Umut verın bana..

ayy kuzularım hepsi mini minilerrr Rabbim sana bağışlasın kızlarınıı en kısa zamanda evlerine gelsinler sonra büyüsünlerrrrm kocaamnnn olsunlar

kızlarım cok küçük ama azımlerı buyuk ..................... teyzelerı dua edın ............resımlerımız bu kadar

hastaneye gıttım süt goturdum bebıslere .............seda 1 390 ela 1 280 dila 1 200 olmuş ınşşş annelerıne gelıcekler ınşş ..........dua edın kızlar ........

maşallah canım...çok şükür hepte iyiiye gidiyor...
inşallah kısa zamna da sağ salim annelerinin yanında olacaklar...
resimlerinede baktım:asigim:
maşallah maşallah maşallah....
rabbim size bağışlasın canımopuyorumnanaktan

muallimcim çok tatlılar
allahım inşallah en kısa zamanda alıcaksın onları
çok güzeller çooook
bence kocaman omuşlar
bana hiç küçük görünmediler

ayy muallimcim çok güzeller yaw onlardaki azimle sen en kısa zamanda alır götürürsün merak etme bak ozamanda evdeki yaramazlık yaparkenki resimlerini çekeceksin hepimiz gene bakıcaz böyle maşallah kızlara

muaalimcim cok tatlı bunlar....canlarım benım...cok az kaldı annesı artık hepsı yaklasık bır hafta sonra bıberona gececekler....ve sonrad annelrının kolalırna gelecekler...canım benım az daha sabır...cogunu atlattın...artık az bı zaman var...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…