep birlikte değil de sırayla evlerine dönerler.Hem sana da bir alıştırma olur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…