"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ahhh derinim ahhh nedenirki işte böyle insan enyakınlarından bazı şeyler duyunca daha fena oluyo çok koyuyo insana çokk.ya bence herkes aklını kendine saklasın artık hiç taviz vermiyorum ben direk yapıştırıyorum cevabı benim çektiğim sıkıntıları kimse bilmiyo akıl vermekde onlara düşmüyo..eminim senin arkadaşında içinde art niyet yokturda insanlar nasıl konuşulacağını bilmiyo .allah akıl fikir versin herkese..

evet canım çok samimi arkadasımdır art niyet yok içinde uzun yıllar birliktede çalıştık tanıyorum yani iyice...o anlamda demedi elbette ama o anda kendimi nasıl hissettim biliyon mu,sanki ben dıa etmeyi bilmiyo musum da,bebegim olsunda nasıl olursa olsun demişim gibi oldu ..Allahım en hayırlısını bilir.zamanı geldiginde bizlerede saglıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inşallah...

derinim bana mesaj attı bende yazdım saolsun yaa allahımda onun gönlüne göre versin inşallah.
sendende allah razı olsun bebiş...

kızlar ben müsadenizi isteyecem uykum da geldi ve başım agrıyo birazda...
kalmayı çok isterim biliyosunuz ama sabah kalkamıyoruz sonra.
Allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah...
Rabbim beni de affetsin günaha girdiysem arkadasımı anlatıpta.ama kötülemek için degil dertleşmek için anlattım..içinde kötülük yok biliyorum asla yok.
ben alınganlık ettim işte.dualar konusunda çok hassasım da..böyle şeyler denmez belki ama çok fazla dua eden biri oldugum için o anda duayı bilmiyomuşum gibi oldu sanki..amann işte naladınız siz onu...onun ne demek istedigini anladım aslında.konusurken gerçekten onun anladıgı gibi bir cümle kurdum sanki ondan öyle tepki verdi o da...amann unutun gitsin.Allah onada hepimize saglıklı tatlı mı tatlı bebişkolar versin.tatlı rüyalar canlarımopuyorumnanaktan

derinim anladık tatlım sen kafaya takma olur böyle şeyler inşallah enkısa zamanda bizde göbüşümüzde bebişimizle dolanıp durcaz.herşey gönlünce olsun kuzum çok öpüyorum seni allah rahatlık versin.bende kaçıcam zaten..

tmm derınım kib cnm cok öptüm allah razı olsun duaların ıcınde allahım senınde kalbınden gecen herseyı hakkına hayırlı etsın:Saruboceq:a.s.

derinim anladık tatlım sen kafaya takma olur böyle şeyler inşallah enkısa zamanda bizde göbüşümüzde bebişimizle dolanıp durcaz.herşey gönlünce olsun kuzum çok öpüyorum seni allah rahatlık versin.bende kaçıcam zaten..
sagol canım.Allahım biliyo benim kalbimi..varsın herkes istedigini düşünsün dimi ama..ben rahatım.bebişim rabbim istedigi zaman gelecek hayırlısıyla..bekleyecegiz ne zamana kadar olursa.yeterki saglıklı olsun gerisi boş...bende çok öptüm canım benim Allah rahatlık versinŞeniz
tmm derınım kib cnm cok öptüm allah razı olsun duaların ıcınde allahım senınde kalbınden gecen herseyı hakkına hayırlı etsın:Saruboceq:a.s.

sende kib fıstıkımopuyorumnanaktanaminnn hepimizin inşallah..çok öptüm seni deŞeniz

aaa bu aradaa boncugumuzun kızı olacak kızlar haberiniz var mıydı?kız ismi arıyor.AYŞE nin yanına ek olarak öneri istemiş.bende AYŞE SU dedim:))

siz msn e mi daldınız yoksammmmmmmmmmmm:oklava:neyse kaçtım ben canolarrrkaydirigubbakcemile4
bu arada makkoşum çok özledim seni:(((iyisindir inşallah bebişim öptüm bitanemiŞeniz

canım kıyamam sana duygusallaşmışta :teselli:üzülme inşallah seneye kucağında bebişinle geçirirsin 23 nisanıŞeniz

ne demek canım benim hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan
hosbuldum makber tskler cnm abone oldum konuya kk ya gırdıgımde ugraıycam buraya da :)
ohh maşallah günler azalmış canım saglıkla kucakladıgın günde çabuk gelr inşalah

oyy kıyamam aşkitoma datluma yarabbim sanada inş tez vakit nasip eylesin anne olmayı canım benim olumunekankayizsmile herşeyin vakti var bizlerde bekleyip o gün gelsin die sabır ediyoruz inşallah sende çokk mutlu olucaksın canım inşş:1hug:

hoşgeldin canım topigimize ama bu aralar bizim topik durgun biraz:kızgın: arkadaşlarla karşılaşamıyoruzsenağlama umarım senle karşılaşırız gerçi ekim annelerinde karşılaşıyoruz yaa.s.
evet canım ekım annelerınde karsılasıyoruz :) burda da buldum senı
PİNGUU buarada hoşgeldin aramıza nedemek kabul etmek herzaman bekleriz canım .hamişsin galiba sağlıkla al kucağına minişini inşallah...
evet ebrarcım hamileyim size destek olurum tecrubelerımızı paylasırız faydalı olur dıye dusunuyorum ınsallah sız de bır an once kavusursunuz meleklerınıze
aaa ben pinguya da alıntı yaptıydım ama araya kaynamış:)))
hoşgeldin aramıza PİNGUU tabiki alırız herkese açık bizim topicimiz tatlım.
hosbuldum canım cok sıcakkanlısınız hepnız cevap yazdınız cok tesekkur ederım
evet pingu hoşgeldın cnm aramızaopuyorumnanaktan
hosbuldum rıchberry sık sık karsılasırız artıkopuyorumnanaktan

sayfalar cok ılerlemıs kızlar valla arada baska cevap yazan ve gormedıgım varsa affola:kedi:

Back
X