"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam arkadaşlar hepinize güzel bir gün diliyorum..
MAKBUŞUM ,SEMOŞUM kaçırdım sizi .:gitme:
makbuşum hadi bakalım inşallah bunlar hayırlara çıkıcak..
semoşum iyi olmana sevindim canım.bebişlere ve kendine iyi bak .öptüm.
GÜNÜM geçmiş olsun canım inşallah daha iyisindir .buarada bendede henüz bişey yok canım .öptüm senide..
sevalim selam nasılsın canım?dün karışıklığa geldi yazamadım sonuçlarınız iyi çıkmış çok sevindim canım .şimdi sıra bebişte inşallah..

opuyorumnanaktanebroşum semoşum siz gelmişsiniz ben çıkmışım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ebroşum nasılsın canım evet çok şükür iyi çıkttı canım sağol cümlemiz inşalah beişimize kavuşuruz
ebroşum doktora giitnmi canım sen git bacı akasatmaopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
esmacım kız bacım nerelerdesin ne yapoyom ne ediyon vallahi özletiyon kendiniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyisin umarım her şey yolundair drmi

opuyorumnanaktanebroşum semoşum siz gelmişsiniz ben çıkmışım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ebroşum nasılsın canım evet çok şükür iyi çıkttı canım sağol cümlemiz inşalah beişimize kavuşuruz
ebroşum doktora giitnmi canım sen git bacı akasatmaopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
esmacım kız bacım nerelerdesin ne yapoyom ne ediyon vallahi özletiyon kendiniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyisin umarım her şey yolundair drmi

kızlar ordamısınız size bişey sorucam benim 4 gün geçti adet olmadım ama hiç belirtide yok sadece 2 gundur karnımda grultu var acaba hamılemıyım

kızlar ordamısınız size bişey sorucam benim 4 gün geçti adet olmadım ama hiç belirtide yok sadece 2 gundur karnımda grultu var acaba hamılemıyım

gamzecim görmedim canım bence hementest al yap canım
inşalah seninde güzel haberlrinni alırız

resim200704111103102gj5.png

sevalim öylesine bakmaya gelmiştim canım şimdi yemek yapıcam inan hiç halim yok kendimi bitmiş tükenmiş hissediyorum :(((hasta oluyorum heralde çok üşüyorum..akşam gelirim gelebilirsem öüyorum

makberim ne oldu sana canım vallahi kız gerçeekten sende bir şey var inşallah düşündüğüm şeydit
bende burdayım açık arada bakıyom gelen varmı diye anım kolay gelsim bacım diikat et bu salgın hastalığa yakalanma çok öptüm

sevalim öylesine bakmaya gelmiştim canım şimdi yemek yapıcam inan hiç halim yok kendimi bitmiş tükenmiş hissediyorum :(((hasta oluyorum heralde çok üşüyorum..akşam gelirim gelebilirsem öüyorum
ayy makbuşum hayrola canım yaa valla bu aralar çok yogunsun ondanmı acaba hasta oluyon hep ya geçmiş olsun canım
eltimmmm unutmadan sana da yazayım canım seni çok özledim kııızzz
iyi haberlerle karşılaşırız inşallah yarın öbür gün.
öpüyorum seni de canım

oyy oyy eltisi de elticigini özlemiş kızz valla konuşamadık bii senlede bende seni öpüyorum inş karşılarız canım kib kolay gelsin sanada canım
kızlarrrr mrbbb ben geldim kimseler yok ama ben yazayım barim dün unutmuşum yazmayı dr a gitcektim gittim sabah 7 de kalktım yola düştümmm sonra gittim kan verdim kontrol etti yumoşlar ii durumda fazla deil ama olsun inş onlar saglıklı döllenirler igne yapmaya devam:) bakalım eve saat 1 de geldim gelir gelmezde komşum çagırdı ona gittim oturduk kattakiler gelmişti biraz önce eve geldim daha yemek yapcam kcoiş gelcek slm verip çıkıcam o yüzden:( neyse hadi akşama görüşürüzzz .....
semafatihim kızzz nabersincanım gelmişsin ama konuşamadık kib aeo emii datlım

gökçem canım gelmişsin kaçırdım seni canım oh ne güzel sennde tedavin sonuç vermiş caınm inşallah tez zamande sende meleğine kavuşursun bitanem inşalah seninde hamiş haberini en yakın zamanda alırız tatlım çok öpüyom
seni canım rabim gönlüne göre versin opuyorumnanaktan
ynlzcım nasılsın tatlım

eyiülcüm sen nasılsın bitanem işnlalah he r şey yolundaır

canım çok şükür yolunda umutlanmak istemiyorum ama bu ay adet olmadım daha doğrusu günde bir iki damla bişey oldu doktor kan testi yapıcam hamilemisin diye dedi yarın sonucu alıcam bu ay hiç umudum yokdu ama şu an çok heyecanlıyım sen nasılsın canım neler yapıyosun

Back
X