"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

galiba benim daha bayağı yolum var ylnzcım...
darısı başıma ama işte ne yapalım kader kısmet...

neden öyle diyosun canim bi problemmi var..biz bilemeyoiz ne zaman doru zaman die bide bakmissin hic ummadugun anda geli verir yaramazin:emir_bebek:

yaramaz benden kaçıyor maalesef..
kistim var canım gebeliğe engel değil ama doktor yok etsek ii olur diyor
hanibir ihtimal de olsa gebelikte eğer kist erimemiş olursa ve bebek varken patlarsa tehlike oluşturabilir diye ilk başta bunu yok etmemiz lazım dedi...

slm güzelller yatmadan bakayım dedim ama kalamıyıcam kociş uyuyalım diyo sabah erkenciyim gene neyse hepiciginizi öpüyorum tatlı rüyalarrrr görüşmek üzreee
güldecim umutsuz olma bebegin ne zaman geleceğini allah bilir inş tez zamanda gelir meleginn
prensescim geçmiş olsun canım inş sorun çıkmaz büyük hastanelerde daha çok bakarlar herşeye inş temiz çıkar sorunlar olmaz canım kib

slm güzelller yatmadan bakayım dedim ama kalamıyıcam kociş uyuyalım diyo sabah erkenciyim gene neyse hepiciginizi öpüyorum tatlı rüyalarrrr görüşmek üzreee
güldecim umutsuz olma bebegin ne zaman geleceğini allah bilir inş tez zamanda gelir meleginn
prensescim geçmiş olsun canım inş sorun çıkmaz büyük hastanelerde daha çok bakarlar herşeye inş temiz çıkar sorunlar olmaz canım kib

kiz niye bana slm vermiyon kaydirigubbakcemile5 hadi bekletme kocisine ne varsa onlardan var bize fayda canim ..kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

selam güzeller misafirim vardı şimdi gittiler bende mutfağı toparlıcam daha size bi bakayım dedim ama topik yine boş ne oldu bize böyle......

kimsecikler yok bende yatayim barii...kocisimde gececi calisiyo yanlizim ooooooofffffffff.....o olmadanda hic cekilmio...yarin görüsmek üzere fistiklarrrr....:gitme::gitme::gitme:

gunaydin1.gif

yaa cnm gidemiyorum ki doktora bi kısmet olmadı gitti bişe yok dedi ama yine gitmek lazım eşiminde gitmesi lazım

canım git sorun olmasada sağlıklı bir gebelik için git ki
sorunsu rahat bir gebelik geçirsin
ağıstastamı evlendin bende geşçen yıl ağustosta evlendim

evet cnm ağustosta,gidicez işte doktor için ayırsığımız para kayınpeder gitti gidemiyoruz bu aydasenağlama

canım gidersin inşalah moralinin bozma ssk lımısın
ssk ya git ordada çk iyi bakarlar canım

olur inşallah canım geçiktermeden giit canım belkide gitmene gerek kalmadam hamile kalırsın bacı

Back
X