canım daha iyi gibiyim yani en azından başım çok agrımıyo bugün.ama sürekli midem yanıyor..sanki midem yediklerimi kabul etmiyo asit olarak bogazıma çıkıyo afedersinRİCHİM saol canım allah razı olsun tabiki sizler varsınız bibütün olduk valla inşallah yıllarca böyle kopmayız canım.sen nasılsın?buldunmu kafana göre bişey?
MAKBUŞUM nasıl oldun canım öksürük devam ediyomu?
DERİNİM sen nasılsın?üstündeki ağırlık devam galiba .hayırdır inşallah canım .dikkat et kendine..havalarında etkisi olabilir..

bebişşş ben seni nunişe benzettigimden falan degil yanlış anlaşılma olmasın.nick nurunayn oldugu için herzaman çagrışım yapıyodu bende söyledim çok seviyom nuniş demeyi kaydirigubbakcemile3derin aşkolsun okumuşumdurda kafamı var bende :) kimbilir ne düşünüyordum anlamamışımdır.. de canım ne olacakki, ben alınmam öyle şeylere zaten gittikçe nuniş gibi bişey oluyom sempatiksalakcinni
içinden ne gelirse öyle hitap et cicim:)bu arada geçmiş olsun dileklerin için sağol..
nedse bende kaçar kızlar kendınıze ıyı bakın öptüm
canımmm elbise buldun dimek.inşallah eşin de begenir yaa..ben esra erolun programda giydigi kostümler bayılıyorum ya...seni de kaçırmışım bu arada offffffboshayallersmile