"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

inşş olucak ebroşum umutlu olcam rabbim izin verirse nasip eylersede herşey güzel olucak inşşş umutluyum umutlusun umutluuuuuuu

napıyım yaa epeydir misafir çok geliyodu ilk defa dışarı çıktım biraz kafam dağılsın istedim...

böyle ol gökcem senin hep olumlu düşünmen gerek bunu hep söylüyorum sana .allahımın izniyle tutucak bebişler ..:Saruboceq:

hayırdır bersucum niye öyle oldunki biraz dua oku canım iyi gelir inşallah..

slm canolar ben geldim yalnizciimm korkma tatlim inss korkulacak bisey yoktur canim dinlen lütfen kocisinde yokmus yat uyu tatlim rahatla sakinle kafana takma dualarimiz seninle birtanem

evet ebroşum artıkın umut zaMANI rabbim büyük herşeyde bi hayır var bakalım olur inşşşşşşşşş eeee sen alat ne zaman gitcem dr aa

hoşbuldum canlarım niye böyle oldum bende anlamadım geçer herhalde
gökçedoşum sen nasılsın esas yumoşlar ne zaman toplanacak kaç tane olmuş anlat hele

hb exsim nasil olam be tatlim bugün hep bulanti kusmalarla ugrastim biraz iyyim cok sukur durmadan acikip sonrada bulaniyoruz iste aman bosver beni sende ne var ne yok tatlim iyimisin umarim hersey yolundadir

ooo miniğimiz belli etmeye başladı demek kendini şimdiden çok yemeye başlama sakın sık ama az az ye bende bildiğin gibiyim işte arada midem ağzıma gelip geri gidiyor bi de çok uykum var

bersum valla hergün göbekten iki igne vardı iki haftadır bugünden itibarende bi kalca iki göbek igne sonra bugün gitim işte dr 10 tane yumoş var dedi az aslında herkesin 20 30 oluyo ama işte dr um diyoki kaliteli olsun die sana az doz verdim yoksa boş olur içleri hem kalitesiz olur hem dolu olmaz tutmazda dio işte cuma tekrar gitcem bakıcalar ona göre belli olur sen nasılsn

hb ebrarcim iyyim tatlim sen nasilsin dedigim gibi bulantim vardi sükür gecti varda fazla degil yani...
yalnizcim korkuttu beni ama inss bisey yoktur canim yaaa yatip dinlensin kendimizin dr olcaz valla kimsenin vijdani acimiyo bagzen

kızlar valla buay baya umutluyum topicden yani sizlerden .hayırlı haberler alıcaz inşallah..

iyiyim aglamacım bildigin gibi yogun bi gün geçirdim gezmeler dr derken vakit geçti epey benimkine birazdan süt hazırlamam gerek ki gribi geçsin tedavi sırası moralimiz bozuldu ama yapcak bişey yokgeçti sayılır giribi ya sen asılsın oo yemege fazla başlamısın kıı az ye demiyorum ama dikkat et haa sonra ilerledikçe kilo çok olur baş edemezsin canım

Back
X