"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

DERıNıM tül bakıyomuşsun canım inşallah gönlünce bulabilirsin çok hoş modeller var .insan hersene tül perde değiştirmek istiyo ama nerdeeee.buarada nasıl oldun daha iyisin inşallah..
NURUM gözünaydın tatlım annenler gelmiş benim içinde zemzem içermşisin?
MAKBUŞUM ay demek şafak azaldı hadi inşallah sağlıkla minişini kucağına alıcaksın canım.
GÖKCEM sen nasılsın datlum karşılaşamıyoruz?
BERSUM sende iyileşememişsin rabbim şifa versin canım buhavalar çok etkiliyo dikkat et kendine ..

buarada ULUSAL EGEMENLıK ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN turkbayragiturkbayragiturkbayragi
kızlar çalıştığım dönemde her 23 nisanda çok duygulu olurdum işim gereği anne ve çocuklar gelip alışveriş yaparlardı 23 nisan günü ellerinde bayraklar filan .bende hep düşünürdüm ne olurduda benimde olsaydı bende bayrama götürseydim diye .bugünde aklıma geldi biraz duygulandım senağlama
inşallah ogünleri bizde yaşarız .saçma gelebilir size ama insan herşeyde kendine pay çıkarıyo .şimdi anneler günü geliyo offf o çokdaha fazla koyuyo senağlama
neyse ebroş kaçar öpüyorum hepinizi..

buarada ağlama smıleleri çıkmamış ama ben inatla yapmak istedim .mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
çünkü bugün ruh halim bundan ibaret....

buarada ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN turkbayragiturkbayragiturkbayragi
kızlar çalıştığım dönemde her 23 nisanda çok duygulu olurdum işim gereği anne ve çocuklar gelip alışveriş yaparlardı 23 nisan günü ellerinde bayraklar filan .bende hep düşünürdüm ne olurduda benimde olsaydı bende bayrama götürseydim diye .bugünde aklıma geldi biraz duygulandım senağlama
inşallah ogünleri bizde yaşarız .saçma gelebilir size ama insan herşeyde kendine pay çıkarıyo .şimdi anneler günü geliyo offf o çokdaha fazla koyuyo senağlama
canım kıyamam sana duygusallaşmışta :teselli:üzülme inşallah seneye kucağında bebişinle geçirirsin 23 nisanıŞeniz
kızlar topiğinize beni de kabul edermısınız? =)
ne demek canım benim hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan

bu arada kızlar şafak 99 :)) nihayet 100den aşağıya düştük bakalım kalan zaman nasıl geçicek.
neyse makbuş kaçarr kaydirigubbakcemile4
ohh maşallah günler azalmış canım saglıkla kucakladıgın günde çabuk gelr inşalah
buarada ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN turkbayragiturkbayragiturkbayragi
oyy kıyamam aşkitoma datluma yarabbim sanada inş tez vakit nasip eylesin anne olmayı canım benim olumunekankayizsmile herşeyin vakti var bizlerde bekleyip o gün gelsin die sabır ediyoruz inşallah sende çokk mutlu olucaksın canım inşş:1hug:
kızlar topiğinize beni de kabul edermısınız? =)

hoşgeldin canım topigimize ama bu aralar bizim topik durgun biraz:kızgın: arkadaşlarla karşılaşamıyoruzsenağlama umarım senle karşılaşırız gerçi ekim annelerinde karşılaşıyoruz yaa.s.

slm kızlar nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
bayram bıttı ama bayramınız kutlu olsun ınsallah allahım yavrularımızı bayrama götürmeyıde nasıp eder:Saruboceq:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

cnm benım sen herseyın engüzelını hakedıyosun rabbım görüyo
bızde götürücez yavrularımızı bayrama ıcını rahat tut sen hıcbırsey ıcın gec degıl
buradan onlarıda konusucaz canını sıkma sakınopuyorumnanaktan:1hug:

ya asagıda 3 kayıtlı kullanıcı okuyor dıyor bırısı nurum bırısı ben bırısıde saklanıyo kımsın gelde konusalım arkadasım sositosositolaelaelaelaelae

iyi geceler kızlar...
ebrarcım ne demek içtim ama dedimki allahım ben içiyom sen şifasını arkadaşıma ver göbüşüne melek ver...
ama bak yapma böyle üzülme ağlama elbet bizimde bayramlarda güzel günlerde çocuklarımızla geçireceğimiz günler gelecek inaşallah..
ben az gezineyim kimseler yo..
herkese tatlı ruyalar..

makbusum ay negüzel safak 99 olmus masallah cnm gecer hayırlsıyla oda gecer ınsallah kib cnma.s.
derınım perde arastırıyormussun cnm umarım gönlüne göre bulursun tatlım ben su fransız dantellerı tarzındakılerde bayılıyorum ya hadı sımdıden hayırlı olsun cnm:1hug:
kızlar umarım ıyısındır öptüm sızlerıdea.s.:asigim:

nurum neolsun fıstıgım bı bakım ne var ne yok dıye dedım sen neyapıyosun nasılsın gece kusu yınemı yalnızsın

iyi geceler kızlar...
ebrarcım ne demek içtim ama dedimki allahım ben içiyom sen şifasını arkadaşıma ver göbüşüne melek ver...
ama bak yapma böyle üzülme ağlama elbet bizimde bayramlarda güzel günlerde çocuklarımızla geçireceğimiz günler gelecek inaşallah..
ben az gezineyim kimseler yo..
herkese tatlı ruyalar..

bak yıne benı yok saymıs ben az gezıneyım kımseler yok ıyıgeceler demıs nurum benım artık alınıyorum ha ona göre alsanaalsanasmile:olmaz::umursamaz:

nurum bu sefer kızdım sana haberın olsun cvp vermedende kactın
tatlım ben kımseyı baglamıyorum gelın benle konusun dıye sende mecbur degılsın
emınım ıcınde kötülük yokturdur senı severım ama kırıldım ıste:çok üzgünüm:

makbuşum,richim,gökcem,nurum hepinizden allah razı olsun canlarım oluyo işte bazen .özelliklede bayramlarda anneler gününde babalar gününde daha bi koyuyo çocuk özlemi neyse rabbim veriyo sabrını .inşallah bizde görücez ogünleri bu dünyada olmasada ahirette.

Back
X