"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bugünlerde bol bol yürüyüs yapiyom gökcem bayagi kilo aldim ben her gören sende yok bebekte varsa var yoksa su toplamisin diyolar ben 16 kilo aldim hayirlisi bakalim minigim iyi cok sükür bu arada son karar olcak galiba kizimin ismi HiRANUR olacak ben cok istiyorum ama bakalim ne derlerse herkes bisey söylüyo benim kararim bu........

eeee sen anlat nasilsiniz

amin bacim amiinnn inss sende bu günlere gelirsin hairlisiyla darisi bütün canlarimin basina yaa tek tek haberlerinizi alayim inss yarabbim

56 kiloydum bacim 1.59 boyumdu
ya bilmiyorum herkes sende yok diyo ama haliyle bendede var ama bi 6 kilo bende olsun karnim cok büyüdüüüüü ohaoldumsmile

demek anakucagı heee neblem loooo birden şaşırdım bende :)
bende napam canım işte dr gittim bugün 3 hafta sona gene gitcem inşş ya görünce ultrasonda felan acaip oluyo insan yaa hissetmedigim için galiba acaip oldum bide böyle yumruklar savuruyodu sanki çok hoşuma gitti:)
hazırlık olarak ben erken die düşünüyorum canım allah nasip etsin inş ilerki aylarda başlarız 7. aydan sonra inş

aa bu arada kızının ismide çok güzel hiranur begenirim o ismi nisa dan daha tatlı geliyo bana:)
ya hem sen zayıfmışsın beaa ne öle üzülüyon ben 66 ile kaldım bu ay gittim 67 olmuşum 1 kilocuk almışım :) aslında onların tartı acaip ben geçen ay evimde dijitalden tartıldım 66.5 tu bu ay tartıldım 66 idi ya ordada 65 i 66 yı gösterdi tartı ama kadın 67 yi gösterdiilk sabitlenmedi o sayılır dedi offffffffff nolcak bilmem artık

ayyy yesinler onun ellerini cimcimeee makbusun bebek icime kiz diye doguyodu dur bakalim seninki ne olcik benimki kiz ya herkese ayni duygu besliyorum hee

henüz hissetmiyosun degilmi oynadigini ilk bi oynasin sonra zaten durmaz bizimki hergün paattt küütttt valla gebertiyo benii

ayy demek bacaklar zayıf kaydirigubbakcemile3 be nde dört köşelige adayım canım sıkma sen canınıkaydirigubbakcemile3

henüz almassin 5 ayi bitir görecem ben hayirlisi bakalim ben zayiflamistim bile cikarttigim siralar yemiyodumki birden nasilda aldim hayret ettim bi 10 kilo birden aldim 6 kiloyuda yavas yavas aldim yani ben cok sasirdim tek umudum inss suyum coktur bebegimin kilosu boyu ayina göre cok iyi allahim esirgesin karnim büyük gören günüm bitti zannediyo galiba su cok

yok aglamacım henüz hissetmiyorum sadece kasık agrım oluyo bide rahim baskı gibi bide bazen sancı oluyo giibi oluyo inş rabbim o günleride gösterir bize:)

gercekten komik duruyo kis bi düzgün cekineyimde son halimi görün fazlada almam artik galiba minigim alir bundan sonra ne alirsa

canım saglıklı olsun inşş kiloyu herkes erken veriliyo diyolar seninde belki suyudur canım sonra uykusuzluktan emzirmekten veriliyo diyolar ben onların yalancısıyımkaydirigubbakcemile3

hmm hayirlisi canim bende cok cektim kasik agrilarindan ilk gebelik ne olsa normal bebek iyi olsunda canim gerisi bos anladik degilmi annelerin hakki neden ödenmiyo

kaydirigubbakcemile3 haklisin bende milletin yalancisiyim herkes prof olmus helede yasli kadinlar dinliyoz bakalim koca kari lafimidir baska biseymidir hayirlisi

vallaanaların hakkı ödenmez canım çokkk dogru daha ne ki buuuuuuuu onlar ayakları öpülesiler kaynana biraz sinir olsada :)

yaa öle geliyodum kimse olmuyodu cikiyodum bugün seni yakaladim sükür ben cikinca derinim gelmis onuda kacirdim özledim valla hepinizide yaa

Back
X