"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kizlar

nasilsiniz? benide araniza alirmisiniz???? bende bebis istiyorum ikinci gerci ama... yinede istiyorum. Insahhal Rabbim hepimize nasip eder

evet loçkam kalp0 kalbe karşımış evet canım sen helle çok irdelerdin demi
bacım her şey yolundır inşalalh canım

valla sade ben degil canom hepimiz herzaman soruyoz biliyosun ama bazen öyle anlar oluyoki uzun uzun yazamıyor insan.aslında herkese yazmak istiyosun ama o anda olmuyo ya.diger kızlarında oluyodur öyle.her girdiklerinde uzun uzun yazamazki kimse çünkü iş güç oluyo loçkam.yoksa kimse kimseyi unutmuyo yani.

kız unnutmak değil canım bende yazmıyom atlıyom bazen görmeden akımda tutamıyom kimseye suçlmamıoyz ki
zaten ben kendim de öğleyken niye başkasını eleştireyim
sadece kopmayalım onu demek istiyom
ben daha önce sorduğum sorunun cevabını hemen alırdım şimdi ise hiç alamıyom
onu deme istedim
yani hayatın galesi mücadelesi bizi yığdırmasın onu demek istedim

evet anlıyorum canım bende anlatamıyom işte.aynen aklımda tutamıyom çogaldık diye sanırım biliyo musun...makbuş bilir hatta bazen ona soruyorum o çok aklında tutuyor diye:)))anlıyom ben sıkma sen canını..suçladıgını düşünerek yazmadım loçkam aşkolsun.işte normalde unutkanlıgım oluyor çok,ama şimdi zaten nette yok çok kalamadıgım için yazamıyorum çok biliyon...

tamam loçkam kendine iyi bak inşallah eskisi gibi bir araya geli r
eskisinden daha güzel vakitler geçiriiz loçkam demi kıııııııııııızzzzzzzzz
kendine iyi bak çok öpüyommmmmmmmmmmmm

tamam loçkam kendine iyi bak inşallah eskisi gibi bir araya geli r
eskisinden daha güzel vakitler geçiriiz loçkam demi kıııııııııııızzzzzzzzz
kendine iyi bak çok öpüyommmmmmmmmmmmm

bende çok öptüm canım ya.inşallahhhhh.hadi kaçtım ben.Şenizzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet tatlım unutkanlık bende varaya bir olmuş inanırmısın eve gidiyom ya yemek yapmam gerwekirken untuuyım ya diyom bwen ne yapacakttım
hele bu aralar eşim daha kızıyo bana

selam kizlar

nasilsiniz? benide araniza alirmisiniz???? bende bebis istiyorum ikinci gerci ama... yinede istiyorum. Insahhal Rabbim hepimize nasip eder

yazmışsın canım görmedim almaz olurmuyuz hoşgelmişsin.ama ben şuanda fazla kalamıyorum hoşçakal.yine görüşürüz inşallah.Şeniz

riçherim gelmiş kuzu
sonuçlar çok iyi çıkttıı doktor bana folik asit ve dostinexse devam dedi
bacı daha başka bir şey çıkmazsa canım şimdilik iyi
eeeee sen ne yapıyom caınm

tatlım bende 20 dkya kadr bılgıayarı esıme vercem format attırmak ıcın götürücek
yrna kadr yok yanı ay cok kötüyüm neyapcam ben ınternetsız
cok sevındım sonucların ıyı cıkmasına cnm
ama sana bı tavsıye dostıneks kullanma bana doktor kullandıgım ıcın kızdı
bıde profösör dostıneks hamıle kalmayı zorlastırıyomus olsada düşük oluyomus bana kac ay kullandın dedı bende 3 ay dedım o 3 ayı at gıtsın dedı bana dıger haplar yan etkı yapsada onu kullan dedı
bence doktoruna bıdaha danıs cnm senı korkutmus gıbı olmum ama bana söylenen o
benımde yaklasık 7ay önce prolaktınım 30 küsürlere cıkmıstı düşük olmasına ragmen vermıs doktorum ıste öyle bacım

ay yellowcugum kıyamam bensana bacım nıye kımse sohbet etmesın senle yalnıs anlama sakın bende yenı gırdım zaten

güncüğüm hasta olmussun bacım cok gecmıs olsun cnm benım kibopuyorumnanaktan aglamacıgım az kaldı bacım su net yapılsın bıkacaksınız bendenzemuszemus
derınım gırmıssın tatlım umarım ıyısındır cnm benımkaydirigubbakcemile5
prensescıgım senıde özledım kız bacımopuyorumnanaktan
nehırım cok gecmıs olsun yıgenımıze bıranönce ıyılesır hastaneden cıkarsınız umarıma.s.

canım ay kıyamam sana nne zaman gelir bilgisayarın canım
doktorda bana kulan dei hamile kalmak için yumurtalıkları çalıştırıyomuş
hamile olunca bırak dedi
ben yine sorayım canım vallahi korkttum kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…