"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyiyim makbuşum allaha şükür uğraşıyom hayatla
yellowcum sende hoşgeldin işteymişsin kolay gelsinnn

iyi etmişsin semoşum canım allah daha iyi etsin canım bende dükkandayım takılıyom topiçe vallah
makberim iyi canım hava değişikliğinden hata oluyo insan bacı gerçekten sen çok uyuuon kız bir şeymi ar

nasılsın makbuşum kız iiyileşmiş iyi bariii bu ara grip salgını var allah korusun almayalım zor geçiyooo [COLOR="magenta[/COLOR]

takıl canım sevalim sen kaçta dükkanı açıyon erkencisin sen baya
gece kuşu makbuş artık uyur oldu hemde ne uyumaaaa

semoşum havalar çok sıcakttı 2 gündür bullutlu seri bugünde yağmur yağdı yağacak
elazığda nasıl havalar

iyi etmişsin semoşum canım allah daha iyi etsin canım bende dükkandayım takılıyom topiçe vallah
makberim iyi canım hava değişikliğinden hata oluyo insan bacı gerçekten sen çok uyuuon kız bir şeymi ar
anacım bilemiyorum yaa dün 6da annemden geldik evde de 1 saat uyumuşum :))))
nasılsın makbuşum kız iiyileşmiş iyi bariii bu ara grip salgını var allah korusun almayalım zor geçiyooo [COLOR="magenta[/COLOR][/COLOR][/B][/QUOTE]
aynen canım valla bana hiç rastlamadı rastlamasında atlatamam heralde kolay kolay
[quote="yellowhot, post: 9628938"]cnm bnm çok sağol,sen nasılsın geçmiş olsun hayatım neyin var ne oldu

sağol cnaım iyiyim valla neyim olduğunu bende bilmiyorum ama sevalinde dediği gibi hava çarpıyor heralde
takıl canım sevalim sen kaçta dükkanı açıyon erkencisin sen baya
gece kuşu makbuş artık uyur oldu hemde ne uyumaaaa
kaydirigubbakcemile3haklısın kız ama dün erken kalkmıştım naberrr :)))))
şaka bi yanada semoşum aşırı bulantılarım oluyor yaa hveslenmek istemiyorum ama bilemiyorumda

evet semoşum daha serinler kışıda çok soğuk olıyo dikkat et kendine
makberim kız derine diyoduk sen daha uykucu olmuşsun

makbuşum çok heveslenme ama bulantı ve uyku ikisi biarada hadi hayırlısı rabbim gönlüne göre versin kaç günün var makbuşummm

anacım bilemiyorum yaa dün 6da annemden geldik evde de 1 saat uyumuşum :))))

aynen canım valla bana hiç rastlamadı rastlamasında atlatamam heralde kolay kolay

sağol cnaım iyiyim valla neyim olduğunu bende bilmiyorum ama sevalinde dediği gibi hava çarpıyor heralde

kaydirigubbakcemile3haklısın kız ama dün erken kalkmıştım naberrr :)))))
şaka bi yanada semoşum aşırı bulantılarım oluyor yaa hveslenmek istemiyorum ama bilemiyorumda

ayyyy makbuşuumm sende hamiş olsan ne güzel olurrr ayyyyy
inşa öylesindir canım yaa topiciğimiz bayram etsinnn hamilşer çoğaldııı dieeee:teytey:

Back
X