"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hg ebrarim iste bu konuda fazla alingan oldum farkindayim herseye üzülüyorum ama demekki bi yerde hakliyim sevalimde ayni konuda düsünüyo cünkü biz sadece eskisi gibi degiliz dedik yani sohbetlerimiz falan ne kadar güzeldi uzun uzun konusurduk ama gercekten bagzi hiiiiccc beklemedigim arkadaslara darginim bir defa olsun hal hatir sormuyolar ne yaptim diyorum sadece aceba bi hatammi oldu asla kimseyi suclamiyorum sadece sucu kendimde aramaya calisiyorum neyse uzatmayalim bu konuyu isterseniz bi tatsizlik olmasin istemiyorum yani benim bi sözümün yüzünden

ebrarım hoş geldin canım nasılsın tatlım biz sadece fikirlerimiz isunduk kimseye sitem şikayetim etiğimiz yok sadece bağlarımızı koparmak istemiyoz kmiseye kızmaya hakkımız yok erkesin işi gücü var neden böyle olduk onu araştırıyoz bu dünşeciyide çürütmek istiyoz canım ebroşum bitanem

güle güle ebrarim sakin alinma lafim asla sana degil hata bendeki bu sitemi icimde tutamadim oda hamisligin verdigi piskoloji zaten agliyorum herseye rüzgar esse bana esiyo zannediyorum agliyorum agliyorum valla mafoldumben

riçhim güle güle
evet eğer yanlış anlaşıldıysak lafımızı geri alıyoz
bende özür diliyom eğer yanlış bi kelime kulandıysam evet ağlamacımın deiğ i gibi uzatmayalım
ee ebroşum sen nasılsın neler yapttın

hoşgeldin ebroşum naber canom yaa durumlar nasıl bakim yoruldunmu çokkk
dilaracım hoşgeldin canım kolay gelsin sanada görüşmek üzre
aglamacım gerçekten bende hergün giriyom herkese slm veriyom haa bazen öle oluyoki sende slm mımı almıyon gibi oluyo ama ben alınmıyorm canım hamişsin galiba sen duygulanıyon hemn üzülme bu kadar tatlım
sevalim bak bakalım sonuçlara hamile kalamazsın demedim canım olur o sayılarla ama diger şeylerede bak bi bakalım herşey yolundadır inş gelir melegin canım

evet ebroşum darılma canım sakın eğe rüzdüysem sizi tekrar özür dilerim
ama içimdekilerini söylemek istedimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aman sevalim iste böyle baciii hakkimiz yokta zaten tabiki hele benim ne haddime alinip küsüyorum gercekten cok kötüyüm sevalim cok moralim bozuk herseye aglamak dahada kötü ediyo beni amaaannn neyse makbussss exsüüümmmm delü garuuuuuuuuu nerdesin yaaaa seeeeennnnn neden gelmiyon baciii inss hersey yolundadir merak ettim senii

aglamacım o kişi kim yazarmısın canım bak geldigimden beri bana yazmadın tedavim içinde bişey demiyosun eger varsa bişey söylede biliyim canım
sevalim hatalı oldugunuz dan ebroş öyle yazmadıki kendi düşüncenizi yazdınız neden geri alcaksınız sözünüzü bende farkındayım eski muhabbetler yok ama herkes kendi haliyle mesgul canım

opuyorumnanaktangökçem canım yarın sana söylerim canım sen anlarsın demi
ben normal değerlerin nasıl ne kadar oldupunu pek bilmem bacım benim
sende inşalalh bir an önce tedavini karşılığını alırsın

canim hamis oldugumu bilmiyormusun sen.........
evet biraz fazla alingan oldum belki burda fazla takilmam sizlerede zarar verecek üzecegim sizleri piskolojim berbat durumda sadece hamilelik yasamiyorum yalniz basima bi cagreyim cok yalnizim cok canim sikkin özür dilerim selamini görmediysem

güle güle ebroşum kib öpüyorum canım seni kolay gelsin benimde eşim gelir şimdi çıkarım birazdan...

yazmışsın canım görmedim almaz olurmuyuz hoşgelmişsin.ama ben şuanda fazla kalamıyorum hoşçakal.yine görüşürüz inşallah.Şeniz

dılaracıgım sende hoşgeldın cnm aramıza:1hug:

tesekkürler kizlar a.s.

sevalim ben kapattim zannediyodum ama kapatmamisim bacim yemeklerini hazirladimda ben evime ciktim geri kokuya dayanamiyorum karnimda ac ama yemeyecem bacim ac kalmak daha iyi

sen yanlis okumadiysam hamileydin dimi... ac kalman iyi degil ama canim yaa. midenmi bulaniyor yemekten?

hayir gökce yazmam lütfen israr etme eger cokta taksaydim yazardim ben fazla gecmisi okumuyorum bagzende haberim olmuyo demekki bak seninde varmis icine attigin biseylerki acildin hepimizde öyleyiz bi yerde ama gercekten konusmak istemiyorum bu konuda

aglamacım biliyom kız hamiş oldugunu kutlamıştım yaa unuttunmuuu yanlış yazmışım galiba alınganlıgın hamişlikten yazcaktım ya bugün deildaha öncelerden ama alınmadım canım benimde moralim ii degil tedavideyim ve çok zor bi süreçteyim bende burda sizlerle teselli buluyorum sende kendini üzme canım
sevalim ben bilirm sen bak bakalım ama dr sorun yok demişse yoktur canım sende üzme kendini ben sadece sorayım dedim deger ii gözüküyo sadece hareket ve morfoloji yani yapısı normalmio ona bak canım

b ende çok alıngan ve aptal gibi he r şeyi unutuyom
şu an ne yazdığımı bilr unutuyom ağlamacım moralini bozma senin ki hamiileliktendir
bende çok ağlarım ama eskidenn daha çok ağlardım canım hep canıma kendime etim sakın çok ağlama bende artık daha düşüncemi söylemem canım
çünkü bazen sağlıklı düşünmüyom
gökçem canım evet herkesin işi var meşgul haklısınız ben kendimde öyle oluoym bazen
hayt şartları bizi böyle ediyo

evet dilaracim tatlim öyle hamisim ve cok dertliyim piskolojim alt üst valla bi burdan zevk aliyorum ve bulantim var

aglama ısrar etmem zaten herkes bi yerde içinde tutar bazı şeyleri bazen tutulmasıda gerekir burası sanal alem herkes farklı şeyler yaşıyor herkes hayatına farklı yönlerde devam ediyo canım o yüzden biraz uzaklık olabilir herkeste ben takılmıyorum o kdar ama tabiki isterdim güzel olsun herşey neyse
artık çıkıyorum eşim birazdan burda olur kib görüşürüzz

sagol gökce inss tedavinden hayirli sonuclar alirsin hayirlisi olsun benim moralimi bozan kaynanatör sabahtan bu yana evde her isi yaptim bi elim agzimda bi elim karnimda vijdansiz hem komsulara gitti oturmaya hemde bissürü isi üstüme yikti nasil düzgün olabilirimki cok berbat durumdayim hic sormuyo nasilsin ne haldesin umrunda dahi degilim biliyorum allahindan bulasica mafoldumben

güle güle gökce offffff senide üzdük neyse bosveerr ben böyle oldum iste ne yapacam saskinim saskiinnn mafoldumben

sevalim bi laf söyledim pisman oldum valla bacii offf kiz sen calisiyosun degilmi dükkanda yalnis hatirlamiyosam tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…