- Konu Sahibi el-muallim
bakalım canım ıkısı ıyı gıdıyo azda olsa beslenıyolar dogum kılolarına ulasmışlar ınşşşşş dıgerıde ıyıce toparlar ınş sıkıntıları olmadan gelırler .............rabbım kolaylık versın annelere..........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagool canım ınşşşşşşşşş...................beklıyoo annesı onları daha koklayamadım sevemedım dokunamadım............ınşşşşşşş o gunler yakındır canım................
ınş canım rabbım dılerse olucak elbett...........ama herseyın vaktınde olması en guzelı.............ınş guzel gunlere..............yenı yıl guzellıklerle gelır ın ş
bakalım canım ıkısı ıyı gıdıyo azda olsa beslenıyolar dogum kılolarına ulasmışlar ınşşşşş dıgerıde ıyıce toparlar ınş sıkıntıları olmadan gelırler .............rabbım kolaylık versın annelere..........
sagool canım ınşşşşşşşşş...................beklıyoo annesı onları daha koklayamadım sevemedım dokunamadım............ınşşşşşşş o gunler yakındır canım................
ay o bebek yoğun bakım kapısında beklemek ne demektir bilirim,bebeklerimi görmek için verdiğim çaba,
acıma rağmen onları eve götürmek için ettiğim dualar.
o korkular,ne zordu,seni okadar ii anlıyorumki.
heleki emzirmek için süt verme odasında kucağına sıcacık,küçücük bi kedicik vericekler,
sanki ilk defa anne oluyodum,nasıl heyecanlandım,okadar küçüktüki tutacak yer bulamıyodum ellerimden
kayıyodu sürekli,sonra aldı memeyi,nasıl mutlu oldum,ama nasıl yorgun,beceriksiz,alamıyodu ememiyodu bile
doğru dürüst.
sonra birini verdiler,diğerini bırakmak çok zordu,hep aklımda,hep endişe,
kaderin cilvesimidir nedir,şuan annemde kalanda o hastanede bıraktığımdı.
yavrum yaa kaderimi böyleymiş.
ama büyüdüler şimdi,30 aralıkta 1 yaşları bitiyor,ilk d.günümüz,
pamuklara sarrak büyüttük onları,ama allahıma şükür güçlü bebeklerdi,üzmediler annesini bi daha.
annemdekinide alıyorum d.günlerinden sonra,belki yürüyene kadar beklerim,
hergün birlikteyiz,ama yinede çok kötü böyle,ama bakımı okadar zorki,yanında biri olmak zorunda,
işin güzelliği,tadı kaçıyo sonra,o yorgunluk olunca..
o yüzden cnm demem oki,sabır,biraz daha bekle,kendini ii et,hazırlığını yap..