"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bi an yine yanlz kaldm sandim:((( kizlar midem bulaniyo bebis ben burdayim diyo galiba:ecrin_bebek:
eylülcüm doktora cuma günü gitcem insaallah hayirli güzel haberler alirimopuyorumnanaktan

canım çok şükür yolunda umutlanmak istemiyorum ama bu ay adet olmadım daha doğrusu günde bir iki damla bişey oldu doktor kan testi yapıcam hamilemisin diye dedi yarın sonucu alıcam bu ay hiç umudum yokdu ama şu an çok heyecanlıyım sen nasılsın canım neler yapıyosun

insaallah canim sendende güzel haberler alirizhihoyyythihoyyyt

canım ne güzel inşalalh seninde hamiş haberini alırız vallahi derinimin deiği gibi büyük patlamam olacak bu ay canım bizi haber ver canım tamaamı güzel haberlerel e gelirsin inşalalh
canım bende çalışıym dükkandayım akşam olsunda evime gideyim yoruldum

bi an yine yanlz kaldm sandim:((( kizlar midem bulaniyo bebis ben burdayim diyo galiba:ecrin_bebek:
eylülcüm doktora cuma günü gitcem insaallah hayirli güzel haberler alirimopuyorumnanaktan

inşallah canım Allahın izniyle güzel haberler alıcaksın

zemuszemus
canım ne güzel inşalalh seninde hamiş haberini alırız vallahi derinimin deiği gibi büyük patlamam olacak bu ay canım bizi haber ver canım tamaamı güzel haberlerel e gelirsin inşalalh

tamam canım muhakkak haber veririm tabi inşallah güzel haberler olur

canim sen ne üzerine calisiyosun:emir_bebek: fazla yorma kendini canimkaydirigubbakcemile5

kızlar gittiniz mi sesiniz çıkmıyo benim de biraz işlerim var akşam konuşuruz inşallah öptim siziopuyorumnanaktan

hamile olabilirsin canim insaallah güzel haberlerini aliriz :emir_bebek:güle güle canim:gitme: bende cikiyorum hala iyilesemedim biraz uzanim..aksam görüsürüz:gitme::gitme:

ynlızcım canım yazdığını kaçırmışım yeni okuduuuum bitanem sende inşalalh bişini görürsün canımyarınsende iyi haberlerle gel
bujiteri dükanım var canım

ayy makbuşum hayrola canım yaa valla bu aralar çok yogunsun ondanmı acaba hasta oluyon hep ya geçmiş olsun canım

oyy oyy eltisi de elticigini özlemiş kızz valla konuşamadık bii senlede bende seni öpüyorum inş karşılarız canım kib kolay gelsin sanada canım
kızlarrrr mrbbb ben geldim kimseler yok ama ben yazayım barim dün unutmuşum yazmayı dr a gitcektim gittim sabah 7 de kalktım yola düştümmm sonra gittim kan verdim kontrol etti yumoşlar ii durumda fazla deil ama olsun inş onlar saglıklı döllenirler igne yapmaya devam:) bakalım eve saat 1 de geldim gelir gelmezde komşum çagırdı ona gittim oturduk kattakiler gelmişti biraz önce eve geldim daha yemek yapcam kcoiş gelcek slm verip çıkıcam o yüzden:( neyse hadi akşama görüşürüzzz .....
semafatihim kızzz nabersincanım gelmişsin ama konuşamadık kib aeo emii datlım

gökcem hadi hayırlısı canım inşallah herşey çok güzel olucak az diye sakın üzülme sağlıklı iyi yumoşlar olsunda gerisini düşünme cano .öpüyom seni bidenem herşey güzel gönlünce olsun.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
ebrar_53, bersuuu+, haceryldrm, sema785, sevalemre

selam arkadaşlar nasılsınız?

Back
X