Merhaba. Belkide birçok kadının kendinden bir şeyler bulacağı bir konu olacak.2senelik evliyim. Henüz evladım yok ve ben o hasretle yanıp tutuşuyorum. İlk adet görmemden beri adetlerim hep düzenliydi.Öyle ki saatine kadar bilirdim. Ve bundan sebep mi bilmiyorum evlat sahibi olmayı çok kolay sanıyordum. Yanıldım...Ne eşimde ne bende sorun çıkmadı. Yumurtam çatlıyor ama döllenmiyor.Tekrar Dr gideceğim. Lakin "ben şunu denedim,şunun faydasını gördüm"diyecek olan varsa "iyice araştırarak,dr danışarak"kullanmak istiyorum. Her ay binbir umut ve acaba her ay kırmızı kart. Öyle zormuş ki. Her bebek gördüğümde içimdeki o ateş beni yakıyor. İnançlı biriyim ve bunun bir imtihan olduğunu düşünüyorum.Ama zor.Acabalar,neden olmuyorlar,yoksalar beynimi kemiriyor. Stres iyi gelmiyor evet ama engel olamıyorum.Daha pes ediyorum diyecek kadar dipte değilim vazgeçince gelecek meleğim (öyle derler:) bilemiyorum belkide...Bu belkiler,acabalar hep var. Ama en çok o umut var içimde her ay yeniden besleyip yeşertmeye çalıştığım. Sizlerden hem kendim hem aynı hislerde olan tüm KK kadınları adına yardım istiyorum.Mesela hamile kalmak isteyenler için bir meditasyon duydum.Çörekotu,soğan suyu ya da başka bir kür içecek vs ne varsa. Şimdiden teşekkür ediyorum