Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz kim dondurulmuş embyola pgt yapılmıyor genetik demiştik biz sadeceÇok geçmiş olsunAllah kısa zamanda yerini doldursun inşallah sağlıkla. 8.haftada tüp bebek ikizlerimi kaybettim kalp atışı durmasıyla. Biyopsiye yollandığında kromozom bozukluğu çıktı trizomi 12. 10.haftadan erken düşüklerde genelde kromozomsal bozukluklar dolayı oluyor. Diğer embriyolarımı pgt yaptırıp transfer oldum. Çok şükür şu an hamileyim.
tabi ki o sırada ben genetik kan pıhtılaşması testini hepsini yaptırdım. Doktorunuz sizi en iyi şekilde yönlendirecektir mutlaka
Yapılıyor dondurulmuslara da .Doktorunuz kim dondurulmuş embyola pgt yapılmıyor genetik demiştik biz sadece
Ben yapılmıyor diye biliyorum öyle duydum sordum hatta embryı oluştuktan sonra yapılır dondurulup konulduktan sonra olmaz dediYapılıyor dondurulmuslara da .
5-6 gun yanıBen yapılmıyor diye biliyorum öyle duydum sordum hatta embryı oluştuktan sonra yapılır dondurulup konulduktan sonra olmaz dedi
Embyoya zarar verme ihtimali varmış5-6 gun yanı
Blastokist aşamasında olanlara yapılır çözdürürler . hücre tabakasından hücre alırlar geri dondururlar . Aldıklarınıda genetik analize yollarlar
Bu saatte uymamışsınız siz5-6 gun yanı
Blastokist aşamasında olanlara yapılır çözdürürler . hücre tabakasından hücre alırlar geri dondururlar . Aldıklarınıda genetik analize yollarlar
Umarım inşallahÇok ama çok geçmiş olsun umarım tez zamanda sağlıklı bebeğiniz olur![]()
Evet canım Azcık uyumuşum geri uyandım reflü var da midem coşuyor sen ?Bu saatte uymamışsınız siz
Reflü son zamanlarda artık sıkıntı olur bende canım ya uyuyup uyandım erken uyudumEvet canım Azcık uyumuşum geri uyandım reflü var da midem coşuyor sen ?
Reflü son zamanlarda artık sıkıntı olur bende canım ya uyuyup uyandım erken uyudum
Merak etme canım tabiki sağlıcakla alırsın. Ben üç düşük yaptım sonra 28 haftalık bebeğimi kaybettim şu an tüp bebekte tekrar anne oldum hiçbir şey için geç değil canımKızlar 6 haftalık tüp bebek ikizlerimi kaybettim bundan 4 yıl önce de 4 aylık yine bebeğimi suyum biterek kaybettim sizin düşüklerden sonra sağlıklı gebelikleriniz oldu mu
Benim dondurulmuşa yapıldı ve onunla hamileyim, şişli memorial Gönül özer doktorumDoktorunuz kim dondurulmuş embyola pgt yapılmıyor genetik demiştik biz sadece
Allah çektiğiniz çilelerin mükafatını en güzel şekilde vermiş size ne güzelMerak etme canım tabiki sağlıcakla alırsın. Ben üç düşük yaptım sonra 28 haftalık bebeğimi kaybettim şu an tüp bebekte tekrar anne oldum hiçbir şey için geç değil canım
Anladım bakalım artıkBenim dondurulmuşa yapıldı ve onunla hamileyim, şişli memorial Gönül özer doktorum