"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

RİCHİM saol canım allah razı olsun tabiki sizler varsınız bibütün olduk valla inşallah yıllarca böyle kopmayız canım.sen nasılsın?buldunmu kafana göre bişey?
MAKBUŞUM nasıl oldun canım öksürük devam ediyomu?
DERİNİM sen nasılsın?üstündeki ağırlık devam galiba .hayırdır inşallah canım .dikkat et kendine..havalarında etkisi olabilir..
canım daha iyi gibiyim yani en azından başım çok agrımıyo bugün.ama sürekli midem yanıyor..sanki midem yediklerimi kabul etmiyo asit olarak bogazıma çıkıyo afedersin:(((bugün ilacımın prospektüsünü iyice okudum da yan etkilere baktım.aynen bende olanlarmış..mide bulantısı baş dönmesi baş agrısı diyoboshayallersmileinşallah bu aydan sonra bi daha içirmez doktor yaa.ama sanmıyorum gebelik oluşmadıgına göre tekrar verecek offf...agırlıgı da sorma o da ayrı bişey..inan iki gecedir zar zor uyuyorum bi rahatsızlık var bedenimde yatak batıyor sanki nasıl desem huzursuz uyuyorum yani anlarsın...sen nasılsın hayatım?karşılaşamadık yaa unutulmaza baktım bende.12:45 de bitti uzun sürdü sanki bu akşam..ayy EDA beni öldürücek aglatırken yaaa bebegini kaçırdılar ya üç haftadır her bölümde salya sümük aglıyommafoldumben
derin aşkolsun okumuşumdurda kafamı var bende :) kimbilir ne düşünüyordum anlamamışımdır.. de canım ne olacakki, ben alınmam öyle şeylere zaten gittikçe nuniş gibi bişey oluyom sempatiksalakcinni
içinden ne gelirse öyle hitap et cicim:)bu arada geçmiş olsun dileklerin için sağol..
bebişşş ben seni nunişe benzettigimden falan degil yanlış anlaşılma olmasın.nick nurunayn oldugu için herzaman çagrışım yapıyodu bende söyledim çok seviyom nuniş demeyi kaydirigubbakcemile3
nedse bende kaçar kızlar kendınıze ıyı bakın öptüm

canımmm elbise buldun dimek.inşallah eşin de begenir yaa..ben esra erolun programda giydigi kostümler bayılıyorum ya...seni de kaçırmışım bu arada offffffboshayallersmile

canlarımm bekledim ama kimseler ugramadı..daha dogrusu ben yokken ugrayanları kaçırdım:(((neyse yarın evdeyiz kocişle inşallah güzel bir gün geçiririz..ebrarım belkim eminönüe gideriz cano,orada toptancıları arastırıcam toka verenleri:)))hemde gezmiş oluruz..öpüyorum hepinizi iyi uykular canım arkadaslarım..inşallah şuanda uyuyor olanlarınız çok yakında sahip olacakları minik meleklerini görüyordur rüyasında:Saruboceq:sizi seviyorumopuyorumnanaktan

RİCHİM saol canım allah razı olsun tabiki sizler varsınız bibütün olduk valla inşallah yıllarca böyle kopmayız canım.sen nasılsın?buldunmu kafana göre bişey?
MAKBUŞUM nasıl oldun canım öksürük devam ediyomu?
DERİNİM sen nasılsın?üstündeki ağırlık devam galiba .hayırdır inşallah canım .dikkat et kendine..havalarında etkisi olabilir..
sağol ebroşum valla öksürük tam gaz devam hiçbişey yapamadığım için kendiliğinden geçmesini bekliyorum..sen nasılsın özledim seni

herkeslere günaydın gece geç uyudum şimdide başım ağrıyor anlamadım zaten nedendir bu baş ağrıları :çok üzgünüm:neyse ilerleyen saatlerde gelirim kızlar öpüyorum sizi

bebişşş ben seni nunişe benzettigimden falan degil yanlış anlaşılma olmasın.nick nurunayn oldugu için herzaman çagrışım yapıyodu bende söyledim çok seviyom nuniş demeyi kaydirigubbakcemile3

anladım canım ne demek istediğini geçmiş olsun bu arada atladım galiba ne ilacı bu??

bu arda pasifikin kullnaıcı adı la Bianca diye değişti mi?pasifik yok bende bu isim var...

selam kızlarrrrr
bugün 23 nisan provası için stadyuma gittik yorgunluktan ölüyorum hala da tam iyileşemedim hastalık yakamı bırakmıyor 2.kutu antibiyotiğe başlıyorum umarım bu sefer atlatırım bu arada yarın eskişehire gidiyoruz....
riçim canım olur mu hiç öle şey bazen giriyorum topiğe kociş geliyo pc yi elimden alıyo bişey yazamadan çıkıyorum bu aralar kociş okul için web sayfası tasarlıyı pc yi alamıyom elinden bu arada elbise bulmuşsun inşallah kociş razı olur o modele valla ben bu konuda şanslıyım benimki hiççç karışmaz sen kendine neyi yakıştırıyosan giy der.

kızlar az önce baktımda pasifik bebeğini kaybetmiş malesef :(( çok üzüldüm adına Rabbim acısını hafifletsin inşallah..

bersum geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah çabucak iyileşirsin

sağol ebroşum valla öksürük tam gaz devam hiçbişey yapamadığım için kendiliğinden geçmesini bekliyorum..sen nasılsın özledim seni

herkeslere günaydın gece geç uyudum şimdide başım ağrıyor anlamadım zaten nedendir bu baş ağrıları :çok üzgünüm:neyse ilerleyen saatlerde gelirim kızlar öpüyorum sizi
oyy canım benim ya nedir bu baş agrısı:(((geçmiş olsun bitanemeŞeniz

anladım canım ne demek istediğini geçmiş olsun bu arada atladım galiba ne ilacı bu??
tamam canım ...adet düzenleyici kullanıyorum nurum cylo prognova diye bi hap.21 gün içiliyor sonra adet olunuyor hormonları düzenliyomuş bide.ama dogum kontrol hapı degil kesinlikle.
pasifik hamile mi yoksa derinim.....

bu arda pasifikin kullnaıcı adı la Bianca diye değişti mi?pasifik yok bende bu isim var...
ah canım yaaa hala hamile demeyi çok isterdim altta makbuşun yazıyı okuyunca şok oldum:(((( evet labianca yeni nicki.
selam kızlarrrrr
bugün 23 nisan provası için stadyuma gittik yorgunluktan ölüyorum hala da tam iyileşemedim hastalık yakamı bırakmıyor 2.kutu antibiyotiğe başlıyorum umarım bu sefer atlatırım bu arada yarın eskişehire gidiyoruz....
riçim canım olur mu hiç öle şey bazen giriyorum topiğe kociş geliyo pc yi elimden alıyo bişey yazamadan çıkıyorum bu aralar kociş okul için web sayfası tasarlıyı pc yi alamıyom elinden bu arada elbise bulmuşsun inşallah kociş razı olur o modele valla ben bu konuda şanslıyım benimki hiççç karışmaz sen kendine neyi yakıştırıyosan giy der.
bersum benimŞenizçok yorulmuşsun sen..şu tatil gelsede sende kendine gelsen dimi az kaldı ama yaa sık dişini güzel ögretmenŞeniz
kızlar az önce baktımda pasifik bebeğini kaybetmiş malesef :(( çok üzüldüm adına Rabbim acısını hafifletsin inşallah..

:çok üzgünüm:çok üzüldüm yaaa:((((bi msj atayım offf:((

off ben çok üzüldüm şimdi yaaaa..mesaj göndermek istedim ama mesaj kutusu doluymuş.bu ziyaretçi mesajlarını da kaldırdılar sinir oluyorum..bi iki densiz yüzünden ziyaretçi mesajlarından da olduk.
pasifigim inşallah iyisindir..belki buraya gelir okursun Allahım bi dahakine hayırlısını nasip etsin:(((

kıslarr bu arada pasifigin haberine hiç tepki vermediniz okumadınız mı acep:uhm:
canım pasifigin haberi burda yokki gelip yazmamış burya yazıpta sildi mi onu da görmedim canım.... sen nerde okudun?

canım kayıpmı etmiş ayyy üzüldüm şişmdi rabbim sabır versin yeniden göndersin melegini inşş siz nerden okudunuz ?

tamam canım ...adet düzenleyici kullanıyorum nurum cylo prognova diye bi hap.21 gün içiliyor sonra adet olunuyor hormonları düzenliyomuş bide.ama dogum kontrol hapı degil kesinlikle.

anladım allah şifa versin annemler geldi anaa bütün akrabalar doluşuyo bi durun dimi :) bi ara gireyim dedim kendine iyi bak sen bugün evdesin dimi gezdinizmi bakem emirganı:)

canım pasifigin haberi burda yokki gelip yazmamış burya yazıpta sildi mi onu da görmedim canım.... sen nerde okudun?

canım kayıpmı etmiş ayyy üzüldüm şişmdi rabbim sabır versin yeniden göndersin melegini inşş siz nerden okudunuz ?
gökçem ben bi ara buraya yazmıştım da hamile diye..kimse bişey yazmamış onun için öyle dedim.gözden kaçtı heralde...kaybetmiş bide makbuşta bugün söyledi çok üzüldüm:(((
o nick degişmiş labianca yeni nick.ben geçen arkadas listeme bakarken gördüm degişik isim diye son mesajlarını okım anlıyayım dedim kimmiş bi baktım bizim pasifik hamile oldugunu yazıyo öyle ögrendim yani.
sen nasılsın canoŞeniz

anladım allah şifa versin annemler geldi anaa bütün akrabalar doluşuyo bi durun dimi :) bi ara gireyim dedim kendine iyi bak sen bugün evdesin dimi gezdinizmi bakem emirganı:)

sagol nunişim.opuyorumnanaktan
ohh misafirler bastı seni hee ne güzel:))
kızz gezdik gezmesine de uzaklara gitmeye vakit kalmadı yorulduk çok.
evin eksiklerini tammmlamaya çalışıyorum da.biliyosun tül olayı falan.göya eminönüne gidecektik vakit kalmadı..bankada bekledik biraz.yemek falan filen derken geçti zaman.
bijuteri açılmış yeni oraya daldım kociş kapıda dikildi herzamanki gibi:)))toka aldım ordanda.
en son eve yürüyerek inmeye ikna ettim hemen minibüse biniyo çünkü üşengeçalsanaalsanasmileyol üstündeki tülcüye soktum onu..baktım baktım bikaç model begendim.ama almadık daha.kocişte begendi..koltugun yastıgını götürücem iyice bakıcam uyum saglıyomu diye.sıkıldı çok baktım diye hadi çıkalım annenle yada benim annemle hallet bu işleri dedi:mymeka:baktıgımla kaldım yanim..aman ne çok konuştum yawww..he bide muhabbet kuşu baktım haftaya alıcam kısmetse:))

oyy canım benim ya nedir bu baş agrısı:(((geçmiş olsun bitanemeŞeniz

ah canım yaaa hala hamile demeyi çok isterdim altta makbuşun yazıyı okuyunca şok oldum:(((( evet labianca yeni nicki.

bersum benimŞenizçok yorulmuşsun sen..şu tatil gelsede sende kendine gelsen dimi az kaldı ama yaa sık dişini güzel ögretmenŞeniz

:çok üzgünüm:çok üzüldüm yaaa:((((bi msj atayım offf:((
sağol tatlım ay nedendir bilmiyorum işte bi başlıyor ağrı geçmekte bilmiyor normal heralde bunlar

canım ben son mesajlarına girdim ordan okudum
gökçem ben bi ara buraya yazmıştım da hamile diye..kimse bişey yazmamış onun için öyle dedim.gözden kaçtı heralde...kaybetmiş bide makbuşta bugün söyledi çok üzüldüm:(((
o nick degişmiş labianca yeni nick.ben geçen arkadas listeme bakarken gördüm degişik isim diye son mesajlarını okım anlıyayım dedim kimmiş bi baktım bizim pasifik hamile oldugunu yazıyo öyle ögrendim yani.
sen nasılsın canoŞeniz

sagol nunişim.opuyorumnanaktan
ohh misafirler bastı seni hee ne güzel:))
kızz gezdik gezmesine de uzaklara gitmeye vakit kalmadı yorulduk çok.
evin eksiklerini tammmlamaya çalışıyorum da.biliyosun tül olayı falan.göya eminönüne gidecektik vakit kalmadı..bankada bekledik biraz.yemek falan filen derken geçti zaman.
bijuteri açılmış yeni oraya daldım kociş kapıda dikildi herzamanki gibi:)))toka aldım ordanda.
en son eve yürüyerek inmeye ikna ettim hemen minibüse biniyo çünkü üşengeçalsanaalsanasmileyol üstündeki tülcüye soktum onu..baktım baktım bikaç model begendim.ama almadık daha.kocişte begendi..koltugun yastıgını götürücem iyice bakıcam uyum saglıyomu diye.sıkıldı çok baktım diye hadi çıkalım annenle yada benim annemle hallet bu işleri dedi:mymeka:baktıgımla kaldım yanim..aman ne çok konuştum yawww..he bide muhabbet kuşu baktım haftaya alıcam kısmetse:))
nan karu hala öğrenemedin demi bu tarz işler erkeklerle halledilmezzzzz :))) annenle çık sen canım daha iyi olur.

sağol tatlım ay nedendir bilmiyorum işte bi başlıyor ağrı geçmekte bilmiyor normal heralde bunlar

canım ben son mesajlarına girdim ordan okudum

nan karu hala öğrenemedin demi bu tarz işler erkeklerle halledilmezzzzz :))) annenle çık sen canım daha iyi olur.

canım benim.minoset iç iyi gelir .
kız ne bilim yaa korayın zevkinede güvendigim için bakalım dedim birlikte.birlikte bakmaktan sıkılmaz o ama uzun sürerse çıldırıyoboshayallersmile
ama yinede çok güzel bi tül begenti bitanecikim:asigim:
benim koltuklar çiçekli diye begenemiyom ben ..yoksa tak diye begenicem.çiçekli koltuga desenli tül gitmiyo çünkü.degişik sade bişey arıyom ondan yaptıramadım hayylaa..ama bu son baktıgım yerde çok güzeller vardı yaa.güneşligi de stor yaptırıcam cano kısmetse.ama tülleri stor istemiyorum.bakalım napcaz artık.

Back
X