"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

saol cnm sen nasılsın

çok şükür yaa.iyi diyelim işte...başım çok agrıyor yine.yatıcam uzanıcam birazdan:(((
bu adet düzenleyici hap mahvediyor beni:(((

tatlım müsadenle ben kaçayım biraz..sayfamı açık bırakıyorum arada bakıyorum işte.yatayım azıcık.işten geldim yemek yedim hemen oturdum.oturdukça agrım artıyor...
öptüm pingumŞeniz

çok şükür yaa.iyi diyelim işte...başım çok agrıyor yine.yatıcam uzanıcam birazdan:(((
bu adet düzenleyici hap mahvediyor beni:(((

tatlım müsadenle ben kaçayım biraz..sayfamı açık bırakıyorum arada bakıyorum işte.yatayım azıcık.işten geldim yemek yedim hemen oturdum.oturdukça agrım artıyor...
öptüm pingumŞeniz

gecmıs olsun cnm uzan tabı gorusuruz yıne opuyorumnanaktan

canım benim inşallahŞeniznapıyon nevar ne yok bebişim?

canım sanada güzel günleropuyorumnanaktan
prenses ugramadı nurum bende merak ediyom onu.inşallah iyi haber getirir.:Saruboceq:

gökçemmm dedigin gibi az daha büyüsün göbüşün o zaman koyarsın cano bende merak ediyom :)):nazar:
KOCıŞ OLAYINI DA SORMA ..ÇOK SıNıRLENıYORUM BU DURUMA ama napcan işte..bu arada büyük harf gitmişim farkında olmadankaydirigubbakcemile3
ayy inşallah rüyan gerçek çıkar canım yaaaa inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

:nazar: :nazar: :nazar:
senam benim.bak tam sana dua edecekken ezanda okunuyor..dilerim tüm hamileligin böyle sorunsuz geçer kuşummm herşey çok güzel olacak canım benimŞeniz

ayy nunişim yaa üzme kendini lütfenn:teselli:
çok istemek illa olsun demek ayrı,hayırlısıyla istemek ayrı canım..sende herzaman hayırlısıyla diyenlerdensin Allahım korusun öyle şeyler getirme aklına..gerçi bende düşünüyom bazen ama işte insan aklı her olasılıgı düşünüyor..Allahım saglıklı güzel eli ayagı düzgün akıllı evlatlar nasip etsin zamanı geldiginde...
bende geçen arkadasımla ilgili konu anlatmıştım hatırlarsan..orada üzüldügüm noktada benzer birşeydi aslına bakarsan...sanki arkadasıma o anda "aman olsun da nasıl olursa olsun" demişim gibi bir izlenim oldu...rabbim içimi biliyo napalım.ben o anda onu demek istemedim ama öyleymiş gibi oldu...bende herzaman şöyle dua ederim nurum;
"ALLAHIM,eger birgün banada bir evlat dogurmayı nasip edersen,saglıklı,eli ayagı düzgün akıllı evlatlar nasip et" diyorum...
ALLAHIM yanlış dualar etmekten sana sıgınırım:Saruboceq:

amiin derincim amin tüm kalbimle...
valla bende rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat nasip eyle diye dua ediyorum..
öyle olmuşki hep dilimde bu, ve helalinden rızkımızı arttır imanlı sağlıklı ömürler nasip eyle...
inan hep dilimde bu dualar; ah o insanlar varya onları sallaaaa gitsin takma kafana; nedense çok kolay geliyo onlara anne olmak; ama yaşayan bilir..
baksana bana preseed bile nasip olmadı; ama sağolsun pingiu bana bi konuda yardımcı oldu:) birde bu yöntemi deniyeceğim:)

bak kocişine söyle seni üzmesin haa alsanaalsanasmile loçkam hepsi ayrı dert bende hep evdeyim geceleride yalnızım inan tartışmaya yüreğim yok allah akıl fikir versin onlara
rahatsızmışsın geçmiş olsun canım allah şifa versin..

Son düzenleme:
selam canlar hafta sonu eskişehirdeydik bol bol gezdik geldik
gökçemmm rüyanda beni görmüşsün hayır olsun inşallah en yakın zamanda çıkar rüyan
ebroşum beni merak etmişsin yazmıştım haftasonu burada olmayacağımı gözünden kaçtı heralde çok özledim senide karşılaşırız inşallah

eh bakın kimseler yok ben çıkarım sözleşmiş gibi hepçeeniz toplaşırsınız aklinialirimsmile

nurcum annenler gelmiş gözün aydın tatlım
pressed almışsın nasıl kaybolmuş kargoda mı sorun olmuş o kadar para verdin çözülse bari bu durum bende almayı düşünüyodum kurt düştü içime olmadı eczaneye getirtireyim

herkese iyi pazarlar...
ebrarcım makbercim derincim richicim turkuazcım gökçecim bersucum ağlamacım herkese güzel günler..
hiç görüşemiyoz ya mafoldumben..
prensnes hiç uğramadı değilmi yoksa benmi atladım?? acaba ne oldu son durumu??*
ve adını hatırlamadığım topiğe yeni gelen kızlar herkese güzel günler ...
ve tabii güncüğümü sevalciğimi unutmadım zeynoyuda gelrim artık dedi ama gelmedi???
makbercim kzın okadar oldumu maşallah berakellah :nazar: rabbim nazarlardan kötülüklerden korusun onu...
evet bitanem o kadar oldu zaman hiç geçmiyormuş gibi geliyor ama geçmişe dönüp bakınca yarılamışız bile yolu..inşallah sizlerde yaşıcaksınız bu günleri
gökçem kontrole cuma gittim canım çok şükür bir sorun yok bakalım ya inşallah hep böle sorunsuz devam ederiz inşallah....bu arada maşallah ne çabuk zaman geçti yaaa......cinsiyetini öğreneceksiniz ne güzel bizim daha 1,5 ay var öğrenmemize...çooooooook ama çok merak ediyorum...tabi önce sağlık rabbimden...
canım seninde yiğenleriminde iyi olmasına çok sevindim..şimdi 1 buçuk ay var diyosun ama çabucak geçicek görüceksin

kızlar birazcık işim var daha sonra gelicem yine öpüyorum sizi

amiin derincim amin tüm kalbimle...
valla bende rabbim sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bi evlat nasip eyle diye dua ediyorum..
öyle olmuşki hep dilimde bu, ve helalinden rızkımızı arttır imanlı sağlıklı ömürler nasip eyle...
inan hep dilimde bu dualar; ah o insanlar varya onları sallaaaa gitsin takma kafana; nedense çok kolay geliyo onlara anne olmak; ama yaşayan bilir..
baksana bana preseed bile nasip olmadı; ama sağolsun pingiu bana bi konuda yardımcı oldu:) birde bu yöntemi deniyeceğim:)

bak kocişine söyle seni üzmesin haa alsanaalsanasmile loçkam hepsi ayrı dert bende hep evdeyim geceleride yalnızım inan tartışmaya yüreğim yok allah akıl fikir versin onlara
rahatsızmışsın geçmiş olsun canım allah şifa versin..
evet canım aynen valla benimde dilimde hep hayır dualarım.Rabbim kabul ederse.:Saruboceq:evet insanlara herşey kolay geliyor dimi..
presedi de niye yollayamadılar ki acaba yaaa..aman takma kafana cnm.inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın kuşum.
ahh kociş ahh demekki hepimizinkiler aynı:)))aman canları sagolsun be napalım..onun işten gelince bana sımsıkı sarılması bile yeter varsın öyle yapsın..bizi ömür boyu sevsinler:Saruboceq:
pressed almışsın nasıl kaybolmuş kargoda mı sorun olmuş o kadar para verdin çözülse bari bu durum bende almayı düşünüyodum kurt düştü içime olmadı eczaneye getirtireyim

canımmm gezdin mii ohhh:)))
nevar neyok bersum?presed mi alcan hayırlı olsun canım benim..insallh seninde gerek kalmadan gelir melegin canımŞeniz

canım benim inşallahŞeniznapıyon nevar ne yok bebişim?

canım sanada güzel günleropuyorumnanaktan
prenses ugramadı nurum bende merak ediyom onu.inşallah iyi haber getirir.:Saruboceq:

gökçemmm dedigin gibi az daha büyüsün göbüşün o zaman koyarsın cano bende merak ediyom :)):nazar:
KOCİŞ OLAYINI DA SORMA ..ÇOK SİNİRLENİYORUM BU DURUMA ama napcan işte..bu arada büyük harf gitmişim farkında olmadankaydirigubbakcemile3
ayy inşallah rüyan gerçek çıkar canım yaaaa inşallahhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

:nazar: :nazar: :nazar:
senam benim.bak tam sana dua edecekken ezanda okunuyor..dilerim tüm hamileligin böyle sorunsuz geçer kuşummm herşey çok güzel olacak canım benimŞeniz

ayy nunişim yaa üzme kendini lütfenn:teselli:
çok istemek illa olsun demek ayrı,hayırlısıyla istemek ayrı canım..sende herzaman hayırlısıyla diyenlerdensin Allahım korusun öyle şeyler getirme aklına..gerçi bende düşünüyom bazen ama işte insan aklı her olasılıgı düşünüyor..Allahım saglıklı güzel eli ayagı düzgün akıllı evlatlar nasip etsin zamanı geldiginde...
bende geçen arkadasımla ilgili konu anlatmıştım hatırlarsan..orada üzüldügüm noktada benzer birşeydi aslına bakarsan...sanki arkadasıma o anda "aman olsun da nasıl olursa olsun" demişim gibi bir izlenim oldu...rabbim içimi biliyo napalım.ben o anda onu demek istemedim ama öyleymiş gibi oldu...bende herzaman şöyle dua ederim nurum;
"ALLAHIM,eger birgün banada bir evlat dogurmayı nasip edersen,saglıklı,eli ayagı düzgün akıllı evlatlar nasip et" diyorum...
ALLAHIM yanlış dualar etmekten sana sıgınırım:Saruboceq:

canım benim çok sağol allah razı olsun...
bersu sorma ben ebaya giremedim turkuazcım bana alıp postalayacaktı ne bileyim kaybolmuş ama parayı yine geri verdiler anlamadım gitti sinirde oldum turkuazda benim yuzumden sinir oldu..
bakalım gitti gidiyordan alırım belkide:)

eee nerdesiniz yazınız var ama isimleriniz yok sizin..
bersum bi araştır sen eczaneye gelince fiyatı çok yuksek oluyo ama ebayda 50 tl idi gg de 60 70 tl falan ben birde bunu deniyecem inşallah derincimin dediği gibi gerek kalmaz..

kimler buradaaa dökülün bakayım kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
riçişkooooooo:)) napıyosun fıstıkım.
nurum kız merak ettim pingunun sana önerdigi şeyi:hulya:
zeynimm kaçırdım seni datlum nasılsınopuyorumnanaktan
gökçemm buralardasın galiba canommmm gelde iki laf edek kıııboshayallersmile

derincim bişey değil kız dediki gg dende preseedi alabilirsin hani benim ebaydan aldığım kayboldu ya nasıl insanlar anlamadım ama şans işte:)
işte oda burda okumuş dediki birde gg ye bak bende baktım fiyatıda uygun bi bakayım gerçi şems kızdı öbürünü beceremedim diye ama bi yolunu bulacam..
insan oğlu ne garip az önce salladım almıyacam diyen ben şimdi gg nin içine düştüm:umursamaz:

richi nasılsın yine gececisin galiba:)

ıyıyım nurum bı süre daha gececıyım cnm mecburen nasıl kaybolur ya ücretını ıade ettılermı barı

Back
X