"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hosbuldum makber tskler cnm abone oldum konuya kk ya gırdıgımde ugraıycam buraya da :)

evet canım ekım annelerınde karsılasıyoruz :) burda da buldum senı

evet ebrarcım hamileyim size destek olurum tecrubelerımızı paylasırız faydalı olur dıye dusunuyorum ınsallah sız de bır an once kavusursunuz meleklerınıze

hosbuldum canım cok sıcakkanlısınız hepnız cevap yazdınız cok tesekkur ederım

hosbuldum rıchberry sık sık karsılasırız artıkopuyorumnanaktan

sayfalar cok ılerlemıs kızlar valla arada baska cevap yazan ve gormedıgım varsa affola:kedi:

günaydın canım opuyorumnanaktanayy hamileymişsin ne güzel yaaa dedigin gibi bize destek olursun herzaman gel canım .Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq:
herkese günaydın kıslarrrrrropuyorumnanaktan
annecigime kahvaltıya gidiyorum ablişim geldi de dünzemuszemus
hepinizi çok öpüyorum canlarım ..iyi bir haftasonu diliyorum..bu iki gün içinde bi hamile haberi hissediyorumkaydirigubbakcemile3Allahımm inşallah yaaaaa:Saruboceq:

bak yıne benı yok saymıs ben az gezıneyım kımseler yok ıyıgeceler demıs nurum benım artık alınıyorum ha ona göre alsanaalsanasmile:olmaz::umursamaz:

richi aşokolsun dün ismin bende gözükmediki sonra yazmışsın ya aşşagıdaki üçüncü kim diye...
işte o zaman farkettim seni, hatta naılsın dedim cevabını okuyamadan elektirikler kesildi birden, bak öyle düşünürsen alınırım seni niye görmezlikten geleyimki Şeniz yerimseniben

nurum bu sefer kızdım sana haberın olsun cvp vermedende kactın
tatlım ben kımseyı baglamıyorum gelın benle konusun dıye sende mecbur degılsın
emınım ıcınde kötülük yokturdur senı severım ama kırıldım ıste:çok üzgünüm:

richi ne bu ne demek ya... hiç öyle şy yaparmıyım:((
vallahi sen mesaj yazana kadar topice girdiğini farketmemiştim, seni görmezlikten gelse idim sonradan yazarmıydım hiç???...
vallahi böyle düşündüğün için ve kırıldığın için çok üzüldüm...
eşim evde olduğu zaman bırak geceleri gündüzleri bile giremiyorum.
siz geceleri öyle deriiin deriiin konuşurken ben size hevesleniyorum, dün gece evde değildi
evde olmaması işimede geldi ama elektirikler kesildi, öylece çıkıvrdim istemeksizin..
sanal alemde bazen kendini insan ifade edemiyor, yada ben yeni yeni alışıyorum bilmiyorumkismile
diiicem oki kusura bakma Şeniz :mymeka: kulağımı çekebilirsin :mymeka:

richim kırılma canım nurun kötü niyetli olmadığını biliyosun çıkmak zorunda filan kalmıştır yani takma kafaya..

aynen bende tam aynısını yazacaktım ebuş benden çok yaşayacan:Saruboceq:

riçim benim,seninde dedigin gibi o niyetle dememiştir..yazdıgı cümleye bakıldıgında insan öyle anlıyo gerçekten ama sende biliyosun ki demez canım benim..alınma sen boşa...

derinim bende içerden dinliyorum yanık yanık geliyo işte..offfff ulennnnn
richim kafaya takmıyosun demi inan nurda yapar açıklamasını ama art niyet yoktur..

evet kızlar inanın art niyetim yok hatta yazılanlara bakılırsa önce yazdığımda richiyi görmemiştim, fakat o yazınca richi ne var ne yok güzellik opuyorumnanaktan dedim...
cevabını okuyamadan elektirik kesildi öyle çıktım...
çok teşekkür ederim.

ayrıca ebrarcım inşallah hep beraber olamasakda zemzemi kendi kaynağından içeriz, bişey değil sende olsan benim için aynısını yapardın..

sayfayı ben doldıudum değilmi??
yazmak zorundaydım....
herkese güzel hafta sonları diliyorum..

selam hanımlar güzel bir haftasonu diliyorum derin ve nurdan başka uğrayan olmamış .uykucular uyuyomusunuz yoksa.
derinim boncuğun kızı olcağını biliyodum kuzum sağlıkla gelsin inşallah dünyaya .isim konusundada aklıma şuanda bişey gelmiyo gelirse yazıcam inşallah.buarada gözünaydın ablan gelmiş .
nurum çok saol canım allah razı olsun..
pinguu nedemek yaa bizim topic böyledir herzaman gelirsin inşallah..

günaydın canım opuyorumnanaktanayy hamileymişsin ne güzel yaaa dedigin gibi bize destek olursun herzaman gel canım .Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin:Saruboceq:
herkese günaydın kıslarrrrrropuyorumnanaktan
annecigime kahvaltıya gidiyorum ablişim geldi de dünzemuszemus
hepinizi çok öpüyorum canlarım ..iyi bir haftasonu diliyorum..bu iki gün içinde bi hamile haberi hissediyorumkaydirigubbakcemile3Allahımm inşallah yaaaaa:Saruboceq:

sağol canım darısı sızlerın basına ınsallah ınsan ne hıssedecegını bılemıyor cok guzel bı duygu Rabbım hepınıze kısmet etsın ınsallah bizi de cinsiyet telaşı sardı sımdı heyecanla 12 mayısı beklıyoruz :ecrin_bebek:

selam hanımlar güzel bir haftasonu diliyorum derin ve nurdan başka uğrayan olmamış .uykucular uyuyomusunuz yoksa.
derinim boncuğun kızı olcağını biliyodum kuzum sağlıkla gelsin inşallah dünyaya .isim konusundada aklıma şuanda bişey gelmiyo gelirse yazıcam inşallah.buarada gözünaydın ablan gelmiş .

gelırım canım gelırım gelmem mı sız boyle karsılarsınız da :kedi:

pingucum naber canım ?
yaf kızlar dün kaçırmışım hepinizi yaa ohh muhabbetler edilmiş ne güzel
richim elbiseyide almışsın ee datlum bize göstermiyicen mi:( ekle resim burya okeyy
derinim sen napıyon demek abin geldi güzel vakit geçirin inş ya nazarboncugumu da eylül anneleri topiginde yazarken görmüştüm kızı olcakmış AYŞE YAREN olsun bence:)

pingucum naber canım ?
richim elbiseyide almışsın ee datlum bize göstermiyicen mi:( ekle resim burya okeyy
derinim sen napıyon demek abin geldi güzel vakit geçirin inş ya nazarboncugumu da eylül anneleri topiginde yazarken görmüştüm kızı olcakmış AYŞE YAREN olsun bence:)

ıyı gokcecım nasıl olsun ekım annelerının gobuslerı topıgıne az once resım koydum sımdı cekıp kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/353594-2010-ekim-annelerinin-gobusleri.html

baktım canım ama daha göbüş minicik yaaa maşallah :) benimki koca göbek oldu sanarsın 6 aylık kaydirigubbakcemile3

makbusum ay negüzel safak 99 olmus masallah cnm gecer hayırlsıyla oda gecer ınsallah kib cnma.s.
derınım perde arastırıyormussun cnm umarım gönlüne göre bulursun tatlım ben su fransız dantellerı tarzındakılerde bayılıyorum ya hadı sımdıden hayırlı olsun cnm:1hug:
kızlar umarım ıyısındır öptüm sızlerıdea.s.:asigim:
sağol riçimmm valla şaka maka derken geçiyor işte zaaman..ben kucağıma almadan sizinde güzel haberleriniz gelir inşallah
siz msn e mi daldınız yoksammmmmmmmmmmm:oklava:neyse kaçtım ben canolarrrkaydirigubbakcemile4
bu arada makkoşum çok özledim seni:(((iyisindir inşallah bebişim öptüm bitanemiŞeniz
yavrıımm bende seni özledim iyi olmaya çalışıyorum bildiğin gibi işte..
hosbuldum makber tskler cnm abone oldum konuya kk ya gırdıgımde ugraıycam buraya da :)

evet canım ekım annelerınde karsılasıyoruz :) burda da buldum senı

evet ebrarcım hamileyim size destek olurum tecrubelerımızı paylasırız faydalı olur dıye dusunuyorum ınsallah sız de bır an once kavusursunuz meleklerınıze

hosbuldum canım cok sıcakkanlısınız hepnız cevap yazdınız cok tesekkur ederım

hosbuldum rıchberry sık sık karsılasırız artıkopuyorumnanaktan

sayfalar cok ılerlemıs kızlar valla arada baska cevap yazan ve gormedıgım varsa affola:kedi:
oh iyi yapmışsın canım asıl uğramazsan alınırızopuyorumnanaktan

merhaba güzeller biraz geç oldu ama ancak gelebildim.sabah erken kalktım hastanede randevum vardı muayenemi oldum çok şükür herşey yolunda maşallah 800 gram olmuş minişim artık ultrasonda bütün olarak göremiyoruz bile :)) hastaneden sonra dışarda kahvaltı yaptık beni anneme bıraktı oda okuluna gitti..evede yeni gelebildim..mayısın 15inde gidicem tekrardan doktora..
neyse şimdilik çıkmam lazım akşam görüşürüz

sağol riçimmm valla şaka maka derken geçiyor işte zaaman..ben kucağıma almadan sizinde güzel haberleriniz gelir inşallah

merhaba güzeller biraz geç oldu ama ancak gelebildim.sabah erken kalktım hastanede randevum vardı muayenemi oldum çok şükür herşey yolunda maşallah 800 gram olmuş minişim artık ultrasonda bütün olarak göremiyoruz bile :)) hastaneden sonra dışarda kahvaltı yaptık beni anneme bıraktı oda okuluna gitti..evede yeni gelebildim..mayısın 15inde gidicem tekrardan doktora..

canım hangı aydan sonra artık bı butun olarak gorememeye basladınız ben de cok merak edıyorum 12 mayıs kontrol gunum cınsıyetını soylıycek ınsallahopuyorumnanaktan bu arada aylık gıtmıyorsun sen galıba kontrollere benı ayda bır kez cagırıyor da

gökçem senin geöbüşü merak ediyodum ben de sen de koysana resmini.....

amin canım ben bilmiyıodum yaff yeni ögrendim:)
ablişimle fazla görüşemedik sabah kahvaltıya gittim..bu akşam gidecektim koray bey yamuk yaptı herzamanki gibi:mymeka:çok yorgunmuş sürükleme beni oralara falan filann.ama görecek o ben gidiyomuyum bakalım malum yerlere:dilcikar:
sağol canım darısı sızlerın basına ınsallah ınsan ne hıssedecegını bılemıyor cok guzel bı duygu Rabbım hepınıze kısmet etsın ınsallah bizi de cinsiyet telaşı sardı sımdı heyecanla 12 mayısı beklıyoruz :ecrin_bebek:

gelırım canım gelırım gelmem mı sız boyle karsılarsınız da :kedi:
aminnn tüm isteyenlerin canım sagolasınopuyorumnanaktan
ayy az kalmış yaa ne meraklanıyosundur kimbilir..saglıcakla gelsin bebişko:Saruboceq:

pingucum naber canım ?
iyim datlumŞenizvallah ablamla görüşemedik fazla işte canım ya saglık olsun napalım.yarın sabah yine kahvaltıya gidicem.sonrada gidicek zaten akşam üstü:(((
sen iyisin inşallah bebişim?bu arada ayşe yaren de iyimişkaydirigubbakcemile5

canım benim..öpüyorum seni aşkitomopuyorumnanaktan
canımmm MAAŞALLAH kucagına alıp resmini koydugun günleride görücez kuşummmmŞeniz
gökçem senin geöbüşü merak ediyodum ben de sen de koysana resmini.....

senoşş napıyosun canım..ikiz minişler nasıllar?çok öpüyorum üçünüzüde:emir_bebek:opuyorumnanaktan

slmmmmmmmmmmmmmmmm hatunlar güzel bi hafta sonu geçirin inş benim gibi evde tıkılıp kalmayın
oyy benim datlum eve tıkılıp kalmışmı kıyamam yaa dışarı çıkarsaydı kocişin gerçi nereye gidecen oda var.neyse sağlık olsun cano ben senin yerine geziyorum merak etme kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
görüşemedik özledimmmmmm
oyy maşallah minişine makbuşum daha çok ufak ama büyüycek dünyaya geleceği zamana kadar sağlıkla gelsin inşallah .ay heyecan yaptım yaa hayırlısıyla bi gelse bizde tanışsak yiğenimizle..
amin canım ben bilmiyıodum yaff yeni ögrendim:)
ablişimle fazla görüşemedik sabah kahvaltıya gittim..bu akşam gidecektim koray bey yamuk yaptı herzamanki gibi:mymeka:çok yorgunmuş sürükleme beni oralara falan filann.ama görecek o ben gidiyomuyum bakalım malum yerlere:dilcikar:

aminnn tüm isteyenlerin canım sagolasınopuyorumnanaktan
ayy az kalmış yaa ne meraklanıyosundur kimbilir..saglıcakla gelsin bebişko:Saruboceq:

iyim datlumŞenizvallah ablamla görüşemedik fazla işte canım ya saglık olsun napalım.yarın sabah yine kahvaltıya gidicem.sonrada gidicek zaten akşam üstü:(((
sen iyisin inşallah bebişim?bu arada ayşe yaren de iyimişkaydirigubbakcemile5

canım benim..öpüyorum seni aşkitomopuyorumnanaktan

canımmm MAAŞALLAH kucagına alıp resmini koydugun günleride görücez kuşummmmŞeniz

senoşş napıyosun canım..ikiz minişler nasıllar?çok öpüyorum üçünüzüde:emir_bebek:opuyorumnanaktan

hımmm senin kociş dayak istiyo demek derinim alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
neyse bu erkekler hep aynı sende ona misilleme yaparsın anlar anyayı konyayı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gelin artık tatlışlar azcık sohbet edelim yaa..

Back
X