Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok şükür yolunda umutlanmak istemiyorum ama bu ay adet olmadım daha doğrusu günde bir iki damla bişey oldu doktor kan testi yapıcam hamilemisin diye dedi yarın sonucu alıcam bu ay hiç umudum yokdu ama şu an çok heyecanlıyım sen nasılsın canım neler yapıyosun
bi an yine yanlz kaldm sandim(( kizlar midem bulaniyo bebis ben burdayim diyo galiba:ecrin_bebek:
eylülcüm doktora cuma günü gitcem insaallah hayirli güzel haberler alirimopuyorumnanaktan
canım ne güzel inşalalh seninde hamiş haberini alırız vallahi derinimin deiği gibi büyük patlamam olacak bu ay canım bizi haber ver canım tamaamı güzel haberlerel e gelirsin inşalalh
canım bende çalışıym dükkandayım akşam olsunda evime gideyim yoruldum
canım ne güzel inşalalh seninde hamiş haberini alırız vallahi derinimin deiği gibi büyük patlamam olacak bu ay canım bizi haber ver canım tamaamı güzel haberlerel e gelirsin inşalalh
canım bende çalışıym dükkandayım akşam olsunda evime gideyim yoruldum
yln canım en son adet tarihn neydi
yln canım en son adet tarihn neydi
senin adetin kac gün gecmisti canim kusura bakma yazdiysan..unutkanim birazhihoyyyt
ayy makbuşum hayrola canım yaa valla bu aralar çok yogunsun ondanmı acaba hasta oluyon hep ya geçmiş olsun canım
oyy oyy eltisi de elticigini özlemiş kızz valla konuşamadık bii senlede bende seni öpüyorum inş karşılarız canım kib kolay gelsin sanada canım
kızlarrrr mrbbb ben geldim kimseler yok ama ben yazayım barim dün unutmuşum yazmayı dr a gitcektim gittim sabah 7 de kalktım yola düştümmm sonra gittim kan verdim kontrol etti yumoşlar ii durumda fazla deil ama olsun inş onlar saglıklı döllenirler igne yapmaya devam:) bakalım eve saat 1 de geldim gelir gelmezde komşum çagırdı ona gittim oturduk kattakiler gelmişti biraz önce eve geldim daha yemek yapcam kcoiş gelcek slm verip çıkıcam o yüzdenneyse hadi akşama görüşürüzzz .....
semafatihim kızzz nabersincanım gelmişsin ama konuşamadık kib aeo emii datlım