"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersum gökcem inss allahim birgün sizlerede ve hepimizede tattiracak anne olmayi inss canlarim rabbim herseyi güzel görsün yeterki canlarim rabbim kendi bilir en yakin zamanda yüzünüzü güldürsün inss

kızlar sizlere doyum olmaz ama ben kaçıyorum artık çok uykum var duramıyorum ayakta
öpüyorum hepinizi dilerim yeni bir günde yeni ve güzel başlangıçlar sizlerle olur ..
iyi geceler canım arkadaşlarım kendinze iyi bakın

tamam aglamacım dikkat et kendine
derinimde gelemedi gene yaa bide günüm den haber yok sonuçlarını aldımı ki aacaba inş herşey yolundadır
neyse
kızlar artık bende kaçıcam malum benimki yandan yandan bakış attı ii geceler hepinizi öpüyorum

hoscakal makbusum bende kaciyorum yat uyu birtanem hayirli haberler hayirli geceler olsun inss canooooo

kizlaarrr allahima emanet olun canlarim öptüm hepinizide hayirli geceleeerrr kaydirigubbakcemile4

slm kizlar ben geldim..güzel haberler getirdim size..topic banada ugur getirdi hamileyim:emir_bebek: rabbim insallah herkese nasip eder..banada saglicakla kucagima almayi nasip eder:)))

yaşasınnnn bir hamile haberi daha...:teytey: tebrik ederim işallah kucağına almakta nasip olsun, ne kadarlıkmış canım benimki henüz 1 aylık :)...Allahım herkese nasip etsin işallah

iyi geceler tatli rüyalar kizlar
i65878472833926tqgp6.gif

bacılarım günaydın makberim canım hiçbir şey için moralini bozma inşalalh daha fazla üzülmeden yıpranmadan bu sorunlar aşarsın sen çok güçlüsün sen takdir edilecek bir insansın çocuklarla kendi opuyorumnanaktançocuğun gibi ilgileniyon emibim oda bir gün bunu görecek anlayacaktır bitanem öpüyom
gökçem bitanem sende her geçen gün meleğine yaklaşıyon he r gün yeni bir umut canım eminim ki opuyorumnanaktansende beişine tez zaman kavuşaacan rabbbim yeterki istesin bacım canom sen de güçlüsün gerçekten tebrikler bacı sizi böyle güçlü görme k beni hayata daha fazla tutunmayı daha fazla sevmeye başlıyom
gökçoşum çok öpüyom
ağlmacım bitanem sen nasıl odlun iyi olduğuna sevindim bacım zorla olopuyorumnanaktan
sada ye bacım doktor sana folik asit vermişti demi bak o hapta bütün vitaminleri almana yardımcı oluymouş araştırdım bitanem öpüyom
ebroşum canım sende yoruluyon bu aralar bacı sende inşalalh bize güzel haberler verirsin bitanemopuyorumnanaktan
yanlızcım canım korkma ama arkadaşlarımın deiği gibi sen doktora gi hemen inşaalh hiç bir şeycik opuyorumnanaktanyoktur öpüyom canım
uhdecim günaydınopuyorumnanaktan
derinim lçkam günüm nerdesinizopuyorumnanaktan
riçhom bacı sen nasılsın inşşalah netin olur bir an önce sende yanlız kalmazsın bizide sensiz opuyorumnanaktanbırakmazsın canım öpüyom
evet bu ay hamiş haberleriyle taşacak eminim bereketli bol hayırlı sağlıklı günler geçirmenizi temeni opuyorumnanaktanedrim

günaydın bitanem hoşgeldin çok sağol güzel dileklerin için canım benim aslına bakarsan gözüm mükafatta da değil biraz anlayış istiyorum çokmu yaaa..sağolsun beyfendi diğerinin yaptığı oyuna çok çabuk geliyor onun istediğide çocuklar yüzünden böyle şeyler yaşamamızdı..neyse boşver sen nasılsın

anlıyom bitanem inşalagh her şey yoluna girercanım
bende dükannı aççttım sanki bir tob dayak yemişşşşim bıraksalr varya akşmama kadar uyurum

evet makberim sağ olsun eşim de evde destek çıkıyoben sofrayı
toplarken yardım ediyo veye topluyo o da ne yapsın bakıyo halime acıyo artık ev hanımı olup evimde oturmaık istiyom

Back
X