"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

aman makbercim bunların hepsi aynı yaaa.boşver ilgilenmen suç olur zaten offf offf

sölesin bacim biliyo tabiki hakli oldugunu fazla bisey beklemesin senden sende iki canlisin artik iyi demisin yapsinlar aldirma sen yagrin seninki oluncada aynisini onada diyecen tabiki disiplin sart bunu esinede hissettir ayrimcilik yapma korkusuna düsmesin zatzen sen adaletli bi insansin yapmassin bacim üzülme ok

makbuşum o hala senin hamişligini farkında deil ondan hala kızlarına baglılıgı tabi evladı sever ama senin bebegin dogdugunda bu seferde meylini ona verir sana bu kadar kızmaz canı m

slm gökçecim canım yiğenim nasıl iyidir umarım.yaa kist varken hamile kalabilirmiyiz acaba yaaa

demesi kolayda masalcım bunalıyorum artık kendi düşünmeli ya oysa aksini istiyo banyoya sokıyım ben yıkıyım giydiriyim falan kaldıki ben kendimle zor ilgileniyorum artık

iyi akşamlar hanımlar...
bu ay ilk korunmadık 28 nisan adet günüm...ve kasıklarım ağrıyo bişeyler batıyo şişkinlik var.
daha çok mu erken ?

masalcim nerde kocisin kiss sende benim gibi talimlimisin ne valla havada yakaladim ben bu bebegi zalim herif birgün yanimda durmadi kiss hayirlisi olur inss bacim takma kafaya öteki aya inss.....

iyi makbusum biz hala yakiyoruz yaa aksamlari soguk oluyo dr a sor belki biseyler önerir bacim... takma ok bak yalniza allah korusun hic üzülme bebegini düsün rabbimden sabir dile bacim

sanmıyorum gökçem saha şimdiden diyo inşallah doğduktan sonra ayrım yapmazsın ne demek bu tabiki yapıcam benim ilk göz ağrım olucak benim bebeğim en değerlim olucak ne bekliyor bilmiyorum inan bana daha bu güne kadar elini karnıma koyup hareketlerini bile dinlemedi

makbercim lafımı yanlış anlama bu sözcüğü sevmiyorum ama nasıl üvey anneler var onları görsünde sana şükretsin 2 canlı halinle böyle ilgileniyorsun daha ne istiyor anlamıyorumki

masalcıgım tabı kalabılırsın hatta hamıs kalınca kıst erır dıye duymustum ben bı arastır ıstersen netten
azızecıgım umarım hamıssındır ama daha cok erken ya ovülasyon zamanın yada ınsallah döllenme oldu belırtı verıyordur

masalcım saol canım yegeninde iyi çok şükür dr gittik bugün çok şükür ense kalınlıgı iyi ikili testide pazartesi çıkıcak oda temizdir umarım sen neler yapıyon hem kistle bildigim kadarı hamile kalan var yaa:)
azizecim hakkında hayırlı sı canım biraz erken gibi geldi bana ama ..
richim hoşgeldin nabe rkuşummmmmm

azizecim gününe baya var biraz daha bekle test yaparsın..

riçim hoşgeldin canım nasılsın

aglamacım takmamak kolay değil işte her dakka burnumun dibindeler dışarı çocuksuz çıkamıyorum bunaldım artık yaa..yalnızın durumuna gerçekten çok üzülüyorum ama aynı duruma düşmemem onun elinde değilmi aman boşver

hg kizlarr nerdesün kacar richiimmm nasilsin yaaa oh hasretlerim bitiyo valla hee tek tek...........

makbusum o kadarda degil valla ben corabimi bile giyemiyorum ayakkabilarimi giyemiyorum kalmiski hizmet edecez yok daha neler bacim bize kim bakiyo söle kocisine gelmesin üzerine zaten destek degil köstek olurlar zalimler yaaa

richim benim hg.ağzına sağlık canımcım yaa inşallah ne bilim ya çok zor beklemek 6 ay oldu ama yoruldum

masalcıgım tabı kalabılırsın hatta hamıs kalınca kıst erır dıye duymustum ben bı arastır ıstersen netten
azızecıgım umarım hamıssındır ama daha cok erken ya ovülasyon zamanın yada ınsallah döllenme oldu belırtı verıyordur

canmm inşallah...yumoş zamanım 9 ve 14 nisan arasıydı nette baktım nekadar doğrudur bilemem...hayırlısı olsun.şu an bile kasıklarım sancı yapıyo.

aaa makbuşcum tabiki sen kendi çocugunu daha çok seviceksin o senin kanın canın olcak ama bu demek degilki digerlerini eziyet edicen zaten dogduktan sonra inş kocanda görcek onlara kötü davranmadgını

makbercim lafımı yanlış anlama bu sözcüğü sevmiyorum ama nasıl üvey anneler var onları görsünde sana şükretsin 2 canlı halinle böyle ilgileniyorsun daha ne istiyor anlamıyorumki
neden yanlış anlıyım bitanem haklısın tabiki ne insanlar var kii yerimde kim olsa bu durumu kabullenmezdi de..ama dediğim gibi yaptıça fazlasını istiyo anne sevgisi görmemişlermiş kucağına al sev diyor ya ben annemiyim yada annelerimiyim banane kii..inan büyük olan 11 yaşına giricek üstünden çıkanları bile toplamaktan aciz herşey bana yük işte.ne diyimki Allah o anneleri olucak kadının belasını versin

makbusum anliyorum seni ama fazlasini bekliyoruz belki senden lütfen esit davrandigini göster aksini hissettirme kocana makbusum sen bil yeter senin degil ama onun cocuklari onlar o mecbur sen degilsin valla allahim yardimcin olsun ne denir bilmiyorum inanki esin korkuyo bence aceba ötekiler dislanirmi diye
kaynanan hic bakmiyomu azda olsa

Back
X