Umut verın bana..

bakalım canım ıkısı ıyı gıdıyo azda olsa beslenıyolar dogum kılolarına ulasmışlar ınşşşşş dıgerıde ıyıce toparlar ınş sıkıntıları olmadan gelırler .............rabbım kolaylık versın annelere..........

sagool canım ınşşşşşşşşş...................beklıyoo annesı onları daha koklayamadım sevemedım dokunamadım............ınşşşşşşş o gunler yakındır canım................

sagool canım ınşşşşşşşşş...................beklıyoo annesı onları daha koklayamadım sevemedım dokunamadım............ınşşşşşşş o gunler yakındır canım................

canım beniiiiiimmm,
ben bi gün doktoruma demiştim ki,onları çok özledim,bir an önce çıkmaları için sabırsızlanıyorum,bir yol bulup içerde hormonlarla hızla geliştirip erken çıksalar olmaz mı demiştim,,
doktorum bana "Hümeyra şimdiki hevesini anlıyorum ama bigün çıkacaklar ve ozaman bana diyceksin ki,ay şunları biraz içeri soksak olmaz mıı",

bu dialogla ilgili bir yorum getirmiycem,sanırım bu durum senin durumuna yakın bişeydirkaydirigubbakcemile3
o da olucak inşallah vesselam..

ınş canım rabbım dılerse olucak elbett...........ama herseyın vaktınde olması en guzelı.............ınş guzel gunlere..............yenı yıl guzellıklerle gelır ın ş

ınş canım rabbım dılerse olucak elbett...........ama herseyın vaktınde olması en guzelı.............ınş guzel gunlere..............yenı yıl guzellıklerle gelır ın ş

herşey taktiri ilahii,hayırlar yazılmış olsun inşallahh,,

bi kızım daha olursa ben koyucam hümayı bu aradazemuszemus

tamam sana verıyorum o ısmı ..............hüma adı cok sevdıgım ısımlerden bırı ama hepsını ben koydum ısımlerın son dakka babamız seda ols dedı..........baktık bıde cogu soyluyemedıu sınır ettı bızı...........degısık geldı coguna duymamışlar cok tabı............kısmet ama bastan berı hüma adı tam oturmamıştı son dakka degıstı ınş adlarıyla yasasınlar..............hastanede hemsırelker hep cıft ısımlerıyle anlatıyolar alıştım ıkı adlarını kullanmaya bu sayede.............elvan dila cok yaramaz dıye hemsıre...........reyhan ela cok sessız bı tanem cok ıgne yedı damarları artık cok kotu olmuş ınş sıfa versın rabbım ...........eyşan seda da sessız.............ınş rabbım evlerıne saglıkla nasıp etsın onları reyhan benım rahmetlı annecıgıumın adı ondort yasında kaybetytım ve hep kızım ols adını reyhan koyayım dedım gozlerıde elaydı reyhan ela oldu kızımın adı ınş saglıkla gelır .........rabbım hepsıne hayırlı guzel bı omur nasıp ets saglıkla..............

canım rabbim bebeklerini sana bağışlasın inşallah .okuduğum andan itibaren dualarımdasın .umarım sağlıkla evinize dönersiniz minik kızlarınızla..opuyorumnanaktan

canım ya inan hergün girip bakıyorum güzel haberler varmı sizden diye inşallah hepside çok iyi olacak annesi... yeni yıl size sağlık ve mutluluk getirsin dualarımız sizinle:ecrin_bebek:

bakalım canım ıkısı ıyı gıdıyo azda olsa beslenıyolar dogum kılolarına ulasmışlar ınşşşşş dıgerıde ıyıce toparlar ınş sıkıntıları olmadan gelırler .............rabbım kolaylık versın annelere..........

canımmcımmm güzel bir haberrr iyi gidiyor inşş yavaş yavaşş alırlar bir gün alırlar bir gün verirler hastaneden çıktktan sonra daha çabuk toparlar miniklerin inşşşşşşşşşş
k
QUOTE=Hymarry;10557644]canım beniiiiiimmm,
ben bi gün doktoruma demiştim ki,onları çok özledim,bir an önce çıkmaları için sabırsızlanıyorum,bir yol bulup içerde hormonlarla hızla geliştirip erken çıksalar olmaz mı demiştim,,
doktorum bana "Hümeyra şimdiki hevesini anlıyorum ama bigün çıkacaklar ve ozaman bana diyceksin ki,ay şunları biraz içeri soksak olmaz mıı",

bu dialogla ilgili bir yorum getirmiycem,sanırım bu durum senin durumuna yakın bişeydirkaydirigubbakcemile3
o da olucak inşallah vesselam..[/QUOTE]

canım yaaaa biliyormusun aynı şeyleri doktor banada demiştiii kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 adamlar haklıymış

el-muallim canım Rabbim bebeklerini sağ salim bir an evvel kucağına almak nasip etsin... ben 37+2 de doğum yaptım... yavrumun ciğerleri tam gelişmemişti... 10 gün ege üniversitesinde yeni doğan servisinde yattı...hayatımın ennnnnn zor günleriydi... bu 10 gün ömrümden ömür aldı...bunları yazarken bile ağlıyorum senağlama ...seni çok iyi anlıyorum... tüm kalbimle bu durumda olan annelere aklıma geldikçe dua ediyorum... hayırlı haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum...hepsi geçicek inşallah... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

amın ınşşşşşşş ............cok zor beklemeler dedığın gıbı.............rabbım kolaylık versın..........hepınıze cok tesekkurler.............opt bebışını............
nıl canım sagol ınş eve gelsınler sızın tecrubelerınıden faydalanırım premeture annesı olmak cok zormuş onuda anlıcam sanırım ama ınş rabbım kolaylaştırır sıkıntısız gunler verır ınş..........buluesu canım cok sagol...........

egede dogum yaptım oglum orda kuvozde 1 gece kızım tepecıkte 16 gun kaldı cok ıyı anlıyorum sızlerı yanında 1 sn dahha kalmak ıcın ne goz yasları doktum çok sukur ıkısıde yanımda ve ıyıler boyle okuyunca bıle dayanamıyorum aglıyorum hepınıze dua edıyorum allah bebeklerını annelerınde ayırmasın

evet ınşşşşşşş ıyı kızlarım............ve ınş sorun cıkmaz ............ıyı gıderde hersey alırım bıran once..........cook sagolun......

muallim heryeni gün yeni iyi bir haber demek yoğun bakımda sakın unutma pozitif ol gerçekten işe yarıyor hepimiz geçirdik o günleri senin de geçecek öpüyorum...

elmuallim.....nasılsın canım......kızlar nasıllar.......ahhhh....onlar bir eve gelsinlerde sana ne cadılıklar yapacaklar............arkadaşımda erken doğum yaptı....onun kızıda küvezde......hem onun için,hem senin için dua ediyorum canım.........kızlarınıza bir an önce kavuşun diye........

:a015:
ay o bebek yoğun bakım kapısında beklemek ne demektir bilirim,bebeklerimi görmek için verdiğim çaba,
acıma rağmen onları eve götürmek için ettiğim dualar.
o korkular,ne zordu,seni okadar ii anlıyorumki.
heleki emzirmek için süt verme odasında kucağına sıcacık,küçücük bi kedicik vericekler,
sanki ilk defa anne oluyodum,nasıl heyecanlandım,okadar küçüktüki tutacak yer bulamıyodum ellerimden
kayıyodu sürekli,sonra aldı memeyi,nasıl mutlu oldum,ama nasıl yorgun,beceriksiz,alamıyodu ememiyodu bile
doğru dürüst.
sonra birini verdiler,diğerini bırakmak çok zordu,hep aklımda,hep endişe,
kaderin cilvesimidir nedir,şuan annemde kalanda o hastanede bıraktığımdı.
yavrum yaa kaderimi böyleymiş.
ama büyüdüler şimdi,30 aralıkta 1 yaşları bitiyor,ilk d.günümüz,
pamuklara sarrak büyüttük onları,ama allahıma şükür güçlü bebeklerdi,üzmediler annesini bi daha.
annemdekinide alıyorum d.günlerinden sonra,belki yürüyene kadar beklerim,
hergün birlikteyiz,ama yinede çok kötü böyle,ama bakımı okadar zorki,yanında biri olmak zorunda,
işin güzelliği,tadı kaçıyo sonra,o yorgunluk olunca..
o yüzden cnm demem oki,sabır,biraz daha bekle,kendini ii et,hazırlığını yap..

canıııımmmm annelik ne zorr...........

Back
X